• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SPINGEE: Jj, Item Discovery a odolnosti s tím, že je to caplý na 10 humanity.
    Pak jsme ještě zapomněli na attack bonus při Chaos weapons
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: jeste myslim ze to melo vliv na discovery , jakoze co ti vypadava z mrtvol, a odolnost vuci necemu mozna poisonu
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: humanita slouzi prevazne k multaku a nektere specialni veci tusim bez humanity neudelas.

Co si pamatuju ohledne DS1 a humanity.

Musis "bouchnout" humanitu a pak muzes udelat par veci (to poznas podle cisla vlevo nahore vedle zdravi) Humanita ti pribude bouchnuttim humanity, zabitim bosse, zabitim invadera a pri pomoci jinym hracum :)

1) u bonfire se udelas zivym (REVERSE HOLLOWING)
    2) kdyz jsi zivy, muzes u kazdeho bonfire za dalsi humanitu zvysit pocet flasek na 10 (KINDLE)
    3) se zdravim to tusim nema nic spolecneho
    4) muzes na zemi najit znacku a tu si privolat (bud online hrace ci NPC) je videt jenom kdyz jsi zivy
    5) nevim, nic me ted nenapada.
    6) jo napadlo me, ze kdyz jsi zivy, muze te napadnout invader (v DS1 snad neni zadny invader jako NPC, pouze online hraci)

Jak ja DS1 MILOVAL a MILUJU :)) Mam to ted rozjety, takze ti klidne muzu s bossama pomoct :)
    ABE
    ABE --- ---
    GURBON: Jestli si dobre pamatuji, tak je to stejne jako u II – mas vetsi "nadrz" healu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Muze mi nekdo osvetlit k cemu je v DS1 Hummanity? Chapu ze to nejak souvisi s tim cislem u life ale dal tomu vubec nechapu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ABE: Nic pro me, nechci aby mi nekdo nicil iluze o mym megahrdinovi kterej dokazal prolezt vsema tema srackama az na konec :D Navic PvP me nebavi v zadnym rpg.

Zkusil sem tu jednicku a jako jde to ale z toho nekonecnyho respawnu mi asi jebne.
    ABE
    ABE --- ---
    GURBON: Pojd na PvP to je zabava! Ja mam nahrano v PvP 3x vic casu, nez ve 2x otoceny hre :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    JOPS: tedka to vidim spis na tu jednicku, dvojku si ted pamatuju komplet celou tak to pro dalsi zahrani chci trochu zapomenout. Jen sem si jeste vzpomel na Dark lurkera co mi zbyl a nevim jestli se mi na nej vubec chce.
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: tak ted bez za kouzelnika, to je zase uplne jinej styl hrani, pak se zamer na faith, to je taky jina hra atd... :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak drak sel na cca 15tej pokus a i kdyz sem byl mezi nohama vzdycky minimalne 2x vzlitnul. Pak uz bylo vsechno jednoduchy. Dohrano lvl 215, 729 smrti. Husty to bylo, asi se vrhnu na jednicku.
    GURBON
    GURBON --- ---
    SPINGEE: DIKY!! Tohle vypada daleko lip nez ta druha metoda. Jen nechapu jak mam poznat kdy bude delat ten ohen mezi nohy ale na to uz snad prijdu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: dobry :))) tuhle fintu jsem neznal :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: tak to chci videt :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: staci mit hodne staminy aka nenosit zadny brneni a v ruce neco co rychle seka, pak staci jen sekat chvili do jedny nohy a jak chce dupnout tak preskocit k druhy noze a za chvili je po nem aniz by jedinkrat vzlitnul
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: trochu vztekani a pujde to.

rada na draka
    1) mlat ho do jeho leve predni nohy
    2) dej cca tri rany a kousek couvni a koukej co bude delat
    3) jsou dve varianty
    a) preslapne na miste = nevyleti a bezim a jdu ho jebnout nekolikrat do nohy a pak se zase vratim
    b) zacne mavat kridlama = pruser a sprintovat co nejrychleji ke kraji.
    4) po tom, co ze vzduchu doplive ohen, tak hura zpatky za nim, dat si pozor, zda znova nevyleti a pokracovat bodem 1)

a takhle to zopakovat asi 20x a modlit se. Jedna chyba = smrt :)
    ABE
    ABE --- ---
    JOPS: Asi mas pravdu,na krale asi nejde coop.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ABE: no doted sem vsechno dal sam ale zvazim to po dalsich 20ti pokusech
    JOPS
    JOPS --- ---
    ABE: na krale muzes jenom sam ne ? :)

A drak je jednoduchej, ale je tam dulezita kooperace, aby kazdej nebezel na jinou stranu a pak clovek nevi, co drak provede...
    ABE
    ABE --- ---
    GURBON: o vikendu urcite budu chvilku hrat :)) Tak muzeme zkusit krale nebo draka, jestli chces. Nejsem zadnej killer mam (lvl pres 400), ale ve dvou se da neco uhrat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam