• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    RIVEEK: nejde to prenastavit. - jedina moznost je vytvorit si specialni mapy na elite controler a pak si prepinat na tenhle profil pro dark souls.. ale v souvislosti s druhou odpoved - jsi lama - se to proste nauc. navic mit utoky na tlacitkach nedava smysl, protoze potrebujes komba a secondary attacky - a ty tam budes delat jak ?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ahoj všem,
    malý dotaz na hráče DARK SOULS 2 na X-Boxu - dá se nějak přenastavit rozložení funkcí na jiná tlačítka ?
    strašně mi nevyhovujou útoky na "lučících spouští" - potřeboval bych je mít na klasických tlačítkách, ale buď jsem lama a nebo to nejde přenastavit...
    ´kuju
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Why not? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ráno jsem dorazil do Cave of the Dead... Graverobber, Varg and Cerah... po práci si je podám... možná ;O
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si vzal k DS2 Sotfs, udelal jsem si postavu (deprived) a dostal jsem strasne do drzky. Asi 3x :) oj oj, to bude srandy kopec :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Čestné druhé místo!!!
    The best PC games: Page 11 | PC Gamer
    http://www.pcgamer.com/the-best-pc-games/11/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: jsi to vcera trochu prehnal, rikas ;D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: hrali sme sotfs a a bud v klidu, tohle se mi stava maximalne jednou za 10 tydnu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: a s tebou mam hrat SL1 ? :) a jakou mas verzi ? Ja uz si nepamatuju co jsme hrali :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ne myslim dvojku, akorat sem byl vcera ozralej jak zvire a linkoval nesmysly :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: cim si pomuzu ? ze kdyz dopadnu, tak budu mit vice zdravi ? :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: kdyz tam skocis a slysis jak zarve, tak uz rovnou quit & save.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    starej dobrej mimik nito...
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ted mi doslo, ze chces dat DS1 :) tak tam vim presne, kde jsem sam se SL1 skoncil :) NITO :) fuck :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: http://darksouls.wiki.fextralife.com/SL1+Darkwraith ze srandy na 2 a kdyz to nepude, poladime.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: sl10 at zvladnete mimika :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: :) ale chce to výzvu :) taky bych dal sl1 run :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: pod dat dvojku zase :D ... nainstaloval bych si tam cestinu, coz me do ted nenapadlo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no, ve dvou mame co delat s mimikem :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ve trech? to uz bych si pripadal nepatricne a ovladal dualshock nohama...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam