• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Blood rock je jenom jednou chunků je víc. řili na +9 můlžeš mít kýbl ale na +10 ne
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: ses si jistej, ze to jde jenom jednou ? obavam se, ze na +9 mam minimalne 2, mozna tri zbrane
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: A kde to bylo? Nechtěl sis povolat náhodou kámiče ale z toho se stal nepřítel? Jako že tam byl fialový a červený invader najedou to totiž jde.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Jenže to má háček zbraň na plus deset jde v jednom playthrough pouze jednou. A navíc já jsem sice skončil se třema zbraněma na +6 ale pak to chce chunky a ty se mi nepodařilo nafarmit. Takže jsem nakonec nejvíc chodil se základní zbraní. Co jsem měnil byly pistolky.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: a insights vliv nemaj na invite, jen nektery mobove jsou silnejsi.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Nakonec jsem ho našel :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: ja myslel, ze prave nemas to tleskani si rikal
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: 2 invajteri najednou ? To nejde... jen kdyz ty zazvonis, tak te to muze hodit nekam kde jsou 2-3 v coopu. Ses si jistej ze to nebyli jen mobove hunteri ? Treba Nightmare Frontier .. ti to tam hodi invajtera samo, ale take vte lokaci jsou 2 npc co na tebe utoci a vypadaj jak invajteri.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: jj mám - covenanty mi vyšly všechny já myslím že mám všechno kromě gesta od Djury.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    btw jak je to s tema insights/invasions - vcera me najednou zacali invadovat jak za valky, tri invaze v rade, jednou prisli dokonce dva naraz, nevedel sem co sem komu proved nez sem si vsim ze mam asi 15 insights - to kdyz jich mam moc tak me za to takhle sikanujou?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    _KOFILA_: ne, mas spoustu zbrani ktery muzes bud najit, nebo koupit od poslicku z fontany kdyz porazis bosses a mas od nich badges
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    A v BB kdyz si na zacatku vyberes zbran, musis ji mit celou dobu a jen ji vylepsujes? Nebo muzes pouzivat vsechny co hra na zacatku nabizi?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: to jo :) udelej si ty questy vsechny budes mit ty gesta plus ty 3 spesl runy.. prave tu hunter dostanes jen kdyz dokoncis quest stou vranou
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Já jsem chodil zatím jenom ten lower ale už mám další dva klaichy tak se těším až zas budu doma a budu si moct zahrát. Vidím to tak ale že udělám postavu jinou a dojedu ty konce v ng protože v ng+ to už je dost o hubu. Některý jsou naprostá pohoda ale jiný jsou na facku.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: tak dnes jsem tunil... mam 2 runy na HP (10 a 15%) mam 1700hp takze pri invajtu pri pvp kdyz prijdu o 30% tak stale je to ok .. nasel jsem 2 kameny co maj 25% attack up takze mam 485dmg stim mim paratkem. 3x sek pri pvp :) a projel jsem vsechny dungeony do konce.. jeste jen posledni boss v Lower Loran Chalice .. ale ten uz bude hracka :) a ted budu cekat az udelaj nejakou poradnou arenu.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: no jo nějak to dám. Nebo coop. To je taky zábavný.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: zatim jo :) ale uvidis v Depth: 5...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: myši np dávám je na dva hity. Snathceri mě taky serou pokud netrefím výstřel ale jinak asi nic zásadního.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: pavouci sou brutal... nebo mysi to chcipu nejvic.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Dneska mě čeká lower root pthumeru tak uvidím. snad tam něco najdu. Jako já asi nemám blbou postavu spíš mě to občas překvapí (třeba 12 pavouků najednou). Jinak se to dá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam