• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD: Poison Arrows !
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: já to mám tak nějak na stejno. DS2 i DS1 - i když poslední dobou není čas hrát. Když už jsem hrál, tak DS2. Když jsem si odskočil do DS1, tak jsem si nemohl zvyknout na rychlost (oproti DS2 spíš pomalost) hry - ale stejně je to bomba.

Když vezmu v potaz, že mi i tak toho ještě mrak zbejvá v DS1 - koneckonců jsem to dojel jenom jednou a to striktně za plechovku.. :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: vubec kdyz clovek kouka na challenge runy dozvi se zajimavy veci, treba temer vsichny ty svine s bleskovejma utokama v anor londu jdou celkem snadno shodit jednim az dvema sipama dolu, dost to setri stress:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: tam jsem neumrel ani ted, ani minule kdyz jsem to jel... trik je v tom chvili pockat u toho pilire na pul cesty k ty rimse od toho "altanku" dole (tim se presune ten lucisnik nalevo tak, ze te pak nahore na rimse netrefuje kdyz bojujes s tim druhym), pak vysprintovat smerem k tomu hajzlovi napravo a nabehnout mu se stitem do xichtu, prehodi na mec a po par ranach se o tebe sam shodi a je vymalovano:) ve fortress mi delal dycky problem ten prvni kouzelnik co do tebe strili v ty uvodni kyvadlovy sekvenci, nicmene ted jsem nejak zjistil, ze par wooden sipu hned z ty plosiny pred prvnima kyvadlama ho shodi bez sance na odplatu a pohoda...
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: v Sens Fortress moc taky neumiram, tam to uz mam prece jenom slusne zmaknuty, ale u ceho trpim je ten rytir na rimse v Anor Londo, pred poslednim bonfire. Tam to je peklo
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Tak jsem fakt neodolal a jedu jednicku a teda jak si jeste relativne pamatuju zazitky z dvojky, tak tohle je proste lepsi... Dokonalej lvl design, perfektni pocit z boje a maximalni poteseni z uspechu - nejak nechapu jak je to mozny, ale za celej sens fortress a anor londo jsem umrel jen trikrat, totalni zazrak:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jj, to je ono, koukam, ze je i upgrade :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS:

DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin

http://store.steampowered.com/app/335300/

Dark Souls 2 is like being married to a woman who is attractive, charming funny and intelligent, you are soul mates and everything is perfect, right? She is the perfect woman. You could not ask for a more better woman in the world. You love her, and she loves you. Only she has one flaw; Every 5 minutes she punches you in the face... For no reason. Even at night you wake up, she punches you in the face, you recover, get 4 minutes 38 seconds of sleep, then she punches you in the face, and you love her
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jj, potrebujes Dark Souls 2:Scholar of the First Sin
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vubec netusim co mam JOPsi nekoukal jsem na to ani nepamatuju. Mrknu co je ven na Wiki a co to vse chce , predpokladam ze tam byla nejaka snuska DLC.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jako nemam problem zacit znova :) se zdejsi legendou to klidne rozjedeme znova, ono ve trech to bude taky litat jak vino :)

A doufam, ze mas tu posledni edici, jinak si s nama nezahrajes...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: U mě je na příklad pravdou to, že jsem s Dark Souls pokročil nejvíce na projektoru a když jsem byl bez práce..
    * pozdě odpoledne vzbudit
    * hledat práci jako o život
    * odmítnout všechny možný makléře
    * občas pohovor
    * najednou večer
    * Dark Souls
    * nejednou 6 ráno..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Na tu hru mam tak krasne vzpominky, 2.5 hod hledani "posledniho strazce" , pady dolu z vrsku sochy k Demoncicine. Brneni s nadechem modrych odlesku.

Poprve dohrano v Cernobile protoze CRT TV co neumela B/G D/K
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Od Deamon Souls mi ani nemluv - v podstatě jsem to jel jenom jako totální noob - ani jsem nevěděl, že se dají vylepšovat zbraně - jel jsem to Off-line apod...
    Hlavně pamatuju, že jsem to v podstatě jel souběžně z Dark Souls - takže nebavilo Deamon, dal jsem Dark. Nebavil Dark, dal jsem Deamon..
    Zcela přirozeně jsem se dostal do stádia, kdy nebavilo ani jedno a tak jsem šel na cígo a jedeme dál :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Panove, jako .. .zacinate me pekne srat a svedi me ruka na XBOX gamepadu a na tlacitku Download.
    Jelikoz jsem to na PC nikdy nedohral a pokazde to bylo jenom na PS3 zacinam mit nutkani umirat ve Full HD. Takze se laskave uklidnete jinak si Chytnu JOPSe a to uvidite ten ceres.

Demon ... Souls ... *kouka na placku* I NEED PS3 !
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: muzem ted treba.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: cus, jak to vidis dneska ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: no to je fakt pecka :)

ty vzpominky, to zoufalstvi, kdyz jsem nemohl Asylum Demona dat :)))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LOVE_DALI: dost dobry, bratr je totalni pravej opak lobose a vubec nevi nic, stejny jak ja kdyz jsem hral ds poprvy, taky jsem nevedel ani ktery tlacitko na ovladaci je ktery... me to tak navnadilo, ze si i dam playthrough asi:)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Miluju Greatsword!
    Mimochodem Lobosův brácha jede DS1 úplně poprvý a je to celkem prdel! (ie. takových vzpomínek :)
    Lobro plays Dark Souls (Part 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=5-KbKo6d5MI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam