• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: eeee, drzi se stabilne 30 :-D PS4 :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    VESNACH: ee drzi se 60 stale vse na full (gtx970)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Neresil nekdo nahodou frame drop u nvidia karty?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Mam za sebou cca 40 hodin. Jsem lvl 102. Jedu Lorics Armor, Havel's shield a Heavy Dark Sword a nic k tomu. Po 40 hodinach jsou dole vsichni bossove solo. Nemuzu dat jen toho draciho jezdce a k finalnimu jsem se jeste ani nepodival. Timto se omlouvam rodinu za vikend, ktery jsem ji zkazil a zamestnavateli za vcerejsi home office. To bylo uz opravdu trochu moc ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    :))))

XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: jeste 2 prstynky ... ring of favor to najdes v anorlondo po zabiti urcite prisery a pak jeste prisoner's chain ring, ale ten snizuje def meni se za nakou dusi.
    NJORL
    NJORL --- ---
    prosim cim vsim se da zvedat Load burden? Havel's ring uz mam, ale to je malo. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: uf, to rád slyším... díky!
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: hmm, jako kouzelnik jsem taky sel invadovat. Bohuzel jsem se invadnul k dalsimu kouzelnikovi :) bylo to potom vesele, kdyz nam oboum dosli flasky na kouzla :) tak jsme oba do sebe sli s rapierem. No bylo to takove humorne. On bohuzel zacal chlastat, tak me tim nastval.... a pak jsem chcipnul no :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: neboj, tohle jsou dve nejhorsi oblasti. I kdyz ta bazina mi tolik nevadila, protoze mi prislo, ze to je raj na ruzne veci :). Dalsi lokace jsou super, myslim, ze dungeon, to je jako by vypadlo z prdele demon souls. Tam se ti bude libit (ja ho nesnasim) :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A co se mi teda libilo hodne a jeste sem nezazil byl vcerejsek kdy jsem jen tak nekoho pred vypnutim invejdnul... mel sebou dva Sun praisery jako pomoc a do toho ještě naskočil nejakej Faron watcher...moc dobrý
    A od těch mad maniku taky clovek nevi nikdy co cekat...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Nekde sem našel pyromanci tome bud Faron Keep nebo Cathedral of depth to uz nejaka nabidka byla....akorat jedu miracles takze zatim nic....

Abyss Watcher boss uzasnej ale sel na poprvy a priesti v cathedrale jsou joke boss....svihnum mecem a sundam jich nekolik najednou.... ale zas dobra farma na Sun coiny

_KOFILA_: Cathedral of Deep i Faron keep s bažinou se mi osobne libily dost
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pánové, já jsem po 30 hodinách značně rozčarován... úvod paráda, to jsem si myslel že bude král demons souls sesazen z trůnu... high wall of lothric s drakama a rytířema mi vyrazil dech... pak undead settlement to jsem si říkal bloodborne lokace krása, zkratky, atmosféra mňam, ale pak road of sacrifices co to je za komedii? ta plochost levelu? interiery místností do obdelníku... to nasvícení scény nula... to je strašná ostuda... a farron keep? to si už dělají prdel... ta animace hladiny, na absence jakéhokoli stínu prostředí... proboha... doufám že se to ještě změní, ale myslím si že jsem v části hry kterou vyráběl level designer z dark souls 2... uvidím jak dál .)

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: to je takovej nějakej vedlejšák kalsickej boss to není
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak jsem si rozjel druhou postavu...

s tou prvni jsem skoncil v Anor Londo. Pyromancy je uplne nahovno, kdyz nejste schopni ziskat lepsi veci... nesehnal jsem vubec nic. Ani zasranej Fire Orb. Jenom celou dobu mam fireball, plus moznost potahnuti zbrane ohnem a nejake flusani kamenu.

Druha postava je Hermiona :) takze kouzelnice :) Vcera jsem to vypinal, hlasilo mi to 10 hodin odehrano, 47 level a ted uz mam pred sebou katakomby. Tam si myslim, ze zas takovej problem nebude. Obcas chcipnu, ale s kouzly je ten zivot o dost veselejsi :) Ale jak se mi dostane nepritel na telo, tak mam docela problem, to ne ze ne. A upichat ty krystalicke jesterky (na ne kouzla vubec neplati), to je vzdycky takova veselejsi cinnost na sobotni a nedelni dopoledne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: hmm, to je ten s tema naramkama na rukach, ci to je ten druhej boss, ktereho jsem jeste nevidel ?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Já zatím lvl 46 - 17 h. Jsem v ithryl of bolean valley nebo jak se to jmenuje. Je to celkem jednoduchý - holt to hraní od DemS se někde projeví.
    Spoiler:
    spoiler: ( #demon v catacombach# )
    #Taky se vám stalo,že vám ho zabili kostlivci a nemuseli ste hnout prstem? :D Jako oceňuju, že spoilu bojují, ale chtěl jsem si ho dát sám.#
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    wiki jsem neodolal pac jsem nevedel v jednu chvili proste kam. No a kdyz uz jsem to mel pred sebou tak jsem probehl a vycistil vsechny lokace. Treba dračí ostrov bych sám nenašel. Jo Parisův luk je fakt dobrej společník :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Tak s mym lama pomalym postupem 45 hodin a lvl 93 na dohrati. Je fakt ze solo bosse jsem si dal tak do pěti kousků. Na posledniho bosse jsem neodolal a zavolal jsem si 3 kamarady.

V jednu chvili to byla dobra show nez jsme tam dobehli. Já + 3 summoni byly napadeni dvěma invadery + 1 na mapě tušim. A protože jsem byl trovna v covenantu pro pomoc takj jeste jeden modrej k nam :DD 5 vs 3 mazec. Jsem rad ze nestekam
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Muj fesak...zatim sem za Road of sacriface...cim dal lepsi az na vcerejsi ztratu 50k dusi

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam