• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EXTINCTION | The countdown has begun.
    http://www.extinction.com/#video-page
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    tak mám odehráno asi 20 hodin DS3 a zkurvil jsem si většinu vedlejších questů koukám :D jen tak dál...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: vy jste masochisti :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jako, vetsinu bossfajtu davame na prvni (max druhou) dobrou co vim. Snad krom toho chariota ted, co sme se oba snazili dobehnout k blbymu vyklenku :) spis de ale o tu cestu k nim v SOTFS, kdy te v pozdejsi fazi hry jako lvl1 v hadrech da kde co, na jednu ranu... a to je pak tezky no xD navic kdyz mas omezenej moveset a muzes jenom machat palici obouruc. Adrenalinek chvilema docela.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: jo! tam to bez luku fakt neslo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jo diky za pripomenuti :) mam to rozkoukane :) musim od pulky pokracovat :)

PHOW_SAATCH: premejslim, jakyho bosse lze dat lukem. Mozna pujdou vsichni, ale musi to asi byt strasny srani.

A u DS2 Shrine of Amana. Tam je luk nutnost. Nevim co tam s Vesnachem vlastne budem delat s prvnim levelem :)))))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: já jsem během DS1 a DS2 narazil na tři čtyři momenty, kdy mi luk zachránil hodiny nervů a DS3 se tváří, že je k luku ještě tolerantnější... kolikrát nepřítel vůbec netuší, odkud to na něj lítá, tak jen běhá zoufale/zmateně dokolečka... sice to neni pocit jako upižlat nahatej Four Kings naběračkou, ale času na DS je holt málo ;D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    No bonfire cry :)
    Lobro Plays Demon's Souls (Pt. 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=fHPmBkdY24k&t=14665s
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: no, ale tech framu co musis trefit, kdyz ten dostavnik jede, neni moc. Je to porad riziko... ale lukem jsem ho nikdy netrefoval :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: kdyz projizdel povoz kolem, tak jsem rolloval u zdi a parkrat o me ani neskrt... a kdyz ho sejmes lukem, spadne sam na kraj propasti a k pace uz dojdes celkem bez problemu...
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: obavam se, ze luk neunesu :)

problem je v tech dvou kouzelnicich, co ozivuji kostlivce. Je hrozne malo casu na to je zabit. Dobehnes k nemu, pak ho musis 3x trefit a doufat, ze stihnes zalezt do toho vyklenku. No, zatim se to nepovedlo :))) No a ti kostlivci jsou dost neprijemni... Kdyz mas v jedne ruce stit a ve druhe mec, je to sranda. Ale bez toho stitu to je boj o holy zivot. A kdyz te skrtne vozik, je to instant death. Az se zavre brana, tak uz to bude srande. Ale dostat se k te pace je problem :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: pekny... u kone staci zabit maga, pokosit skeletony, vratit se do prvniho vyklenku a kone sejmout lukem, ale uznavam, ze to neni moc hrdinsky, ani extra zabavny, prece jenom tech sipu je potreba docela kvantum... ale tak jsem ho dal ja, no :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: jak tak koukam asi jsem mel 1mio soul memory.. a otevrelo se mi to samo.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: no ja jsem zabil vsechny ty hlavni bosse.. zapalil jsem jejich bonfiry.. a pak jsem pokracoval pres shaded woods. skrz tu kaplicku - shrine of winter.. ale otevrelo mi to dvere dal.. tak jsem jel korodorem a za chvili jsem byl u toho dragon hradu.. a tam uz to byl taky koridor, jen si odshocit pro prstynek a pak otevrit dvere u bonfiru a throne of want..
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem s VESNACH pokracovali v DS2:SoFTS :)

SL1 stale

kolaps u nas zacal u Gargoyelu. Ty jsme nedali. Pujdem na ne asi pozdeji :)

dalsi kolaps byl u Kone v Huntsmans Copse. Tam je to docela problem s bossem.

Takze jsme vzali klasiku hura pres tri kostlivce, pres jedovate bazenky az k Eathern Peak. Tam budem pokracovat dal.

Ale je znat, ze uz prituhlo.
    Ja beham ted s palcatem +7
    Vesnach ma Kyj na +6

bohuzel se to musi drzet obouruc, takze stit nejde moc pouzivat. Ale je to docela dobre. Da se to :) Bossove jsou vetsi sranda, nez cesta k nim :) Sinnerka treba v pohode, ale dostat se k ni. Uch ech :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Ty jsi nebyl ve Shrine of Winter? A jak ses teda dostal do Drangleic Castle, resp. Throne of Want? Dveře za Shaded Woods vedou do Dragon Aerie/Shrine, což je jedna z nejlepší lokací v celý sérii.. dveře za Rottenem vedou do Crown of the Sunken King DLC... sis to zkrátil tak o polovinu hry ;)
    http://darksouls2.wiki.fextralife.com/file/Dark-Souls-2/DS2map3%20with%20DLC%20area_links.jpg
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: jj sotfs.. zatim mi prijde ze jsem tim nejak prolit.. treba jsem vubec nebyl ve shrine of winter treba .. a a takovejch tech mistech co vypdaji podobne ( byli za the rotten ).. a jeste jsem neotevrel tim kings ringem jedny dvere.. ktery byli u shaded woods nekde ?.. proste mam pocit ze jsem tu hru moc nevyzdimal.. ale tak jak to hraj me to logicky vedlo az ted k throne of want..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NARKOTIX: jednicku jsem chtel taky dojet na 100%, nahrabat co nejvic itemu a achievementu, nalevelit co jde, ale to bych moh hrat donekonecna, v jeden moment mi ruply nervy a rek jsem dost a dojel to... NG+ bude o to zabavnejsi, ale ted mam taky rozjetou trojku :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Softs? Ja dal Throne of Want na brnkacku lukem od mlhy se summonama, ale pred tim, nez jsem dal Vendricka, takze jsem tam nemel toho druhyho ohnivyho bosse...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam