• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: :DD
    JOPS
    JOPS --- ---
    no ty vole, to me nejak pobavilo :))))

Dark Souls 2: Lost Contact Lenses
    https://www.youtube.com/watch?v=o-iUcZyEtZc
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: njn asi bloodborne nebo nevím protože v bb je halo lidi vůbec nečekám.
    NJORL
    NJORL --- ---
    LLGHOSTLL: Ja v DLC placu a to hraju pyro plechovku. Vetsina tech DLC bossu je zamerne delana pro vic lidi. Ale v NG++ uz teda lautr nikdo neni.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    STRANGERD: já jel v ds2 hexera je to dost op ale na některý bosy to nestačilo. V dle budeš asi plakat.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: tak ve srovnani s dex buildem je to prochazka parkem, ale to asi vsechno?:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: to je v poradku :) ze zacatku to moc OP neni a pozdeji taky ne, ale kdyz se pak dostanes na cca 50-60 lvl inteligence, tak je to o hodne veselejsi :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: povolam zivy stity a pokosim to zezadu, nejsem zadnej purista co by to musel dohrat sam:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: no, v datadisku budes mit kurva problem :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Tak a jdu na Scholar, neodolal jsem - snad to bude o neco tezsi:) Hral jste nekdo Hex/Sorc build? Bojim se, jestli to neni moc op...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Bloodborne platina bylo to naprosto super. V pondělí mi přijde official guide. :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak v DS2 funguje Dark Pyromancy Flame ? ja u toho mam pokazdy strasne zalostne statistiky....
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    prodáváte někdo Dark Souls 2 na PS4 ? koupil jsem si jich málo tak ještě jednu potřebuju :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    Windmills - Bring Out the Sun
    https://www.youtube.com/watch?v=QRPNiDYwWGQ
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Btw když někdo ratuje váš message jako fine tak vás to healne do full
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jj já jsem coopil kolem toho levelu 120 a bylo to hned
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    musim rict, ze po tom patchi ty pvp docela litaj... cekani se hodne zkratilo.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: No já nevím mě to fakt nevadí.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: pokud chtej oba dva PvP tak proc by mel mit jeden o 30% hp min. Chapu, kdyz te nekdo napadne, kdyz nehcces... ale pokud to ma byt ferovka tak je to blbost.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Mě to přijde dobrý. :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: vsude pisou neco jineho... hlavne at udelaj nejakou arenu nebo neco... ten postih -30% hp je debilni..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam