• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Jste mě s tím DLC navnadili, tak jsem si rozjel retro build se kterým jsem dohral DS1 poprvé (sorcerer s claymorem, později s MGS) a je to v PvE nehorázně op, hidden body+Slumbering prsten znamená že si můžu běhat víceméně beztrestně kde chci, mám k dispozici range dmg na cheese bossu a raw claymore s greater magic weapon kraji všechno jak maslo, speciálně s garantovanyma backstabama... Akorat lezu do Irithillu a pripadam si jak kdybych si zapnul easy mode a to mi ještě chybí půlka gearu:D
    ENDER
    ENDER --- ---
    jo tenhle vyjebanec v jeskyni, beru zpet.. na toho jsem nakonec nenasel sily :) stacil mi nekolikahodinovej progress toho posledniho, ale aspon jsem se tu hru naucil konecne hrat :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ENDER:
    Dark Souls 3 - Darkeater Midir NG +7
    https://www.youtube.com/watch?v=sRQaPY6W9M8
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: v datadisku :) ten moc na ranu nejde :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    TALPENNY: jakym drakem? to je ten jak se zabije na ranu po tom co mu clovek skoci na hlavu?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NJORL:
    Na první rundu je cajk,
    první fáze : jedna dvě rány-roll-případně kolem a na backstab.
    druhá fáze : mydlit hlavně do otce
    třetí fáze: klasicky pořád doleva od ní a nebejt nenažranej protože přesně na to většina solistů dojede.
    Se summonem bez problémů,
    na solo to chce dobrej stamina management
    (resp. Chloranthy Ring)
    a jako obvykle trpělivost.
    Jak už to tak bejvá někomu ale prostě nechutná no,
    tenhle problém mám co se druhýho DLC týká s Demon Princem který jedinýho pravidelně nefarmim a ofc drakem kterýho vidim jako pomstu všem co si to dovolili nehrát za mága.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Jak uz se tady psalo. Musis se ji dzet neustale u tela v prvni a treti fazi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ten boss, co te ceka neni tak uplne hardcore. Ale je fajn, kdyz si zavolas NPC, to pribehne tusim na druhou fazi boje.

v prvni fazi ji umlatis, druha faze, musis umlatit jejiho otce. A treti faze, hodne stesti :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: Tušim, že to je ještě kousek, ty týpky jsem sestřelil magem hezky na dálku:-D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: Ja jsem u toho snowpassu ted.. jak se proladnes k ten 3 velkejm typkum.. ale uz to asi bude zarohem
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: ne ale to je ten optional boss, tim pádem už to máš hotovo:) Ale teda jestli půjdeš na Friedu sám, tak se docela zapotíš, jak už tu řešil Norl, proti tomu jejímu bacstabu (když se zneviditelní) stačí stát zády ke zdi a je to. Jinak ona jde taky bacstabnout, což je podle mě nejlepší způsob jak ji uhlodat
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: Jo jo to jsemdal :) to byl hrac ? :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: Tak to jsi ho dal ne ? Ten týpek s tou zbraní jak má zároveň štít a můžeš s ní přiskakovat a pak tim obrovskym vlkem
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: Aha.. koukal jsem ze mi to v bonfiru neco po spaleni ukazalo nejakej optional multiplayer arenu
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: A došel si optional bosovi ? Když sundáš toho, tak pak můžeš do arény, což je celkem zábavný PvP
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TOMMY_:
    No já už se tam chystám potřetí takže ono je krátký a krátký :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TALPENNY: jako bavi me to.. ale koupil jsem kolem 14 hodiny.. pak jsem chvili hral.. pak jsem sel ven, spal jsem.. a ted jsem to zase zapnul na hodku dve.. a najednou prvni boss fight za mnou a jdu na friedu.. takze fakt doost kratky :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TOMMY_:
    Dost ti závidim,
    atmoška u Sister Friede napoprvý u mě makala skvěle.
    AoA mám i přesto že je krátký a komorní vedle Ivory Kinga asi nejradši.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: Uz jsem koupil oboje a jsem asi u 5 tyho bonfiru v andariel :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: Andariel neni tak dobrej, ale zase příběhově na něj ringed city navazuje. Ringed city se určitě poved víc, jestli chceš volit mezi těma dvěma, ber určitě ten. Já bych za to ty prachy dal, jestli se ti líbil celej díl jako takovej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam