• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak tedy s tím savem. Já si v podstatě v jakékoliv chvíli můžu nakopírovat save bokem a když zjistím za hodinu, že sem něco posral, tak můžu kopírovat zpět a načíst znovu starou hru.

Doufám jen, že to Steam nějaký způsobem nepozná. Doufám, že asi spíš kontroluje neporušenost savu a jestli nějaký .exe nemění něco ve hře.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPINGEE: JOPS:
    Dark Souls 2: Parrying Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=n6E77OR13F4

Dark Souls 2: Parrying Guide #2 (Spell parrying and advanced techniques)
    https://www.youtube.com/watch?v=01OkXwsuoR8
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: No právě po shlédnutí toho videa, kde přesně ukazuje ty momenty pro parry.
    A to jak v závislosti na typu zbraně s kterou děláš parry tak i zbraně, které proti tobě jdou. Jak na parry spellu atd.
    No jako dalekohled je pecka. Namířím na někoho v dálce a sejmu ho. Prostě ho na dvakrát odsnipim. Nebo na kiklopy a nebo ty dva pod tower u té jeskyně s ohněm. Nestačí ke mě ani dojít :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: Jo chápeš. V pátek jsem se byl ožrat a pak byl v sobotu nepoužitelnej. Moc jsem toho nenahrál :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: takze chapu dobre, ze jsi se jeste s zadnym bossem nepotkal ? :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: taky sem parry nikdy radsi nepouzival
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: Parry nepouzivam a to uz par set hodin mam nahranejch :)))) Mne to prijde jako strasne rizikovy. Kdyz to netrefis, tak dostanes vetsinou po hube.

Jinak pouzivas dalekohled ? To jsi prvni o kom vim :) Ja si to snad kvuli tobe znova nainstaluju :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: tak to je pěkná čůrákárna s prominutím.

Jinak se mi povedlo omylem odsnipit Pate. Měl jsem ale na disku bokem save z dopoledne a stejně jsem udělal nějaké chyby, tak sem si přepsal save. Ztratil jsem nějakou tu hoďku, ale ještě že jsem si odinstalovával hru a znovu instaloval (radši kvůli módům), abych nedostal ban.

Mám už ten fire longsword. Používám staffu a binoculars, meč a štít a ještě v levé ruce kudlu na trojce.
    Taky jsem sledoval nějaké video kvůli parry technikám. Dost mě to nešlo, jak jsem jel od začátku kouzelníka.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: ano, psat hesla, jinej zpusob neni :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak mám jeden problém. Nemůžu psát na klávesnici zprávy ostatním hráčům.
    Hejbe mi to s postavou a neche to psát. Takže musím jen gaypadem vybírat hesla. Nějaké řešení?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem si to nakonec koupil dneska. Za 600 dobrá koupě. Akorát první kód jsem dostal špatný. Byl jen na Dark Souls II a ne tu verzi scholar. Ale reklamace proběhla bleskurychle a tak mám obě dvě verze :D

Musel jsem ale díky tomu dát novou postavu. Za chvilku už jí teď mám zpět tam kde předtím.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Jinak jeho osobní rekord DS1 je pod 60min
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: Celkem respekt na to, že dělal v Ubisoftu, pak se jim na to vysral a živí ho streamování :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: lobos je naprostej magor:)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Jinak bych to kladivo viděl jako ideální na ty 3 pitomce :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, tak Lobos to je klasika. Asi tak před rokem říkal, že má v Souls games něco přes 5000 hodin :).

A to kladivo, právě lákalo. V základu pěkně silný, relativně rychlý, takže za mě favorit, ale právě přemýšlím, jestli to má smysl tříštit - kladivo a GreatSword.
    GURBON
    GURBON --- ---
    JOPS: hmmm uz to vidim, ma 20...
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: presne jak pise Kondik, jedna je sezrat, druha je polozit.

to je divny s tou sekerou. Ktera to je ? Kdyz kouknes na durabilitu, tak kolik ma ?

LOVE_DALI: :) jo, blightown, jeste ted jsem zpocenej az na prdeli, kdyz si vzpomenu na ty zacatky. Ale pak jsem objevil funkci Master Key a vzdycky pak chodil zadem pres Firelink Shrine a pohoda, to uz vetsinou dam na prvni pokus. Ale kdyz jsem zrovna predevcirem videl LobosJr, jak prochazi speedrunem blightown, tak to byl zase trochu jinej level :)))

LOVE_DALI: ale zase v zakladu ma docela velke poskozeni, tipuju, ze to bylo lehce pres 190 :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Já věděl, že v tom bude háček ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Já jsem asi nejvíc rostl z Bligh Townu, když jsem chodil ultra na těžko a začali lítat komáři..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam