• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: co mas za zbrane? Ja si dal primarne speary a tlacim to do toho, co me trosku sere je ta purifikace pres Ki Pulse, pac sotva stiham bojovat :D
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: :-D Já po housence zkusil jednu side misi z novýho ostrova, a dostal jsem tak naloženo, že jsem si řek, že pro dnešek už asi stačilo.. Přemýšlím jestli jsem neudělal chybu v buildu, nebo tak.
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: prituhuje jako prase, ja mam ted blesko psa a to se v jednom neda ty vole :D
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    JOPS: Já jel dual sword ale přešel jsem na kusarigamu, je to těžký na timing, ale dají se s nima dělat psí kusy. Nejvíc mě zatím trápil ten bos na lodi, ted mám za sebou housenku a přijde mi že přituhuje.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Pridal jsem NioH do zahlavi, pls jen kdo muze, upravte ten poskoceny text vlevo, ja zadal align left a z kodu to zmilelo, tak nevim co s tim, pripadne to zarovnat vedle sebe kdo umi, mam jen zaklady...a muze pridat DS3 :) - prava dam kdyztak
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TALPENNY: čtyřku už nechtěji dělat ? BB2 by ale byt mělo tuším
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: Druhej byl podle tebe nejtezsi ?

Ja mel tusim druheho v jeskyni. Kamarad ho dal na prvni dobrou, ja ho sel asi 7x, nez jsem pochytil vsechny jeho pohyby a pohoda. Nejvic me sral lev a housenka (jsem ji porazil a sel spat :))

Jinak se to hraje suprove. Jedu s dvouma katanama a jsem drson ze vsech drsonu nejdrsnejsi :)

ale koukal jsem na statistiky a uz tam mam 160 umrti :) whoops :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIMBAS:
    DS v dubnu končí,poslední DLC a bye takže vzhledem k tomu jak je Nioh dobrej určitě.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Nioh 4 region jedu....zatim pecka, čim více se do toho dostávám tím lepší a lepší...kdyby měl někdo prooblém s bossem můžu pomoct...i když jich mám za s sebu asi 8 tak druhej je zatim nejpekelnější
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    jen je zase na PS... na xboxu mame slumu :(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ja myslim ze to je za celou dobu DS jedina hra ktera si to zaslouzi... a ze klonu a podobnych mechanik uz bylo...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zaslouží si být v záhlaví i Nioh nebo ne ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: Be je dobre, seberes to tam, kde te zabil
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    ahoj, chtel bych poprosit o radu zacatecnika - kdyz me nekdo v ds1 invadne a zabije, prijdu o duse a humanity? nebo se daji sebrat jako kdyz me zabije kdokoli jiny?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já jsem poprvé download vynechal... dal jsem si alfu, betu a teď to demo jsem už jen sledoval od 2-3 streameru hlavně coop... moc se těším! vypadá to parádně!
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: Toho prvniho jsem taky umlatil :) dal jsem nehral, ale jako jatka. Obtiznost mi prijde vyssi jak u ds :) dva typci u sebe a dostavam strasne narezano :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Nioh boss pokoren....ale ty dalsi dva levely v demu ( souboj a nejakej demon level- ten samej) to se neda
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak ted na PS4 je demo na hru NIOH. Neco jako DS, akorat samurajske prostredi :)
    CEJKON
    CEJKON --- ---
    XLEEF: Diky. Sel k zemi, ale zajimalo mne, zda jsem udelal dobre. Evidentne jo.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    CEJKON: Pokud jde zamerit.. a muzes do nej sekat.. tak zabit :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    CEJKON: No pokud byl cervenej, tak si pak nasadil prstynek aby vypadal jako bilej... jen nakej troll
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam