• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    LAHINO: to je tezky no. Na zacatek asi doporucuju vice zdravi a vice staminy, abys vic vydrzel, ale zase kdyz do nej budes klovat jak vrabcak do hovna a nebudes mu nic ubirat, tak ti sebevic zdravi nepomuze ze :)))
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: takze primarne levelovat vitalitu, staminu a strength? kks, som teraz sluzobne rozlietany, takze nemam moc casu hrat, ale uz sa tusim tesim na pekny frustrujuci oddych
    JOPS
    JOPS --- ---
    LAHINO: je to o trpelivosti a mit dostatek staminy na odkutaleni se pryc :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: mam sekeru, chcem spin to win :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LAHINO: Jestli te to uklidni, tak u tohohle bosse jsem trpel :))

Jakou mas zbran ?

Na zacatek mi prisla the best of sekera. Kdyz jsem hral s jinou zbrani na zacatku, tak jsem se strasne nadrel. A hlavne si nafarmit zdravi :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    tak som zacal hrat Bloodborne. Prvy den trosku strateny, druhy den som to dotiahol ku Cleric Beast, ale som ho este nedal (ku koncu som sa zamotal s kamerou a dostal na prdel). Zatial som hral iba DS1 este na PS3, ale odkedy mam PS4ku, tak som k DS nepricuchol. Nejake rady od starych harcovnikov? Snazil som sa naucit viscerals a "backstaby", ale obycajne si ma potvora vsimne skor, ako mu stihnem slahnut ten charged attack
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Tak to chtelo jen zklidnit a vecne. Dvakrat seknout do zadnice a nez roztoci koule tak diagonalne prebehnout do opacneho rohu ... krasa :) jdu dal
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ten dela cca 3-4 pohyby. A strasne dulezite je do nej nebouchnout mockrat, protoze pak ti nezbyde stamina a cas na uhnuti. Ale ten mi prisel celkem v pohode. Parkrat jsem si ho zopakoval, ale ani to uz nebyla krec jako u jinejch bossu :) Tady vlastne vetsinu bossu, jsem dal docela v pohode. Ale jak rikal KOFILA, pak prituhne, ale tam jsem se asi jeste nedostal :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Ma dve koule na rukou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ten s kouli na noze ? Nebo jakej to je ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak Nioh super. Dark Souls 3 s Diablo lootem. Nic vic jsem si nemohl prat. A pak jsem dostal studenou sprchu od prvniho bosse. Takovou jsem dostal naposledy od prvniho demona kdyz jsem zacinal s DS2. Male prostor a HP mu skoro neubyvaj a 2 chyby za sebou smrt. Co s tim???
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NJORL: jaky to ma pozadavky ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dnes vysel NIOH na PC. Uz mi to leze na disk a jsem natesenej jak malej
    EZEE
    EZEE --- ---
    Začátkem příštího roku vyjde komiks Bloodborne - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/...onearticle?link=zacatkem-pristiho-roku-vyjde-komiks-bloodborne-8oz2
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Dejte si Evil within 2, pokud se radi kochate bossama v soulsbourne, na konci sou dva krasny kousky jak kdyby je delal Miazaki, mozna i lepsi. Navic to delali japonci.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ohlaseno Duben 2017 takze pocitam bohuzel nejdriv pule 2018 , ale docela se tesim ja mam tenhle "crossover " zanr rad, ikdyz doufam, ze na AI zapracuji, dalsi jatro co mi dela staorsti nepotrebuju.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Sem s tim, kdy to vyjde ? :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: tj pres to je hovno videt, jinak se tesim
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ty particle efekty jsou zlo. Ale jinak by to mohlo byt supr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam