• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Presne tak. Je to proste na jednu stranu tezsi, a clovek si musi davat vic pozor. Na druhou ale jednoduzsi, protoze to ma lepe v ruce ... bavi me to :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Invadery jsem se pak uz naucil davat pomerem 9:1 pro ne cca. Zabit Havla s rychlim kotoulem lze jen rozkopnutim stitu a propichnutim katanou. Coz neumi jen tak nekdo.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BIMBAS: V DS III jsou nepřátelé akorát silnější a maj víc HP (v jiných dílech měly i třeba b bosové jiný v movesety), v NG+ 1 máš +1 prstýnky, NG+ ještě lepší prstýnky, dál už pak nic. Rozseká tě pak snadno leckterej zombík nebo pes
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    když už to máte tak vyplusovaný co je tam jiného než že začínáte s equipem ?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: A invadeři taky nebo povinnost?:-D Každopádně dobře ty, já bych na to úplně bez fantomů trpělivost neměl, třeba takovej Nameless King na NG +6 solo může být slušnej pain
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Ale dekuju za nabidku. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Jo tak. To ja dosel cele solo. Fantomove jsou cheat. :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Proto právě čekám s ukončením NG + 6, protože jestli bude datáč stejně jako ve II výrazně těžší než původní hra, tak nevim jak to na tuhle obtížnost půjde:-D Já na téhle obtížnosti už většinou volám fantomy, případně když to jde rolluju a rolluju. Hlavní postavu mám teda takovýho hybrid clerica na strenght, takže něco můžů líp likvidovat z dálky pyromancii nebo miraclama (používám hair talisman). Každopádně jestli hraješ na PC, rád ti s něčim pomůžu
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: no ja jsem se dostal s plechovkou nekde k NG+7 a tam proste uz nektere bosse nedavam. nestacim mi nabihat stamina mezi jejich sekama v podstate. takze nemam prostor je seknout sam. vratim se k tomu az vyjdou DLC. jen nevim, jestli zacnu znova nebo jestli je budu pokouset rovnou v NG +7.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak DS III už jsem dohrál s pátou postavou, s hlavní se blížim ke konci v new game +6 a zatim mě to stále baví, jak jste na tom vy ? Já se k tomu takhle vždycky po nějaký pauze vracim
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Dark Souls III – PC/PS4/X1 – Ashes of Ariandel (DLC #1 announcement) (English Trailer)
    http://www.youtube.com/watch?v=Ic4EHyRm_Tw
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    sem musel reupload... tak jeste jednou Chaos Blade lvl 85 s Flynn's Ring dmg 478
    Chaos Blade PVP Dark Souls 3
    https://www.youtube.com/watch?v=MwQqe5lqs0w
    ABE
    ABE --- ---
    XLEEF: GOOD :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    naky vidle pvp :)
    Dark Souls 3 Farmer PVP
    http://www.youtube.com/watch?v=9xaSwu3UYeM
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    JOPS: Aldrich mě též potrápil a byl na něm celkem zásek. Nakonec jsem ho musel sundat někdy v pátek po pulnoci přiopilej po návratu z hospody (na první pokus).

Byl jsem tak duchaplnej, že jsem si uložil klip, protože jinak bych dodnes nevěděl, jak se mi to povedlo :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    XLEEF:
    Standartní postup je ale vzájemná úklona a poté zkřížení zbraní kdesi v ponurém světě Lothricu mezi chroptícími kostlivci.A samozřejmě bez flašek :D

_KOFILA_:
    To je divný-přepadání jde totiž jako po másle.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Ja zatim na zacatku ale neni to tak vychytane jaklvl1run v ds1. Kazdopadne brousim to s ohnivym kyjen a zatim to jde. Evidentne to moc hracu nehraje jiz, znameni zadna...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jeste ne, ale az mi bratr vrati PS4, chci to zkusit.

kamarad to zkousel a rikal, ze zatim nejvetsi peklo byl Dancer, ze ostatni delal celkem dlouho, ale nejvetsi zasek byl u Dancera. Ale rikal, ze nedava all boss fight :) Ze na Namellese z vysoka sere :)

A moje konecna bude tipuju u Aldricha v Anor Londo. Tam byl muj kolaps :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam