• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: ja ted zjistil, ze narozdil od ocekavani mam praci az do stredy... se tady z toho auditka do ty doby zvencnu, ale na to sem nelizt nemam moral:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ja to bral na xzone a jeste nenapsali sms...
    Dostanu se k tomu stejne az o vikendu!

Tak chci slyset poradnej fap!
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: myslím že jo, ale nevím jakej používáš účet.. Já tam jsem jako beregond11, ikonka želvy. DS3 jsou doma, ted dumám co si vezmu za classu...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: Jsme propojeni na ps+? Mas tam traktoristku?
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak ted to pro me asi byla nejvic stresujici pulhodinka v DaS... Behate po hradu uz bez flasky a tusite, ze asi pobliz bude bonfire nebo hustodemonska zkratka. A ono porad nic. A nepratele za kazdym rohem. A aby toho nebylo malo tak na Vas hajzli z From Software posilaj nepratele, jejichz movelist samozrejme neznate. Pak me poblila socha(wtf), nemel jsem je rad. S pulkou zdravi jsem otevrel takovou zkratku, ktera usetri tu pulhodinku chuze.

Hnus vazeni, fakt hnus, ale v dobrem :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: ok, tak já půjdu asi Fap fap s váma. BB počká.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: po nekolika tejdnech s tim musim rict ze ano - linearni - ale pozor, pokazdy kdyz napoprvy probehnes lokaci, nechas tam 50% ty lokace neobjevenou - muzes linearne bezet dal, az najdes neco kvuli cemu se tam vratis a odemkne se ti ten zbytek, takze se nemusis furt hnat za nosem, vracej se zpatky a snaz se otevrit vsechny dvere :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tak ono Jopsi zase Demon Souls meli central point a sice jsi si mohl vybrat X smeru ale pak to bylo linearni. Hotl v tom trosku tapou. Uplne volna mapa se nelibi X uplne linearni Y. Holt je potreba najit median.

Co jsem fakt koukal playthrough vsech streameru tak je to rychlejsi nez DS serie ale pomalejsi nez BB , takze se snazi spojit oba svety, skoda ze tam nehodili nejakou zatuchlout "blight town" steampunk lokaci. TO by asi chrochtali vsichni. Ja jsem rad za " Knights and Dragons" , mam proste rad "vanila Stredovek"
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak nejake info k DS III bez spoilu.

zatim z toho mam pocit, ze to je nalajnovane. V DS I a DS II jsi mohl na zacatku jit do ruznych oblasti, kde jsi dostal pres drzku, ale mohl jsi tam jit. Ted mi prijde, ze jdu furt dopredu. Zadny odbocky ci tak. Proste porad za nosem.

Vecer jsem sel na druheho bosse asi 20x (Lobos styl tu jde taky paradne) a ne a ne ho dat. Pustim to rano a na prvni pokus sel k zemi. Easy :)

Ted dostavam pres drzku zas. Clovek si chvili nepohlida jeden smer a najednou v zadech jsou enemaci a problem na svete...

Hraje se to porad stejne dobre. Mam to radsi nez BB. Jedu pyromana. Sere me, ze mam porad jenom fireball :)

Jinak levely, jsou super, zkratky, schovky, ktery prehlidnete jedna radost, DRACI, atd... parada.

Jenom jsem nervozni z toho nalajnovani. To neni uplne DS styl. Ale treba se to zmeni. Ale bavim se u toho kralovsky a to prvni objevovani, kdy se bojite jenom pohnout, protoze nevite co Vas ceka je super.

a ze vyvojari DS jsou zmrdi vime davno :)

a prvni souboj s mimikem, to bych pomalu prirovnal k boss fight :))))))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: Hral. Dal jsem asi 5 bossu. Ja ted musim fap fap, promin. BB nekdy jeste dam, je to uzasna hra, ale hledam si k ni stale cestu.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: Ok, takze ds3 bude jen stemovej.. Vim ze naky hry muzou i nemusej bejt pres steam, tak sem si nebyl jistej.. Kdyz to tam nepisou.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Nechci rušit Fap fap vlnu... Bloodborne si hrál? Já trochu přemýšlím jestli se nevykašlu DS 3 a nepustím se do BB, hrozně se mi líbí ten japonskej Lovecraft design..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Bude v tom klic kterej pujde natahnout do Steamu co je pro lepsi patchovani a kontinuitu serveru nejlepsi reseni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak pani a damove :)

je to Dark Souls, kdyz uz mate pocit, ze to je v ruce, tak behem chvilky dostanete pres papulu. Prvniho bosse jsem dal na prvni pokus, celkem zivacka. Druhej boss uz je veselejsi, ale nic neresitelneho. Uz mu chybelo malinko.

Cestovani bonfire je umozneno od zacatku. Zkratky fungujou :)

Par zbrani jsem nasel, jsou tam moje oblibenkyne, takze dobry. Zatim spokojenost.

Patch ma 1.5 GB

Firelink Shrine mi pripomina NEXUS z Demon Souls :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: Warez neni :) uz pres tyden hledam
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: PC je locked Steamem ktery je vazany na unlcok soubor 12.4, jedine Crack, ale to my predse nedelame ze ne :3
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: I pc? Nebo jen ps4
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Mate uz to nekdo na pc ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jinak fakt Alza to dává
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam