• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: to je tam jak vylezes nahoru po te zricenine ? A potom se schoulis do klubicka a cekas az te odnese ? No podle me jenom to je o tom chvilku pockat, ale jestli cekas fakt dlouho a nic, tak asi nejaka chybicka. A stejne tam neni nic, krome titanite slabu :)))
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Hoj. Potřeboval bych pomoci. Nevím proč. Ale nejde mis e dostat z5 do startovní lokace v Dark soul. Prepera to die. Když sem to hrál přez win life tak to šlo. Ale co to mám aktivovaný na stemu tak nic. Více méně se jedná o to že v startovní lokaci mi už vajíčka neříkaj že chtěj něco teplýho a čerstvího. A havran mě nechce pka z fireling shrine odnést z5. Nevíte co stím mám dělat ? Díky moc
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: gesta = select ? i kdyz si nejsem jistej, zda jsem je u Demons Souls umel :)))

a co se tyce obtiznosti, tak mi prisel o hodne jednodussi nez Dark Souls I.

Prvni co jsem hral byl Dark Souls a pak az teprve Demon Souls.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jsme na dvě hodky zapnul demons souls, otce zakladatele a byla to nádherná nostalgie...
    dal jsem sedm kusů (škoda že to člověk zná) a spokojenej...
    je to dobré i po letech! škoda jen že ten online už nejede jako dřív .)

jo a zapomněl jsem jak se dělají gesta :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nějak jsem nevěděl, že jsou další díly: :)

Dark Sauce PART 2
    https://www.youtube.com/watch?v=N1Wd2jyXERg

Dark Sauce PART 3
    https://www.youtube.com/watch?v=YqrGoTFWKP4

Dark Sauce PART 4!!
    https://www.youtube.com/watch?v=xxEwXGpQaYc
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    NJORL: proti mne udelal na ctvrtine agilniho typka, na polovine silnyho a na ctvrtine oba najednou... kazdopadne chapu, ze ti tenhle styl vadi, mne to prijde fajn a kdyz to srovnam treba s ruined sentinels, tak nemala pohoda, zvlast vezmu-li v potaz, ze uz to zakladni kouzlo je dost silny a hodne tyhle situace s vice protivnikama usnadnuje
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: To ale taky nebylo tak složitý. Stačilo bít vejce a schovat se když byl holy mofo. Možná ti to nesedlo ale nezahazoval bych to.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STRANGERD: pletes se, neudela to jen trikrat. dela to neustale, dokud ho nesundas. nakonec jsem ho dal a dostal jsem se k bossovi na hrbitove a ten spamuje moby ososest. proste slozitost hry udelana tim, ze te proste zahlti neprateli. jde to z disku. doufam, ze takhle neznici DS3
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    NJORL:
    JOPS: chtel jsem si to poridit dlouho a pod vlivem tyhle diskuze jsem neodolal... zatim me to bavi, oproti DS je to mnohem jednodussi, primocarejsi a pomalejsi, ale toho ducha to porad ma a grafika je krasna; ad boss co si privolava moby, spam bych tomu fakt nerikal, udela to trikrat za fajt a tim, ze se pri tom z nej sam odstrani, je to rekl bych hodne trivialni - mozna je to tim, ze jedu str plechovku, ale dal jsem to na prvni pokus, pac ty naspawnovany smejdi mi delali smesnej dmg a umreli na jedno kombo a boss samotnej ma trapnej moveset
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: Já jsem to hrál docela dlouho a líbilo se mi to. Ten boss byl brnkačka jsou tam i lepší vyhcytávky. Blbý bylo že pokud sio to pořádně neprojdeš tak příběh progresne a ty jsi v prdeli pod levlem bylo to nedomyšlený
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOVE_DALI: jak pachuť. BB je správně rychlý high risk high reward. To se mi právě líbí jak se to vyvíjí a jde to někam dál.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    XLEEF: Mě spíš vadí, že je z toho cítit pachuť BB. Čekal jsem spíš návrat k DS 1. Trošku zvolnit tempo a tak..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jen to hraje naka lama.. uplne me to depta koukat jak bojuje :)
    16 Minutes of Dark Souls 3 Gameplay - Gamescom 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=Ha8eRiP0DmI
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Me se ra hra libi. Az na tuhle volovinu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: tezko rict, ja to hral od zacatku az presne k tomuhle bossovi. Asi na 5-6 pokus jsme ho dali, ale priznam se, ze dal uz me to moc nebavilo. Pak si pamatuju jeste na nejakeho bosse na hrbitove, kterej tusim taky generoval moba, jak pises, ale ten sel dolu na druhej pokus.

A ted si vzpominam co se mi na Lords of Fallen libilo. Ze cim vic dusi jsi mel u sebe a neutracel to hned, tim vic jsi ziskaval ze souperu. Neco takovyho by mohli zakomponovat do DS3 :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: No me serou mechaniky hry ktery Te nekam tlacej tim ze je malo casu. Tenhle boss okolo sebe kazdou chvili udela hradbu, naspamuje moba a da Ti asi 15 vterin na to abys ho sundal. Nevim jestli je to voser jen u tohodle bosse nebo je to plosny. Pohyby rytire mi nevadej a nebejt tohodle bosse tak bych si to i rad zahral.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: Zkousel jsem to a moc me to neuchvatilo... Jako vypada to hezky a jestli to nekdy vyjde na ps4 v ramci psplus, tak si to dam. A ten boss, kteryho zminujes, tak me strasne sral :)

A v tehle hre mi jeste nejak vadil pohyb toho rytire.

Hral jsem to u kamarada a rekl jsem mu , ze ds je ds, ze tohle je graficky hezci, ale v hratelnosti ds jednoznacne vede.

Neveril mi:) a pak jsme tam stravili v ds2 pres 300 hodin :)))
    NJORL
    NJORL --- ---
    Zkousel tady nekdo Lords of Fallen? Hra se mi docela libila dokud jsem nedorazil k prvnimu bosovi. Opet umele zvysena obtiznost tim ze nebojujes solo proti bosovi ale boss spamuje moby. Co si o tom myslite?
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: sem s tim. To ze to je o neco rychlejsi by mi nevadilo. Na BB jsem si zvykl sakra rychle :) ja jenom doufam, ze tady to bude trestat chyby, tak jako to vzdycky v DS bylo
    SUMI
    SUMI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam