• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: skilly je obecně dobrý projít i u jiných zbraní (a uvědomit si že se ta obrazovka dá ehm.. scrollovat). Jsou tam pasivní skilly, které pak fungují univerzálně. Mě to v jednu chvíli dost pomohlo.
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: klido taky dam, ale mam jeste zmatek v tech skillech, jedu spear a ted jsem dostal ninjutsu skilly nejake
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Mě to moc baví, jsem na druhým ostrově a začíná to být chvílema celkem tuhý. Většinou ale po chvíli zjistím že dělám něco špatně (třeba jdu na potvoru špatným útokem. Už dlouho se mi nestalo že bych se na hře zaseknul tak že nevnímám čas. Jsem pro, možná zítra bych měl být večer online, dneska nevím jestli se k tomu dostanu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: a jak se ti to líbí? spokojenost? někdy online na jeden běh? :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Mám stejnej problém, dal jsem ho zatím nejvíc na polovinu životů. Když byl jako boss v katakombách tak jsem si ho povodil mezi těmi sloupy, ale tady mi to s tou skálou úplně nevychází :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no ja mam taky na sobe prvni ninja oblek co jsem nasel. Kdyz do me jednou sekne, tak mi zbyde tak centak zdravi. Takze jsme na tom asi dost podobne :) A pouzivej obranu. Tam se moc vic radit neda :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: lvl40, ale jsem William s kuklou v teplacich... Jednou machne a je tkliva pisnicka...

vratim se az jako prvni samuraj ze zapadu nacerpam sily a zkusenosti;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jakej ses level ? :) ja ho mlatil asi na 40 lvl :-D

sel jsem ho parkrat (10-20x) a je to jenom o trpelivosti. Jak se nabije na nejakej specialni utok, prchej od nej pryc. A jak se vymlati, hned na nej a jebat ho, dokud mu nedojde stamina a probodnout. A znova a znova a znova. Za par minut hotovo :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    uf tak toho prvního bojovníka ze západu (vedlejší mise na prvním ostrově, nejsevernější bod) fakt nedávám .)
    jedu na další ostrov, sem se snad ještě vrátím...

uf ten mi naložil, myslel jsem že už to mám trochu na háku a ono ejhle...
    Jinak jedu light shinobi armor s katanou a ninjutsu, je to fakt paráda. Team Ninja se pochlapil. Skutečně skvostně optimalizované!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: no je to tak, k cemu ti je spousta zdravi, kdyz nejses stejne pak schopnej od bosse treba utect, protoze ti dosla stamina :)

ale zase vic zdravi = vic pokusu na to nechcipnout hned po prvni rane no :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: to vis ze jo. az mi prijde, ze zrovna na to zdravi toho mam az moc. gift - life ring. estus vyupgradovana snad na 4. do toho ty lifegemy. life miracle, pak este jeden prstynek. a nakonec mi dojde a prectu si,ze nejdulezitejsi je stejne stamina :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: estus flasky pouzivas ?

jedna je ve studni v majule u toho baracku. Bouchnes do sutru a vypadne ti tusim estus flaska
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jj. toe ono. prehodit se z klasickyho hrace dajablovek a wičru na tuhle souls vlnu. tzn. uvedomit si tyhle zakladni veci a pochopit je. pak je tam jeste milion veci,ktery zatim nechapu,ale to se dyztak zas zeptam nekdy :)
    o tech pismenech sem tu cetl vcera,dyz sem projizdel historii. uz sem si toho vsimnul. vzal sem prave clerica v domneni,ze budu machat zbrani a metat naky miracles. ten mace dava slusne tem rytirum toe fakt. firesword je taky fajn takhle ze zacatku (dybych nekouknul na jeden gameplay,tak ho nemam)
    diky!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: co se tyce levelovani, tak je to o tom, co chces hrat :) Vzit do ruky poradny tezky kladivo, ci poradnej obouruc mec, kde jednim machnutim prizabijes pulku mapy (prehanim trochu) a nebo lehke zbrane jako jsou katany, noze, kde kmitas jak kombajn a seknes vse, co se ti dostane k pazouram... Pak jsou samozrejme dalsi veci jako je magie, ci miracles. To si nech na dalsi hrani. Treba MACE, co ted pouzivas, tak jsem s tim dojel celou hru, protoze mi prisla jako luxusni zbran. A proti temhle zelenejm rytirum, to je radost. Kdyz si na ne vezmes obycejnej mec, tak neudelas tolik skody, jako s timhle.

vsimni, se u kazde zbrane jsou nejake pismenka. S A B C D, kdy S je nejlepsi scalling zbrane. Takze kdyz zbran bude mit u sily pismeno S, tak to co mas v sile na postave se ti necim nasobi (nevim kolika, zas takhle jsem to neprozival). Kdyz tam budes mit D, tak taky se ti to nasobi, ale malinko :)

jednoduchy priklad, zbran ma S u sily. V zakladu zbran dava treba 120 DMG, kdyz si pridas do sily 10 bodu, zbran bude davat treba 160 DMG

kdyz si vzpomenu, zkusim to nainstalovat a s nejakou postavou co tam mam ti muzu pomoct :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: se snazim,ale sem hrozna lama,takze pak zas padam pres okraje a tak.
    nastradalo se mi 16k dusi a nechce se mi s tim behat. zlepsil sem si mace, firesword, shield a uz nemam titanite. levelovat se mi moc nechce. resp. nevim do jakejch statu to cpat.
    imho je vtipny,jak k tomu musi clovek pristupovat upe jinak nez v ostatnich "rpg". vetsinou toe,ze jako rychle nalevelovat a hura na ne
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: obouruc jsou taky v pohode. Motej se mu za prdeli.

Probehnout to jde. Kdyz jsi pred rytirem, pust sprint, at se ti doplni stamina a jak te zaregistruje, vypal jako kulovej blesk a pokud mas nekde moznost nebezet, tak si vzdycky nech doplnit staminu a zase sprint. Vratit se pak muzes vzdycky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: ja uz tam vlezl. plechovky s mecikem a stitem sou v pohode,ale jak to ma obourucni zbran,tak ty mi moc nesli. k tem trem sem dosel,ale myslel sem, ze bych se s nima mel postuchovat, aspon kvuli dusim. estli dou jen probehnout, tak zkusim toho bosaka za nima :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: DS2:Sotfs jsem hral jenom parkrat, takze si moc nepamatuji umisteni NPC invaderu. Ale jak bys mohl postupovat.

v Majule vlez do Heides Tower of Flame (je to ta cesta sklepem, jak tam stoji ta divcina u sloupu). Az se dostanes v Tower of Flame do kruhove mistnosti, kde jsou tusim tri velci rytiri. Tak se dej tim pravym vychodem, kde se dostanes na dalsi kruhove "namesti" a tam je mlha. Je tam boss, kterej je docela jednoduchej.

pokud mas na hovno level, jenom to probehni az k tomu bossovi. Tusim, ze se jmenuje Dragonslayer a ma halapartnu.

Toho az porazis, dostanes se nahoru, kde je dalsi bonfire a tam byt tebou, pokracuju dal k piratum. Ta lokace s piratama je takova docela na psychiku hodne narocna :)

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    Dennis a spol. jsou NPC invaders,ty musíš sejmout anebo tam prostě nelez.
    Když to jde teda.
    Časem je budeš vítat protože dropujou Human Effigies a ty se ti budou dost hodit.
    Ze stejnýho důvodu NEZABÍJEJ Milfinitos (víly) v Shrine of Amana a osvobod tu nahoře ve věži v Drangleic Castle.
    Když tohle uděláš tak potom v Shrine of Amana po bossovi když jdeš od bonfire nahoru tak odbočíš doprava a v tom chrámu za cestou kolem toho útesu (nebo co to je) máš potom poslední šanci se zbavit Hollowing když ti dojdou Human Effigies tim že se pomodlíš u toho oltáře veprostřed.
    Bacha,scanuje to i Equipment Storage,takže dokud máš i jen poslední HE ve storage nefunguje to,
    tohle je poslední(!) záchrana.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Zdravim ve spolek!
    doufam,ze vam moc nenarusim chvalozpevy na Nioh! ;))
    sem si chtel jen zacatecnicky pobrecet a pozeptat. v DS2 Sotfs sem na zacatku. Myslel sem,ze pujdu na Pursuera,ale dnes psal TALPENNY,ze je optional a ze bych mohl jit jinam. resp. do Heide´s Tower of Flame. ja sem se motal jeste ve Forrest of Fallen Giants,kde sem nasel treti bonfire Soldiers' Rest.zabrni mi ovladac a objevi se armorer Dennis a sem v perdeli :) jak je to s nim? mam si taky nechat na pozdejs?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam