• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to das, tady mas vyhodu tech lifegemu, estus flasek zachvili budes mit, ze nebudes stihat je vypotrebovat, to se neboj :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Ouukeej :D jako ja to dam.. ale vyrazne by mi pomohlo kdyby to melo mechaniku emberu nebo humanit.. a vic estusu.. ale tak co mi zbejva.. je to posledni dil serie.. musim k tomu pristupovat jako k jiny hre nez sem zvyklej
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: jj, to je ta tezsi verze :) bossove jsou stejni, ale rozmisteni nepratel je jine a rekl bych, ze i tezsi (je jich vic, plus jsou tam dany tezsi kalibry :) )
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: No prijde mi to jako nejtezsi dil ze serie.. zlata frieda :D nebo ornstein se smaugem
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    GURBON: A scholar je nejaka tezsi verze ? Podle wiki mam tu verzi kde se takovy ti rytiri neagrujou na vzdalenost ale musi se na ne zautocit, az pak se zvednou.. kazdopadne uz mam z ohnivy jeskyne straight sword infusnutej ohnem a uz +1 nafarmil jsem par vigor levelu a ted uz se snazim v heidis tower vybijet ty giganty.. z jednoho prej padne estus shard.. tak to je ted muj cil :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: no proto mu pisu, ze to je docela hardcore verze :)

a hlavne pravidlo v Dark Souls je, nemusis vsechno zabijet, ze zacatku se fakt hodi rychle behat :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    TOMMY_: jestli si 2 nikdy nehral tak zacinat scholarem je celkem masochyzmus :) Doporucuju se podivat na netu kde jsou shardy a pokusit se tam dobehnout jako zombie. Az budes mit aspon 4 flasky, uz se to celkem da. Btw lifegemy se daj celkem v pohode nafarmit. Mimoto nektery oblasti jdou postupne "vymlatit" kdyz to udelas dostatecnekrat dokola a tim si to taky dost zjednodusis.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: dal bych klidne i dvojku zase ... :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to co ty zminujes, tak tim jsem fakt netrpel :) nevim no. Ale ser na skakani, lehkej utok vyresi 90% problemu. A kdyz fakt hodne dostavas pres drzku, tak je nejlepsi to vypnout a zapnout druhy den :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Vidim nepritele pode mnou-zalocknu-skocim-uderim-a jde to mimo ???!
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: sere me, ze to mas na xboxu... mam to jak na PC, tak PS4 :) ale xbox nevlastnim no....
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: LIFEGEM ne LIFEGAME :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Jo tohle vim.. ale jako lifegemy uz mam vsechny pryc .. effigy taky.. nevim no
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: takze to mas sakumprdum vsechno, tahle verze je docela prdel no :)

no rubou te pres stit, protoze stit nema 100% fyzickou obranu, to se da pochopit :)

zdravi si obnovis, kdyz si vezmes Human Effigy = udelas se zivy.

kdyz mas nedostatek estus flasek, tak se zdravi da obnovovat pomoci LIFEGAME, par kousku jsi uz urcite nasel.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: A hlavne automaticky mi preskakuje zamereni na nepritele na jinyho.. porad padam protoze mi to preskoci na nekoho jinyho a otoci to tim kameru a ja bezim ze srazu..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ale hitboxy jsou nejaky debilni.. musim mackat navic po vycerpani staminy tlacitko pro beh, poprvy to nic neudela.. oni do me rubou i pres stit.. nevim oproti 1 a hlavne i 3 je to nejak strasne rychy a spatne ovladatelny.. a ten system toho ze ti postupne ubyde zdravi na 50%
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Obavam se ze zakladni scholar of the first sin na xboxu
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Jo.uz mam DVE.. ale to je tak zkurvene malo..
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: nasel jsi estus flasku, ktera je v Majule ve studni vedle tech malejch prasatek ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: a hrajes jakou verzi ? Tu s tema vsema datadiskama ? :) ta je docela hardcore :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam