• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    DS 3 PS4 verze ?
    Výborně,kdyby vás přepadla plechovka s Uchigatanou jsem to já :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: u tech dveri. sou tam asi ctvery dokola. za dverma bubak. kazdej sme dali kotoul do strany. ja tam mel vzduch a az po delsi dobe podlaha. mozna bych to s milimetrem zdravi prezil,kdyby me tam pro jistotu zezadu neucesaly sekerou po hlave :))
    btw pak sem nasel ten "spoustec" vytahu,tak sem si tam prolejzal neznamy mista asi se 100k dusi. no nechal sem jim je tam. toe jasny :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: no nejdriv jsem zahucel do diry ja :) Jak se tam objevili dva sekernici ci co to bylo, ja se jich lekl a kvalitni roll dozadu a ono na tom kousku to nebyl dobrej napad.

A pak jsi zahucel nekam ty, ale uz nevim u ceho se ti to povedlo :)))) ale bylo to taky nejake enonuno idiotske misto ne ? :)))

_KOFILA_: to zavisi na Bobeshovi :) kdy si poridi DS3 :) vezmu taky lucistnika a budem strilet z dalky a koukat se, jak to Bobeshovi jde :))))

VESNACH: dojedem datadisky DS2 a kdyz Bobesh bude mit naladu a chut, tak muzem dat na PC DS1 :) pouzijeme utilitku Dark Souls Connect Fix ci co to bylo a to se pripojovalo jedna radost :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    _KOFILA_: No moje poslední postava, už jsem nevěděl co, je ta ježibaba z Undead Setlement. Už mám všechny její hadry, akorát ta její palice je těžká. A jedu ji trochu jako pyromancera
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    WOTAR: já vím... párkrát jsem to dohrál .)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    _KOFILA_: Z dálky se tu bohužel moc léčit nedá:-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já bych si na tu trojku vzal novou postavu co jsem vůbec ještě nezkoušel... lučištník/priest jen bych vás z dálky léčil a střílel šípem do kolene .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    s JOPSem chceme dat jednicku pres steam, pote trojku na ps4! cim vic tim lip! me to nende a aspon se mi muzete smat :D treba jako vcera JOPS! s pranim dobre noci, po mem krasnym rollu ze srazu, sem este davno po tom, co odesel, slysel jeho potutelny smich :)))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ...a ja kdyz to budete hrat na steamu!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Trojku budete hrát na ps4? to bych se drazí dobrodruhové opravdu závazně přidal (na jeden dva večery v týdnu)!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hovadko! :) hodinu se tam s nima sere a pak udela haura a dostal po cuni,dyz uz mel Smough asi centak zdravi :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: tfujtajxl jako!
    sem hledal estli v ty lokaci fungujou ty prism stones a kazdej jen nadava! :))
    Frigid Outskirts is probably the worst area in the entire game - Dark Souls II: Scholar of the First Sin Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs
    https://www.gamefaqs.com/boards/893784-dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin/71890404
    Frigid Outskirts is probably the worst area in the entire game

Annoying horse-like enemies that spawn out of thin air charging with a high damage moveset, close to zero visibility, a tedious and dangerous run to the boss fog, and to top it all off Lud and Zallen are probably the most bull**** boss in the entire series. It wouldn't even be half as bad if I didn't end up getting ganked by these flying horse things every other run attempt.
    I was enjoying the Ivory King DLC until I got here, and thank god it's optional because I probably will never complete it
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    JOPS: za join je great chaos fireball, za 10/20 nic a za 30 je chaos storm + zkratka na lost izalith, kde je ten brouk co dropne Sunlight Maggot

HOMOLKA: to 12fps bude asi naka reference na pc verzi pred patchem/dlc (??) .. ale ruku do bonfiru bych zato nedal.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsme s Bobeshem sli na Ivory Pets (ti dva tygri v DLC) Ty kravo, nedali jsme je :) Sli jsme hodnekrat, fakt mockrat a pokazdy nas nejak vypli :) Hlavne ta cesta k nim je opruz. Zima, mlha, vitr, viditelnoust na picu a kone co furt utoci. Uff, jsem se musel vybrecet :)

JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: sestra Quelaag. Te se tusim davaji humanity, kdyz vlezes do covenantu. Za 10 humanit neco dostanes, za 20 neco dostanes a za 30 taky (myslim, ze tam je neco jako great fireball ci neco podobneho)

HOMOLKA: na PC jsem taky nic nepozoroval

HOMOLKA: teoreticky bys mohl, staci zabehnout do veze, co jsi zabil gargoyely a tam je typek, ktery te zbavi vsech hrichu. Ale neptej se me, zda to skutecne funguje :) mozna jo :)

HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Taky jsem chtel umet elegantni salta,ale nechtel jsem si nastvat forest huntery, takze jsem si k ninjovi u shivy prilakal cragspidera, ktery ho ohnem zabil...akorat jsem netusil ze to shiivu vytoci. Taky jsem se stal clenem chaos covenantu. Ted uz k alvine do klanu nemuzu?
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    LION_DON: jinak fps dropy se asi tykaji jen konzoli,ja je nezaregistroval... Ale blightown vazne cool
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Ted jsem dal Quelaag a nechci zabit jeji sestru white lady... Akorat me mrzi ze ji nerozumim. Na wiki jsem zjistil ze potrebuji old whitchs ring ale ten jejen jako starting gift nebo se da vysmelit s havranem za sunlight magot, ale tu helmu nemam a ani nevim jestli je to dobre potom vymenit... Poradite? A dalsi predpokladam ze bych mel jit do Sens fortrest, nebo radsi great hollow/catacombs/new londo?
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    HOMOLKA: ;)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam