• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    TOMMY_: ja to hraju chvili, ale ted jsem byl v nejaky bazine ve farron keep a nez jsem si nasel mapu, 4x jsem se tam ztratil a prisel asi o 30k soulu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: hmm, celkove me nebavila cesta k Pinwheelu, jinak to co jmenujes je pravda. Treba v DSII to jsou vsechny datadisky, tam rodim jezky :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Nejhorsi casti ds jsou zatim : sen fortress, rimsa v anor londo a vstup do hall of a giants za pinwheelem..
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    LION_DON: jo presne takhle me hribecek vcera vytrolil
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: kamos s tim bez problemu dojel celou hru a moc si tu zbran pochvaluje.

Ono kdyz se podivas na statistiky zbrani, tak oni ve finale jsou vsechny plus minus stejny na +10 (v ramci sve řady)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Ten fume ultragreatsword je stejně pomalej, ale určitě výhodnější než club
    ENDER
    ENDER --- ---
    WOTAR: jj jedu ds3, prave hledam nastupce, ted jsem lootnul great club, ale je to na me moc pomaly... ale je mozny, ze s tim jenom neumim :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BIMBAS: V DSIII teda ? To jsem myslel taky, za mě fakt dobrá zbraň a dá se s tim jít celou hrou. Ten fume greatsword jinak získáš ve Smoldering Lake, je to po žebříku dolů u Wolnira, až tam budeš. Mušíš porazit celkem tuhýho týpka http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Fume+Ultra+Greatsword
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BIMBAS: A v jakym díle? Tušim, že Ender mluví o DSIII, teda já znám butchers cleaver jenom odtamtud, ale je fakt, že se můžu plést. V DS III mi jako ultimátní strenght zbraň přišel Fume Greatword - neni to boss zbraň, ale jednoznačně největší sword ve hře. Mě to s nim teda upřímně moc nešlo, ale má to styl:D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    silový char se hodne hral na Zweihander kvuli jehoschopnosti rozhodit i bosse
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Používal jsem ho taky, dá se s nim vydržet dlouho, ale na strenght jsou určitě lepší zbraně. Ale zase klidně bych do toho shardy sypal, titanite shardu i large titanite shardu pak má člověk ke konci už fakt hodně a ty ten cleaver můžeš používat fakt dlouho. Jeho nevýhoda je, že se nedá enchantit, ale jestli hraješ čistě wara a necastíš, tak ti to může být jedno. Takže shardy bych do toho fakt klidně sypal, bez problému s tim můžeš dohrát hru a některý lepší boss zbraně třeba stejně většinou upgraduješ přes titanite scale nebo twinkling titatine
    ENDER
    ENDER --- ---
    mam lame dotaz, hraju warriora, jako zbran pouzivam butcher knife a zajimalo by me, jestli se da pouzivat az do konce hry nebo potkam nejakou lepsi zbran, takze ted se mi nevyplati ted let titanite shardy do cleaveru?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: Diky bohu uz vyreseno.. :) ted uz si hraju ve west undead assylum.. lordvesell z toho udelal konecne to co jsem potrebova :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: To chce alespoň toho Solaira, aby odtankoval toho druhýho. Jinak na soul je asi výhodnější druhýho zabít Ornsteina, ale lehčí mi přišlo nechat si jako druhýho Smaugha, takže jsem to nakonec udělal takhle
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    no.. bude jeste veselo.. :D

ornstein and smough prvni pokus
    https://www.youtube.com/watch?v=0Z-U0nI-ATw&feature=youtu.be
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: jaka ironie.. jsem u druhyho bonfiru :) uff.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: presne takhle to delam .. black iron greatshield, eagle shield.. vsechno marny.. vzdycky me ten druhej trefi do zad a spadnu a nebo me shodi on.. za boha to tam nemuzu projit..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HOMOLKA: nejde to už... od ds1 to jsou 3 roky... a v ds3 nejde levelovat brnění, číli skutečně obdivuji ng7+ sl1 hráče co jsou v datadisku před bossem a nedělají kotoul... prostě jiná generace .)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: par let pote.... kde je great hollow....to je za me asi the worst.... jako neni to az tak hc, ale rozhodne zde nedam vse
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam