• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: me prijde vtipny. ze nemuzu ani rollovat.. protoze to jde az od 2 staminy.. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Fakt skvělé video! Díky Tommy! Jak v půlce vysvětluje že se nemůže ani napít protože to bere staminu...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LOVE_DALI: randomizer me taky bavi.. ten jeho bracha vubec..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TOMMY_: Lobose (a LoBros) sleduju pravidelně jak na twitchi tak na youtube. Ten týpek se mi postaral a hodiny a hodiny dobrý zábavy :).
    LoBros DS1 je neuvěřitelná zábava. Stejně tak jako Randomizer, ng7+ SL1 run apod :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HOMOLKA: Bluelizard me nastal ( ne svoji vinou ) ale youtube mi vzdycky posilal emaly ze ma live stream ( asi moc casto ) . Tak jsem ho unbooknul :/
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    TOMMY_: jo, ja ho sjizdim celkem pravidelne. jeste mam rad marcuse a jeho lore walkthrow (epicnamebro) - skoda ze u ringed city tak vyhorel...a bluelizardjella taky)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    doporucuju :))

Dark Souls 1 HP 1 Stamina Run (Pt. 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=tUztc4ET1JI
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Dlouho jsem tu postavu nehrál, ale některý určitě se summonama, možná bych to měl zkusit jako výzvu a dát to čistě bez toho
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: A bossy davas sam nebo se summonama?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: No to jsi celkem borec, já jsem někde v NG+6 tušim a i pěknej trash mi docela dává a to mám celkem tanky build s havel shieldem:-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Ja ted jedu vsechny bossy solo. Ted jsem v NG 5+. Tam uz mi prave po tomhle kombu moc zivota nenechavala. Jsem zvedavej kam az dojdu. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: kdyz jsi vcera prave zminoval tenhle bossfight, tak jsem premyslel, o koho vlastne jde. A vzhledem k tomu, ze jsem datadisk hral jenom jednou, tak mi tohle v palici moc neutkvelo. A zrovna vcera jsme na ni s kamosem vlitli. A hned mi doslo o cem mluvis :))) Ale vyhoda byla, ze nas nedala na jednu ranu, ze mi par milimetru zdravi zbylo, takze byl cas na experimenty. A osvedcilo se mi tohle :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: No ja jsem ji vcera docela elegantne udelal, aniz bych toto vedel. Nasel jsem jinou radu. Musis stat neustale u ni a blokovat nebo podskakovat jejich machani kosou. Pokazde kdyz udelave trojhit, tak se otevre pro backstub. Ten backstub sice vyjde jen v par procentech ze sta, ale kdyz vyjde, tak to da cas pro healing. Takze i u piti lahvicky muzu byt u ni. Kdyz jsi celou dobu u ni, tak do te neviditelne faze ani nevejde. :) Ale zady ke zdi je proste genialni. Pro takto genialni reseni tuto hru miluju. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: zkus to a dej vedet, fakt si myslim, ze to pomaha.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Wow!!! To je rada!!! Genialni!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: uplne vcera nahodou jsem to resil taky :)) a vis co funguje uplne bez problemu. Stoupni si zadama ke zdi :) Fakt easy. Vcera jsem to sel asi 3x, nez jsem prisel co s tim :)

Jakmile zmizi, staci dojit ke zdi a stat zady k ni(ke zdi). Mozna muzes i celem, nevim, alepak uz me ani kamosovi nic neudelala :))
    ENDER
    ENDER --- ---
    WOTAR: dekuju za sekyru, to je konecne zbran s kterou chci neco zabijet :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NJORL:
    Nepředpokládám že tě to nenapadlo ale kdyby náhodou-
    IMO tohle bude na změnu covenantu
    (vlez do Rosaria's Fingers)
    a pohraj si se statama,
    vždycky když se mi tohle u bosse stalo tak to bylo proto že jsem zapomněl na to že hraju RPG,)
    CEJKON
    CEJKON --- ---
    NJORL: Nemuzu sice uplne 100% hodnotit, jelikoz ted jedu NG++, ale u ni stacilo vysledovat, kam se presunula. Ona se totiz na chvili pred tim objevi a v ten moment se da prerusit. Tohle fungovalo aspon mne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam