• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TALPENNY: Jo ta arena je podle mně asi největší přínos tohohle datadisku!
    Jinak ten dole v ledu mi přišel lehčí než Frieda, dal jsem ho asi na potřetí solo, když mě konečně napadlo si vzít frostbite ring - vždycky mě zabila ta bouře od toho naragovanýho čokla, jak jsem mage tak jsem papír.

MARTIK: Já hraju na podobné sestavě jako GURBON . Mám starou Nvidii GTX 5500 a kupodivu i na tom si zahraju bez problému, i když se startem hry byly některý neoptimalizovaný lokace peklo (vnější část Cathedral of the Deep, Dragonslayer Armor a další), vždycky mě to vykoplo do offline play due to framerate issue. Teďko je to v pohodě, musim pochválit, že i to DLC je optimalizované dobře.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARTIK: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/dark-souls-iii/13089
    osobne hraju na i5-6600, 16GB ram ,R9-380 4GB
    kdyz pominu pocatecni problemy se zrovna mym modelem grafiky tak to beha uplne v cajku, stacil by i slabsi stroj
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Hrajete to někdo na PC? Jaké jsou doporučené HW požadavky, aby to jelo obstojně a zároveň vypadalo trochu k světu (nemusí to být na max). Má otázka směřuje k tomu, že po letech na PS3 zvažuji upgrade herního PCčka a už jsem se úplně přestal orientovat v grafikách, procesorech, atd..
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STRANGERD:
    Už jsem to chtěl dát zase k ledu a vrátit se k Old Hunters ale na arénách jsem se zasek asi tak na dalších cca 9 hodin a FAKT nemínim končit,jestli mě něco konečně dokope k měnění buildu a upgradum toho skladiště železa co tam mám nasyslený je to tohle,velká pohoda se moct mlátit s obdobě postiženejma podle libosti oproti dřívějšku kdy bylo nutný honit po půlce lokace nějakou figuru co chce stejně jen expit a ještě řešit jeho kámoše z toho help conventu.
    No a odpočívá se přeci u PvE ,že ano,takže nakonec jako jo i když striktní PvEčkaři asi až tak nadšený nebudou.

NJORL:
    Jako plechovce s Uchigatanou mi moc nechutnal ale hodně se mi u konce líbil vizuál i animace mezi fázema.Fakt je že ten dole v ledu byl hard,když na mě poprvý vylítlo to velký chlupatý zvířátko málem jsem upustil ovladač :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    me to dlc aspon navnadilo se k tomu zase vratit, nejak me to napoprvy az tak nechytlo... a je to skvely, zas klasicky zaseky, nadavani a uspokojeni, ds jsou modla (byt jednicku se asi prekonat nepodari)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XLEEF: http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Ashes+of+Ariandel+Weapons http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Ashes+of+Ariandel+Shields
    Ashes of Ariandel Spells | Dark Souls 3 Wiki
    http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Ashes+of+Ariandel+Spells

Osobně bych rád vyzkoušel Pyromancy parting flame se sacred flame, Crow talons s bleed buildem a Friedes Great Scathe s magem
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NJORL:
    Njn takže chvíli poexpit ve sněhu a dát k ledu do dalšího DLC,já od toho ani nic jinýho nečekal a za těch pár šupů v rámci Season Pass bych řek dobrý
    NJORL
    NJORL --- ---
    TALPENNY: Druhej bossfigt banalne jednoduchej.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    a naky pecky zbrane ?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NJORL:
    No úplně marný to neni ale je to takový ehm..komornější no :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XLEEF: Tak to bez debat, s tou hlavní 250 postavou jsem asi v NG+7, tak to si nechám na později:-D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    WOTAR: no lvl 80 je prej jakoze ok pro ten dlc ...ale jelikoz jsem v ng++ tak ta 80 tam nejak nestaci :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Mě zbývá ještě Frieda, druhýho bosse jsem včera po 2h dal... Ještě jsem vyzkoušel tu PvP arenu 6 deathmatch a docela sranda, tak snad to nějaký hodiny zábavy navíc přidá. Jinak DLC atmosférou pěkný, ale taky zatim procházim s magem lvl kolem 80 a přijde mi to relativně easy (možná to bude tim magem) a hlavně kraťoučký no. Oproti DLC třeba v DS II dost chabý, ikdyž tu PVP arenu oceňuju.
    Jinak souhlasim s tim PVP, s hlavní postavou mám 250 a málokdy potkám fantomy, pokud jdu na PVP, každej je přehnanej a umí všechno, na těch nižších levelech mě to baví víc (proto mám těch postav asi 6:-D).
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: 2. jeden povinnej a jeden tajnej. Ten povinnej na nasiraci.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: ja sem si rikal, ze podle ceny a gb to vypada nak male... kolik je tam bosu ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak nove DLC je vysmech. Delka trvani 3 hodiny. Neuveritelny.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: lvl 80-85 je normalni pvp lvl..kazdej na lvl 80 ma zbran +10..a matchovani je beztak podle lvl zbrane a jelikoz muzes resetovat staty tak nevim jestli je nejaka postava vubec OP... s kazdou zbrani skoro muzes byt op kdyz to umis, me zajimal v ds hodne multak, tebe asi ne kdyz des na lvl 220.. nechci postavu vseumela co ma vsechny staty na 40 ... mam rad neco za neco budu mit dobrou silu, ale malo zdravi atd. NG++ jsem protoze jsem delal platinu... a potreboval jem vsechny prstynky. lvl 120 je tak max na pvp pro vedsinu hracu, takze tam jsem ochoten jit.
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: a proc to mas jen na 80? to je nejaka meta na privolavani nebo co? jako na 80 pokud to udelas dobre, tak muzes udelat OP postavu a mas velkou sanci, ze budes masit lamy, ktery to neumej ve velkejch mnozstvich? :) parada! :) to musi byt vazne zabavny.

no ja mam postavu na 220 lvl a davam to docela dobre, az na nektere momenty. tim tim oknem do toho kostela neskakej ... :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: Tak to sem zabitej :) ja nechci postavu dalsi.. mam vsechny itemy, vsechny prsteny.. skoro vsechny zbrane na +10 :) prote nerealny zacit znova aaaaa dopr... se asi teda vyleveluju tak na 120 .. duse na to mam
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: no budes to mit ng++ samozrejme. proto jsem si rozjel novou postavu na NG pred casem, abych se s tim nemusel tak trapit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam