• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: no, ono ohledne nachazeni kouzel, faith, pyromancy atd je docela problem. Ja treba jedu pyromana a jeste jsem nenasel nic, co by se u pyromana dalo pouzit. Vzdycky to jenom kupuji....

To same k faith. Mozna jsem nasel uzdravovaci kouzlo, jinak vubec nic. A kouzlo mam asi taky jenom jedno :) Nasel jsem samozrejme obchodnika, co kouzla prodava, ale aby se to valelo nekde volne na zemi, to ani prd...

A HEXy taky nic :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: To by me teda nastvalo, kdyz bych to dohral s postavou za 13h :) ale stale jsem nenasel ani jeden hex.. nepsali, ze tam maj bejt taky ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ale ta lokace mi vubec nic nerika, tam jsem jeste asi nebyl :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: Ne jakoze to po skoro 20h vypinam :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: konec, jako zes to dohral ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: Tak to bych si na prvni gameplay nedal :))
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BEREGOND: Jako ve svete umitam furt .. Uz dokonce letel i ovladac.. Musel jsem opravovat tlacitko :) takze to je fajn haha... Jen zatim ty bosove umiraj nak fychle..
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    XLEEF: Mám to podobně, třetí bos za mnou ale v následující části světa už začíná přituhovat.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Ja si dal deprived bez giftu a mel sem s prvnim bossem problemy, jinak se mi to strasne libi zatim
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    XLEEF: Nápodobně,druhej boss na potřetí a proti začátku Bloodborne tzn. Cleric Beast s Gascoignem zatim těžkej čajíček.Podle referencí zejména finální boss ovšem stojí za to takže očekávám že tohle bude tuhnout záludně a postupně.Některý příšery jsou tak "podobný" že je to vlastně vykrádačka ale beru to spíš jako for a poctu králi DS her (pro mě teda určitě a jo,myslim BB )
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: Ja paril pres rok BB, takze mi to prijde fajn.. Ale chapu pro ds cloveka to muze bejt jiny... Jo to je fakt bonefire je vsude.

Jeste jsem teda nenapsal.. Ze zatim jsem nemel zadnej zasek, kazdej boss max druhej pokus... To je trosku divny.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Bow before me invading scrubs !

http://images.akamai.steamusercontent.com/...4099177473536/275404B05177A45031ADD615D4A07BF8062DBC94/

Panov,e uprime amm z te hry torsku smisene pocity, je to "moc rychle" a "bonefire" hodne na sobe, udelam 1 pasaz a bonefire , dalsi a bonefire. Zatim played 4 hod ale nejak mi prijde ze se ten patter opakuje. A velice agresivni AI mi dost vadi protoze ten je sub 70% roll moc silnej jak se diky tomu da vyhnout vsemu.

Uvidime dale.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak dnes konec.. cistej cas na tehle postave je asi 13h .. lvl46.. zatim spokojenost, ale v par priserach vidim dost podobnost v BB i pohybove.
    Jinak jsem rad, ze nejde vylepsovat brneni.. muzu se aspon prevlikat podle nalady :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak stahuju update...dostal sem posledni kovovou krabici s ost na krámě.....sem zvědav..a zejtra to na aktivitu v práci nevidim...

XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja mam odehrano 18h :) ... byl tam obed, ale du dat pauzu...
    KALAM
    KALAM --- ---
    Úžasný, úžasný, úžasný, zpět ke kořenům, nové nápady, nádhera:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    do soboty ještě daleko... ale slipy se mají plnit o vánocích...
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Zítra mám na poště krabici pro PS4, tak jsem na to zvědav :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja jich mam asi 8 vcetne te na magii :-D a to jsem asi o 4 bosse dal :))))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: 5 , jednu jsem vypil :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam