• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: me zabijeji posrani pesaci na dve rany, z toho jsem uplne mrzutej :)
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    KALAM: jeste ze na to nemam tolik casu, by me asi nebavilo mit to dohrany tak rychle :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem v nejake oblasti za katakombama a jako ani hovno panove, ani hovno. Tam si proste ani neskrtnu....
    KALAM
    KALAM --- ---
    _KOFILA_: DS1 pro mě zůstávají number one:-) ale jinak úžasný, jen se potřebuju vyspat:-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALAM: a jaké to bylo?
    KALAM
    KALAM --- ---
    Dohráno, děkujeme... Epic...Fajn je, že mi hra po konci nabídla, jestli chci zůstat, nebo jít do NG+, tak si aspoň proběhnu pár lokací, co jsem se jim úplně nepověnoval...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Tak vcera jsem dal klasickou umiracku u bosse :) konecne :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SPINGEE: Jen to lizni. Pokud je to jako v DS1 tak fakt staci polechtat. R1 cvak a levou houbou jen mžik. Chvili to trva nez to dostanes do ruky, ale pak to jde samo...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Celej den se tesim az to zapnu....zappnu a prijdu behem pul hodiny o vsechny embery, 30 000 dusi a skvely...hrozna frustrace
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: diky!
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    STRANGERD: proste to kopnuti mi nejde, povede se to 1/10, a to zkousim vselijak to mackat, ale snad se bez toho da zit
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: U babicky v kresle u Kovare za 500 dusi, je to prodejni item ne gift tentokrat :3
    NJORL
    NJORL --- ---
    prosim kde v DS3 najdu takovou tu kridu kterou muzu napsat sign a nekdo si me vyvola na pomoc s bossem. klidne do posty. diky,
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SPINGEE: DS3 Parry ma Wind up time a pak zalezi na stitu jak dlouhe je okno. Kdyz das parry driv mas partial parry nebo te proste napichne.

Vid zde

Dark Souls III Parrying Information
    https://www.youtube.com/watch?v=wsQdF7-CTAQ
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Wiki vůbec neřeším mám pocit, že bych přišel o půl zážitku..
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SPINGEE: jestli je to stejný jako ds tak trik je v tom ty tlačítka stisknout opravdu kratce
    SPINGEE: jestli je to jako jako v ds:), tak to spočívá v tom, že timing je podle ruky a ne ty zbraně, kterou drzi
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Prvni gameplay bez wiki ale druhej .. Uz budu muset jinak ty questy nedam :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: zas je blby ze to tam porad je ale nikdo to nepouziva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam