• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Chápu takže chceš jet 5ku což bude na nízkým levlu docela na hardcore
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Já jedu taky bloodtinge build - dneska pomůžu týpkovi s shadows a pak pojedu v klidu jedno podruhém. Logarius klidně. Teď už si to užívám - nespěchám.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    kvuli blood gemum do zbrani...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: jo super ja jsem ted na 35 ale jedu blootinge build takze.. potrebuju katanu by si mi mohl pomoct logariusem... ja dojedu hlavni linku poctam ze budu 60-70 a pak pudu na dungeony.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: jakej kalich?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: mám novou lvl 36 tvůj lvl mám zítra np
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: no budu potrebovat s novou postavou :) ale kolem 70 lvl
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Nechce někdo coopovat chalice dungy?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: a proc vsichni preferujou obyc greatsword? a cim jej infusnout?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: s obouruc zbrani neuhybas, tou likvidujes :) Pokud mas poradne brneni, kde ti utocnik neprerusi pri uderu utok, tak ver tomu, ze Greatsword obouruc je mnamka. Ja ted beham taky s Greatswordem, akorat nahatej a zas tak pomale mi to nepripada. Proti PVP je to trochu problem, ale taky se to da....
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: achjo :) to jsem se bal, ze to reknes ... draci zub vypada strasne a ten Greatsword mi prijde strasne pomalej. Ale pravda je, ze obouruc ty zbrane neumim zatim moc nosit ... resp ... uhybat ranam ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: pro plechovku jednoznacne DRACI ZUB (Dragon Tooth) a pak zboznuju Greatsword... Obouruc a lehky utok. Prvni uder zezhora dolu a druhy uder zespoda nahoru a to vyridi velkou vetsinu nepratel.

Jinak DLC je fakt hardcore.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim doporucte mi nejakou zbran pro plechovku. Zacal jsem s Claymore a dal s nim NG. Na NG+ jsem to vymenil za Gyrms Greataxe, kterou miluju predevsim proto ze pri rozmachu dava dmg i za me castecne. Nicmene v NG++ uz je problem jeji kratlej dosah i dmg neni uplne nejvic. Zvlast v tech DLC :). Navic nejsem ten typ na ty uplne tezke mece ktere clovek taha malem za sebou na zemi. Tak Gyrms je pekne rychla. Jsem lvl 250 takze muzu prehazet trochu body aby se i nejakej ten scaling s atributama projevil.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: to je možný
    NJORL
    NJORL --- ---
    LLGHOSTLL: Protoze to neni povinne v progresu do dalsich NG rekl bych.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: já to chápu slyšel jsem to od víc lidí, ale nevím proč by se to nehrálo
    NJORL
    NJORL --- ---
    LLGHOSTLL: No ona je v tom jeste jedna vec. Ta DLC jsou v NG+ tezka jak prase narozdil od zakladu. Na NG++ zaklad hotov a lehoucke. Na DLC si lamu zuby.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: to je smutný dost teda, i když je to pochopitelné přece jen dark souls 2 je rok stará hra pro některé
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: :) tak on sviti cervene ne
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    sem se ted zasek na poslednim BBosovi ... a miluju kdyz si v zazvonim na pomoc a misto coop prijde invader, ja si toho nevsimnu, mavam mu na pozdrav a on me mezitim obbehne a backstabne :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam