• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Dobrej for. :) Ty solo nejdou
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ve dvojce jsem slysel chvalu na DLC bosse , dobra skola
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: tak jsem zacal. ted se to postupne ucim hrat, takze uz jsem zatezi pod 50% a snazim se uskakovat ... zlepsuju se. paradoxne je ted muj nejoblibenejsi boss Old Iron King ... naucil jsem se proskakovat ten jeho ohen a hned to jde.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Dragon Ridera bez pouziti obou pak co ? :) A takove ... DS seriek tomu az vybizi, nepouzivat Gimmick , ale samozrejme pak to neresit jako ja ze stojis pred sifem s +10 Greatshieldem a u te jeho piruety co dela a likviduje postavy to tobe udela jen dva krat cink cink a jdes do utoku.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS:
    KONDIK: no pravda je, ze u boss figtu v NG+++ uz dosahuju skillu kterej by se dal prirovnat temnemu baletu. :) treba to, jak sel vcera dolu Rotten ... ani se me nedotkl ... nadhera ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Podstata nekterych veci je cesta ne cil ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: dosahnout nejvyssiho levelu ? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: He he. Tak pak uz me zajima jen duvod:
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Prochazis to pomalu , ti lidi proste zabijou 4 nejvetsi, kuchnou si hrad , haluskodraka a jedou , mas za chvilku done kdyz mas gear, speedrunnes to takze kdyz se nudis a sedis u toho 8 hod denne jako pracovni doba zvladas 3 - 4 NG denne
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Tady jde spis asi o cas ne? Mam nahrano 140 hodin a jsem NG+3. Pravda je ze to prochazim vsechno. Jak muze mit nekdo NG 200+ nechapu spis casove.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Je to easy, jelikoz se pak zveda obtiznost po prvnich skocich jen asi o 7% tak instakill veci te zabijou tak nebo tak a zbytek je ti nejak fuk a umis jej mitigovat nebo prolentilkovat. Takze misto toho aby nekde trceli tak to proste probihaji a farmi duse tak. Kdyz umis vykuchat s Trolla s Naberackou , tak ti pak prijde stejne easy a funny zabije t proste bosse NG+ nebo NG+150
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: no a proc ne :)) ono to uz je pak celkem sranda :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Koukam se na Wiki na sekci bosses DS2 a toto je psano u jednoho z nich

MAGIC - 7 Casts of Soul Geyser will kill him, at nearly 1500 damage per cast (tested at level 600+ with 99 INT and Magic Staff of Wisdom +5, in NG200+)

To fakt nekdo tuto hru hraje do NG200+ ??? To jako projede vse 200x???
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: a ono nic.... :)

STRANGERD: tak to co jsi napsal jsem vubec netusil.... hmmmm
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD: Jops sem prisel a cekal az to ze sebe vysypu jako spravny DS Magor kterej ma v DS seriich vic Nazabijeno Bossu nez Jops nasbiranych dusi.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera jsem dovedl PVP k dokonalosti. Doted jsem zastavoval proces DS2 pokazde, kdyz mi nekdo vlezl do hry. Pak mi hra napsala ze za ilegal disconects mi zrusila MP funkce, krom toho, ze me budou lidi dal invadovat. Tak jsem si zalozil novou postavu. Kazdej kdo mi ted vleze do hry vidi je.

You have invaded the world of The Suicider.

The target was destroied.

Ne ze by me to bavilo, ale je to o mnoho mene stresujici. :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: u techhle dotazu se dycky skrabu, proc se radsi nezeptat googlu, kdyz ten ti odpovi hned... nicmene teda dark pyromancy flame je tim silnejsi, cim vic jsi hollow, lame se to cca na 6ti smrtich, do ty doby je normalni lepsi

btw ad SoFS ta zmena v repair costu ring of life protection je pro me asi nejvyraznejsi, konecne zas trochu pravyho dark souls stresu, momentalne jsem na ctyrech effigies:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: clovece ne, po BB jsem hned presel na DS2 SOF a pohoda :))

a ted mi nekdo reknete, jak zvysim ucinek DARK PYROMANCY FLAME....
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Já jsem z ds2 mírně zklamaný na ps4 zvykl jsem si na bloodborne a nemůžu se nikam dostat kamera jezdí jak splasena asi budu muset delší nehrat a pak to zkusit znova. Je na tom někdo podobně?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: tyhle drobny detaily me bavej, i mi prijde, ze se o hodne zlepsila odezva, ten rozdil v kvalite grafiky je taky znatelnej... libovy:)
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF:máš pravdu, ve scholarovi nezáleží na úrovni ng, ale na SL :-).. je to jeden z rozdílů oproti vanilla ds2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam