• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: :)) jo to uz sem tam zahlidnul. mno uvidime :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: proste si rekni, ze to zkusis s tezkejma zbranema a uvidis. Je tam samozrejme i moznost potom prekopat statistiky, ale to je pro sraby :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GURBON: a myslis,ze sem v jinejch rpg nak uspesnej? no nejsem! :D
    ale je fakt ze v dajablu sem si taky veleveloval vic postav,tak proc ne tady zeo :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BOBESH: Chtit delat vsechno je zaklad neuspechu v kazdym RPG s jednou postavou :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZEE: no to sem prave v perdeli! ja sem hrozne nerozhodnej! :D jednou bych chtel sekat katanou, podruhy mlatit po hlave nakym kladivem, pak zas jen pichat a bodat jak vcela s nakym rapierem. pak bych chtel taky metat kouzla! :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nejhorsi je se rozhodnout co vlastne chces byt :))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Já začal Bloodborne a a první co mě potom ofc napadlo že si v DS udělám něco jako "římana" tzn. ne úplně nepojízdnou plechovku s hranatym velkym štítem.
    Přišlo mi to úplně o ničem takže to už se pak dostáváme k tomu že každýmu sedí něco jinýho,
    kdybych to měl pižlat se štítem jsem dotedka odhaduju někde tak v Drangleic Castle na první rundě :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY: na prvni hrani, bez zkusenosti s predchozima hrama je stit docela vitanej. Obtiznost hry klesne, pokud mas stit. O PVP se tu ted nebudem bavit, jde o PvE.

Pro nas co mame par hodin uz nahrano, je stit zbytecnost. Vetsinu problemu vyresi kotoul, ale na to Bobesh prijde taky. A stit ti odpusti spoustu chyb :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Nepotřebuje :D

Zkušel jsem to s nim,brutálně zvedá Equipment Load a v řadě případů mi přišel prostě neefektivní.
    Jsem úplně levej a jediný kdy jsem potřeboval cokoliv jinýho než pořádnou staminu a v rámci možností "maxlej" Fire Longsword se záložnim Morning Starem byl Alonne na kterýho jsem vzal kopí.
    Dal se s tim udělat i Sinh kterýho považuju vedle Nameless Kinga za jednoho z nejtěžších bossů serie.
    V PvP jsem se štítem taky moc lidí neviděl,suverénně nejhorší (pro mě teda) jsou typy co mají vytuněnou "kosu".

V DS1 prej byl naopak téměř nutnost,mj. tady přesně to samý taky řešili
    Shield, or no shield? :: DARK SOULS™ II General Discussions
    http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/616187839444407633/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: pfuj! tak to bych nechtel hrat! :D
    KRYSOID: jo to vo tom zadna! estli budu hrat este dalsi dily,tak si trojku dam! jen sem chtel zavzpominat na tu jednicku a DeS sem nehral vubec
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    BOBESH: a pritom DS3 je fakt dobry podle me, me rozhodne bavi. I kdyz u Nameless Kinga jsem docela trpel, kdyz jsem ho daval solo :) A to nejedu zadny NG+ a ted s nim aspon chodim pomahat ostatnim.

Ted jsem totiz dojel teprve NG normal, a chystam se na DLC. A do toho me laka NIOH jako hrom, zvlast za tu cenu v Indonesii :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: jako tusim, ze kdyz to dohrajes bez chcipnuti, tak dostanes snad nejakej prsten :) no, jeste ho nemam... Ale uz jsem byl docela dost blizko no... :))) a kdyby me aspon zabil nejakej boss... neee, ja spadnu v katakombach z mostu do cerne diry.... :) proste Dark Souls
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: to mi prijde trochu jako masochismus :)) ale aspon uz tomu trochu rozumim. diky

GURBON: jo jinej styl. a rozdil mezi vanilou a Sotfs tak to chapu! :)

ja bych si pak nekdy do budoucna chtel zkusit este tu jednicku nebo DeS. Trojka me zatim nelaka
    GURBON
    GURBON --- ---
    JOPS: nj kdyz ja nemam PS4...
    BOBESH: chut vyzkouset jinej styl s podstatne mensim mecem resp. tentokrat asi s dvouma. Navic minule sem dohraval vanilu, ted SOTFS takze vim ze budou veci jinak. Mimoto mam rad ten zpusob boje kterej si na PC moc v jiny hre nedam - krom 1 a 3 ktery jsem hral nedavno.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: DS2 jsem dohral treba 10x - 15x :) nevim mozna vickrat:) mam tam pres 1000 hodin takze jako ta hra ma sve kouzlo. Jednou jdes jako rytir, pak jako clerik ci kouzelnik. Pokazde to je potom uplne jina hra. S kouzelnikem si pripadas nepremozitelne, ale jak se k tobe dostane nepritel na dosah = mam kurva velkej problem :)

A davas si ruzne vyzvy. Dohrat to bez chcipnuti. Dohrat to pouze s prvnim levelem (tzv 1LR = One level run), dohrat to pouze s kudlickou atd...

videl jsem i typka, co to hral pouze s naberackou, co dostanes od pani v dome babek. Po peti uderech se naberacka poskodi a pak dava damage jak kdyz hladis kravu. :) Boss fight s tim jsou fakt zajimave. Potahne naberacku ohnem, 5x ho prasti, naberacka se poskodi a pak to je na dlouho no :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: se vam omlouvam! :))GURBON: to by me zajimalo! co te pak zene zahrat/dohrat to znovu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: Me taky navnadil no.... ale ted mam Nioh :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    JOPS: ja dvojku jako prvni soulsy dohral bez stitu jen protoze sem byl linej se naucit ho pouzivat a libilo se mi mit mec vetsi nez postavu. Neni to nutnost, ale volba.
    BOBESH: Nemam se za to rad, ale navnadil si me dat si to znovu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: rady, ze nepotrebujes stit neposlouchej :) Jsi zacatecnik. STIT POTREBUJES. PROSTE MI VER :) ja smaozrejme uz taky v 95% chodim bez stitu, ja vlastne vetsinou beham jenom v trenkach :))) Ale pro zacatecnika urcite stit doporucuju :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Kdybych věděl kde je, mám po stěhování některý věci po krabicích a tyhle drobnosti pořád hledám. Jak si my posílal ten request, tak jsem to měl zapnutý asi jenom půl hodiny a pak jsem musel běžet. Potom jsem se k tomu dostal asi o 11 a asi hodinu proklínal tu mořskou potvoru. Ale podařilo se, dal jsem jí nakonec bez pomoci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam