• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    je nejaky navod pro zacatecniky? hraju to pres pet, sest hodin, level 18 a furt se nemuzu dostat pres druheho bosse (toho zmrzlyho psa). prolezl jsem fakt vsechny lokace, nejaky equip mam, ale nez se dostanu k bossovi, at uz od druheho ohniste, ci z prvniho pres ten vytah, tak pri boji proste nejake ty estus flasky vyplacam, takze staci jedna, dve rany od bosse a jsem tuhej, takze se nemuzu naucit jeho patterny.

nedelam neco blbe? mam nejakeho warriora, se stitem a sekerkou, engaguju po jednom, hodne blokuju a uhybam - jak parryovat, na to jsem jeste neprisel. staty vrazim do zivotu a do damage.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: a co ? spokojenost ? Kde se nachazis ? Uz ses dostal do Irythyl Dungeonu ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: :) raduj se :) nebudeme ti tu kazit radost, zrovna ho ted resim :)

_KOFILA_: TAK TO BUDE ONO, strom jsem jeste neporazil :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Ze stromu (boss) vypadne predmet co chce...
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Mam se radovat ze sem nasel obchodnika kterej je pak napravo nad prostrednim nejvetsim trunem, nebo jste ho nasli vsichni?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: To asi nikomu dat nemuzes. :) Leda ze bys to omylem treba sezral. :) Nejakej Transpoze kit nebo tak neco.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: hmmm, je mozny, ze bych ji ja kokot nekomu dal ? :) to bude asi ono....

ted jenom prijit na to, co mu dat a pak to z dotycneho vymlatit :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Musis mu dat takovou vec. Padla mu z jednoho z prvnich bossu. Pak zacne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ne, ja za nim sel docela pozde, protoze vim, ze tam pro kouzelnika nic nemel, kdyz jsem chodil s predchozi postavou. A ted naklusu a jedina moznost je s nim pokecat.

NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: a menil je predtim?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tusite co jsem posral ?

typek na trunu se mnou nechce menit duse za bosacke. Mam ho aspon zabit ? :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Doguglil jsem se k tomu, ze by snad melo pomoct zmenit na steamu download region na lucembursko a pak ma clovek vetsi sanci se spojit s ostatnima hracema. Udajne dusledek toho, ze ted uzto moc lidi nehraje. Zdroj zde: https://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/494632338491607098/
    Zitra vyzkousim, jestli to zabere.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    BIMBAS: tak tohle ja ti nejsem schopnej odpovedet.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    není to náhodou server od serveru ? ja mel za to ze pri sednuti k ohni se resetne svet/zmeni server nebo ne ?
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    působí to na mě, jako kdyby nejela online služba...
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    _KOFILA_: tenhle mechanizmmus chápu. ale já mluvil o zprávách od hráčů typu "boss ahead", "praise the light" atp.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KUBLAJ: Zalezi jestli jsi duch nebo clovek. Kdych jsi duch (hollow) muzes jen znameni pokladat a pomahat ostatnim hracum (nebo je zabijet). Jakmile zabijes u hrace bosse stavas se clovek (human). Pak vidis znameni ostatnich hracu a tam kde nemas porazeneho bosse si je muzes vyvolat na pomoc. Clovekem se taky z ducha stanes tak ze pozres "humanity". Jakmile si ale clovek muzou do tveho sveta vstoupit hraci cerveni a ty jdou jen a pouze po tobe, aby ses stal zase duchem...

Kdyz jsi duch tak nejsou slyset tvoje kroky, mas min zdravi a obcas na nejakou postavu ve svete mines... Vsak uvidis, uzivej...
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    plus teda vidim duchy (asi) ostatních hráčů. to taky nebylo, pak bylo, a teď už zase neni .)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Zdravíčko, jsem DS nováček a právě si libuju v jedničce. Jsem zmatenej z jedný věci. Jak to funguje s nápisama na zemi od hráčů? hrál jsem to nějakou dobu, zabil první bosse a pak najednou byly všude (do tý doby jsem nevěděl, že to je) a teď zas najednou nic. Čím to pls?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY:
    KONDIK:
    NJORL:

frflal jsem samozrejme ja :) Pyromancer je super, kdyz vis, kde hledat pyromancy. Co se tyce prodavace a tech TOME, tak pricnicp je mi naprosto jasny, ale kdyz jsem byl v Anor Londo a nenasel ani jeden, tak se neni divu, ze jsem remcal (a hlavne u teto postavy je obrovsky problem v tom, ze rozdelujes levely po cele postave, takze mas univerzala, co umi vsechno, ale nic poradne...). A jako na prvni hrani ho nemuzu doporucit, protoze se to hleda fakt blbe. Ja to nasel uplne, ale uplne nahodou, ale tak haluzacky, ze jsem se divil, ze tam je vlastne temer dalsi level :)))

Ted uz jsem dva nasel a hned to vypada veseleji. Akorat jsem je nasel s kouzelnikem no, ale kouzelnik bych rekl, ze je i super na pyromancy :) jenom vytunit tu rukavici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam