• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH:
    KONDIK:

a zejtra budu taky k dispozici, ale bohuzel mam jako Sokolik nejake zasedani, kde se musi schvalit rozpocet a jine picoviny a bohuzel u toho bude i pivo, takze tipuju, ze se kolem 17-18 hodiny ukazu s par pivama v krvi, tak zacne ta spravna challenge :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: bud klidny a dobry, jak sem psal, dneska se kroutim u kompu jak vosa na bonbonu, takze vecer nedavam nic slozitejsiho nez pomalu blikajici obrazky z postele :) JOPS: snad se vsichni domluvime na vikend?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Kondik byl zaukolovan "velice pravdepodobne asi permanetni zivotnou partnerkou" k par drobnostem a pak si vsimnul problem s chlazenim jeho CPU a dostal se k PC az ted. Mea Culpa, dnes nemam sanci s O2 neco kouzelne downloadnout. A UPC nam do baraku nejde.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    kondik treba ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: se obavam, ze treti nebude :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS ja to nedavam dneska :D do rana sem lil po putykach a ted jedu na autopilota. Nechame to na vikend a pockame na tretiho.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: tak posli synatora chrapat, manzelku s nim a hned mas cas :)) jasny, kdyz to nejde, tak to nejde, to chapu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Ani nevíš, jak bych rád, ale od té doby, co máme syna, jsem rád, že si utrhnu tak hodinu hraní jednou za 2 týdny..
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: a jdes dneska s nama do toho ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Hlavne to streamujte nekam na yt, at se na to da koukat z mobilu a dalsich zverstev...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ok, tak startovní necháme lvl 15.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Já si zatím nějak nemůžu pomoct, ale prostě jedu tank. To mi asi vyhovuje nejvíc. Takže se těším na fast rolling s Havel's setem a s Greatswordem - asi mi to ještě trochu času dá, ale bude sranda. Pak se asi začnu učit magii a pyro a uvidíme :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: Jsem lvl 14 jsem si vzal klerika :) zminene veci samozrejme mam :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: Konďa a jeho sukovica maji castne misto ofc :) platforma PC SOTFS lvl 10, w. soapstone (at ma kazdej pro pripad...) a prsten od kocky = zatim navrhovany startovni podminky. Prvni kolo zitra kolem 21:00, jak to tak vypada.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Panove, tady se resi DS eventy a me nikdo neprisel osobne pozvat ? Invadery na vas *tsk tsk*
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: neska nedavam pred 22 urcite, sem v praci + cesta. Patek klidne vypadnu driv, na treba 21 uz budu doma.
    _KOFILA_: a mozna to i pude, moje grafika umi livestreaming, tak proc by ne :)
    KALAM: zasadni neni, ale kdyz nemas SOTFS tak nas to na steamu nekonektne + ta hra je trochu jina, pokud to beres obecne. Rozmisteni mobu mi prijde trochu lip vymysleny, doresili par nelogicnosti a je tam boss navic. Ale neni to zas takovej rozdil, to ne.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALAM: Já jsem měl s DS2 taky problémy - prostě mi to nechutnalo a nemohl jsem si zvyknout (Taky, že jako správný idiot jsem vlezl hned ze začátku do Champions covenantu :)), ale pak jsem si zvyknul a baví :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: tak muzu i dneska vecer :) odpadl mi sport, takze si muzu zahrat, a radsi bych o neco driv, treba kolem 20:00 :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    Ahoj, je u DS2 ten datadisk SoTFS tak zásadní? Pro mě je srdcovka DS1 a DS2 mi prostě přišla jiná, nebavila mě... Ale mám základní koupenou a dneska je na datáč na Steamu sleva, tak bych to prubnul znovu od začátku:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: A driv by to neslo ten patek ? :) tohle je pro me hodne pozdni hodina :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Streamujte to!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam