• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LION_DON: 130 +
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    KRYSOID: ale teď budu spíš lovit roboticky dinosaury
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    TOMMY_: ten mi dal taky zabrat a nakonec bez štítu šel. Občas tam skočím a nechám se summonit na help. Ale na ps. Ale bývám až někdy v noci. Do NG + se nehrnu kuli dle.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LION_DON:
    Já si ho hrozně dlouho syslil na konec páč s main charem nechci na NG+... kvůli případnýmu promlacování se k dalšímu DLC skrz lokace co znám už nazpamět,každopádně málo jich bylo i když jsem kolem něj prolít prvně a potom to samý.
    Tohle v soul levelu nebude on se se člověkem co ho chce dát prvně farmí dost blbě .
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    TALPENNY: tak zalezi jakej mas soul level .. kolem sl100-120 jich tam mam pomerne dost
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TOMMY_:
    Vylezeš od bonfire a před pákou kterou jsi zvonil na zemi případně blízko kolem,v mlze neni ani picza.
    Háček je jen v tom že tam moc nebejvají :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TALPENNY: no ja jsem u nej nikde ani signy nevidel.. kde bejvaji ? ( nebo je pres tu mlhu nevidim ?? )
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TOMMY_:
    Měl jsem obdobnej problém páč pro lidi hrající jako já bez štítu je NK pohroma,jeden z bossů kde je coop pro většinu lidí nutnost.
    V DS 3 teda pravděpodobně jedinej.
    Jednoho krásnýho dne jdu takhle kolem a koukám že 2 soudně vypadající summon signs takže vyřešeno i když jsem přemejšlel přesně o tom samym co ty.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    za boha nemuzu dat namelesskinga.. tak premejslim jestli nejit na NG+ a proste ho dat az v novy hre.. :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    k tomu gameplayi. kkti,ale diky tomu sem to zacal zase hrat :)

http://www.ign.com/watch/prepare-to-try
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HOMOLKA: super zprava! ja prave koukal na gameplay a rikal si jak je to pekny na to,ze je to celkem stary a s JOPSem sme rikali,ze by mohl fungovat na kompu i ten DS4 z plejstejsna
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    BOBESH: hraju bez modu, xboxi gamepad... Premyslel jsem o modu s texturama, ale nakonec me hra prekvapila, ze stale vypada celkem dobre ...textury sice celkem low res, ale nejak me tonetrapi... Na klavesnici jsem zkousel a nedal to
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: dobry vedet! :]
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: jestli te to potesi, tak samozrejme Dark Souls I s datadiskama tusim mam i na PC :) takze no problem :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: chmm :/ tak si to dam dyztak v "retro" origo modu no ;))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Jsou ale málo a začínaj někdy dávno po Drangleic Castle.Obvykle neškodný pitomci protože chronický závisláky co to valí na NG + XX tohle už moc netankuje.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: mno :)))) pokud pouzijes ruzne mody, tak neee :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ze steamu
    System Requirements
    Processor: Intel Core 2 Duo E6850 GHz+ or AMD Phenom II X2 545 3.0 GHz+
    Memory: 2 GB
    Hard Disk Space: 4GB
    Video Card: GeForce 9800 GTX+ or ATI Radeon HD 4870+
    DirectX®: 9.0c
    Sound: Direct Sound Compatible
    Additional: Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (or equivalent) is strongly recommended.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jooo! to utahnu grafarnou! :))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: hmm, tak to asi neee :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam