• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: tak to si myslim ze nic takoveho nebylo. Zacalo to az u dvojky
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: myslim cely DLC ne Bossy :) prave ze tlo DLC se oficialne jmenuje "Artorias of the Abyss " a krome artoriase je tam i kalameet, chimera a manus.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: dlc to neni ale nejakej pridanej obsah http://darksouls.wikidot.com/additional-content
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: ja mel pocit ze je toho taky vic.. ale muzu najit jenom tohle..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na jednicku byla nejaka ta chiméra a jeste neco snad ne?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    DS I ma jenom jedno DLC : Artorias of the Abyss

jinak prepare to die edition uz ma tenhle addon v sobe ( pro PC ) je to tak ?

zadny dalsi rozsireni neni ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: speedrun jsem tam vyslovene nedelal. Jediny co jsem zkousel, tak byl 1LVL Run, tam jsem se dostal k NITOvi a tam jsem skoncil...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: a za kolik mas jednicku ? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jak jsem se teď znova ocitnul v Undead Asylum a šel na Stray Demona, bylo to taky jinde, než na první průchod, už ne ten zvýšenej tep blížící se infarktovýmu stavu, ale spíš jako když potkáš starýho dobrýho kámoše ;D na druhou stranu třeba u Artoriase jsem byl fakt docela zoufalej, nešlo to a nešlo, zkoušel jsem si přivolat pomoc, ale neměl jsem connectivity mod, takže jsem se nikoho nedovolal a teď jsem rád, že jsem ho dal nakonec sám (i když jsem si musel přilepit podložku pod myš ke stolu oboustrannou páskou)... no nic ;D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    jeste jsem to poradne nepusil od posledniho updatu tady.. ale jedu teda nalehko s full armor of the sun setem a maskou co mi padla z pinwhela. Mam black knight greatsword na +5 a havel ring a ring of favor.. ale jsem asi prelevlenej.. ale taky mi to neprijde uz kdovi jak tezky.. jako nazacatku.. ale ja mam strategii takovou ze kdyz mi neco nejde.. tak si nekoho privolam.. presne se nechci nekde zaseknout na rok.. chci to hrat ne bejt u toho vydesenej a vystresovanej jako u prvniho playthrough trojky. kde jsem fakt citil ze mi z toho neni dobre. busi mi srdce a je mi uzko :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: hele, dark souls neni moc o rychlosti a reflexech. Mne ta hra prijde na tohle takova dost pomala. Je to spis o znalosti prostredi a znalosti nepratel. Pak speedrun je sranda.

A ono hrat za plechovku je takovy osvobozujici pocit. Machnes poprve, machnes podruhy a hups, vsechno vycisteno :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: stres zabíjí, to se mi u O&S potvrdilo několikanásobně, ale když jsem asi na třicátej pokus pochopil jejich move sety, bylo to pak už celkem jednoduchý, tzn. když jsem je sejmul, klepal jsem si na čelo, jak jsem tam moh strávit takovýho času, gargoyly mi jako jediný pomoh umlátit nějakej summon a stejně se mi pak klepaly ještě asi čtvrthodiny ruce ;D, ale já jsem v tomhle taky takovej pomalejší, první třetinu hry jsem nekoukal na YT ani na wiki a moc nechápal, jak se to vlastně hraje, nechtěl jsem se o nic připravit, od první třetiny jsem už začal lehce googlit a uvědomil si, že jsem to celý začal úplně blbě a snažil se to dohnat lepšim equipem a farmenim, a když už jsem měl pocit, že to začíná jít, viděl jsem pár speedrunů v trenkách s ohnutou lžící na bramboračku a tam mi zas úspěšně kleslo sebevědomí na nulu ;) je to celý o rychlosti a o reflexech a na ty malý japonce, co se narodili s gamepadem v ruce prostě českejch čtyřicátník odkojenej pivem s knedlikama nemá šanci, to se holt nedá nic dělat, já to ke konci projel stylem tank na sílu s Havlem + Dragon Greataxe/Greatsword a obdivuju všechny, co to proběhli nalehko a elegantně... ono ploužit se v těžkym brnění od každýho bonfiru k bossovi bylo místama i dost únavný..
    V každym případě jsem netušil, že DS2 nesyncuje savy na Steam, takže jsem přišel o 35 hodin gameplaye a začínam teď SotFS znova od píky... a včera večer se mi konečně v No Man´s Wharf zas vrátil ten krásný pocit, kdy má člověk chuť rozmátit klávesnici na padrť a skopnout monitor ze stolu.. ;)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    kamarad ted hraje ds1 takovym tim hodne pragmatickym pristupem... hodiny farmi a vylepsuje, cte si staty vseho a bere jenom to nejlepsi, protoze z toho byl ze zacatku uplne vystresovanej. Nemoh prekonat psych. blok z gargojlu, kde se zasek asi na rok. Nedavno sem u nej byl a rikam "hele ornštajn a čmoud, pockej ty ti naklepou rizky, nejhorsi ve hre", vzal sem to jenom tak ze srandy do ruky a jako navsteva dostal poctu je zkusit jako prvni. S tim jeho setupem, dex build ve stone armoru se silver knight straight swordem sem je vysekal jak hovno na prvni pokus :D dostal sem nadavky do hovad a tak, ale fakt to bylo az trapne lehky.
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    PHOW_SAATCH: tak u ng+ dost záleží jak ses v ng naleveloval... kdyz hodně, tak už to moc hc neni
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jak jseš na tom? Já už jedu NG+, to je snad pro děti ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: tak Kalameet konečně kaput, jsem se mu nějak blbě zamotal pod nohy a on se mi nabod na meč jak jednohubka na parátko... želbohu vocas jsem během toho taky netrefil... ;-/
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    PHOW_SAATCH: na kalameetovi me drti tail cut.... rikal jsem si ze ho u nej fakt chci a ne a ne ho donutit, at se spravne postavi a pocka nez mu ho fiknu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: zkusim na něj vzít Dragon King Greataxe +5 a potrénovat tohle, to musí vyjít ;D
    Dark Souls DLC : ONESHOT of Black Dragon Kalameet *EASY KILL*
    https://www.youtube.com/watch?v=qygl2LdXyso
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: zkusim to teda chvíli s gamepadem, snad si to zažiju, ale bude to jako učit se jezdit znova na kole ;)
    TOMMY_: mně před Gwynem zbejvá ještě Kalameet a příprava na NG+ (chci doupgradovat +9 ascend weapony na +10, vymydlit z NPC, co se dá, něco málo nafarmit).. si připadam jako když chceš zavřít krám, ale musíš předtim ještě udělat kasu, vytřít podlahu, vytáhnout konvici ze zásuvky, zhasnout po sobě ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak jsem to vcera vecer pustil a uz jsem u gwyna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam