• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TOMMY_:
    Dost ti závidim,
    atmoška u Sister Friede napoprvý u mě makala skvěle.
    AoA mám i přesto že je krátký a komorní vedle Ivory Kinga asi nejradši.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: Uz jsem koupil oboje a jsem asi u 5 tyho bonfiru v andariel :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: Andariel neni tak dobrej, ale zase příběhově na něj ringed city navazuje. Ringed city se určitě poved víc, jestli chceš volit mezi těma dvěma, ber určitě ten. Já bych za to ty prachy dal, jestli se ti líbil celej díl jako takovej
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Prave jsem dojel NG DS3 a vsude ctu a sleduju jak jsou prej ty datadisky dobry. hlavne ringed city, je prej nejlepsi souls zalezitost. tak se zteptam tady, hrajete nekdo ? stoji to za tech cca 700 ( oba datadisky ). vubec se mi popravde nechce do toho sneznyho sveta andariel.. nejak me to vizualne nelaka.. muzu rovnou skocit do ringed city bez andraielu ?
    ENDER
    ENDER --- ---
    VVOODDAA: musis v ruxe drzet prislusnou zbran (sorc hul, pyro ma flame atd) a pak to z ty zbrane castis jako utok
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    ahoj - sorry - asi blbá otázka, ale - - jak se v Darksouls 3 používají kouzla? umim si je tam akorát přidat, ale nevim jak aktivovat...např. jako předměty se používají R kem. díky
    EZEE
    EZEE --- ---
    FromSoftware má připravovat hru Phantom Wail pro PlayStation 4 - novinka na konzolista.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/...=fromsoftware-ma-pripravovat-hru-phantom-wail-pro-playstation-4-3lhd
    NJORL
    NJORL --- ---
    SHARNY: 40 hodin. vic ani tuk. NG+ rozjizdet nebudu. je to fakt moc dobra hra! libi se mi, ze ani u jednoho bosse neudelali obtiznost tim, ze by si generoval addy. Coz je duvod proc jsem smazal Lords of Fallen u tretiho bosse. Tam to delal kazdej a nedalo se to hrat. System levelovani a implantatu je taky moc fajn! Skoro bych rekl, ze lepsi nez v DS. Jen ten konec no ... me nasral. :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: Na kolik hodin to tak je? Koukal jsem na videa a nevypada to spatne.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: IMHO se to vypne az zabijes finalniho bosse. Ale nemuzu se k nemu dostat. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: a neni nekde nejaka paka ci neco takovyho co je vypne ? :) ptam se, nehral jsem :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Ne. Stealth mechaniky ve hre nejsou. Je to proste zbesilej utek v prostredi, ktery je docela slozity a kde se neda nic moc nejit ... Mrzi me to, fakt. Ta hra me proste chytla, ale ten konec mi to posral.

WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Takže to poslední patro je vlastně stealth akce ? Nebo zběsilej útěk ? (timhle způsobem jsem i v DS procházel některý lokace, prostě jsem běžel a zpětně si to pak prošel až od dalšího bonfiru)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Blizim se ke konci The Surge a musim rict, ze konec me vylozene zklamal. Mam rad vyzvy, ale nepritel, ktery nejde zabit (jakoze technicky nejde), ktery ten one-hitne potkazde, kdyz te uvidi a kterych je cele posledni patro ... me prijde jako fail. A pritom tak dobra hra .... skoda.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Blasphemous Dark and brutal 2D non linear platformer by The Game Kitchen — ARP
    https://www.youtube.com/watch?v=hs6WuKv4DZI
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: ja se ted zasekl na tom pitomci s remdihama misto rukou. Jako trefit mu ten chlívek je řehole. Dost se mi osvedcilo stat tam netečně jako Seagal a na posledni chvili uderit. Dost mi jich zvadlo u nohou v posledni pikosekunde
    EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: Jako je to frustrace jak blazen :) Hlavne jeste si pritahovat ten svuj sip, zase je dobry, ze dava dmg i kdyz si ho privolavas :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: L2 to je omlouvám se za bullshit r1 je samozřejmě útok
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Je to mega mordor
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pekny koncept ale ja na to nemel nervy ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam