• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: sel jsem s nekym a ten mi ten ocas usekl :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: taky jsem se snazil o tail cut, ale vzdal jsem to a zabil ho normalne, muj cas na to byl prilis drahy :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Po pul roce jsem se dostal konecne k hrani, s tim, ze konecne dohraju ds 1 - vytahl jsem jeden ze sejvu a vrhl se na kalameeta - dal jste nekdo ten tail cut? ja se tak snazil, ale nakonec jsem ho radsi zabil (asi po dvacatem pokusu)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: DS jsem poprve dohral na klavesnici a pak jsem si kvuli tomu ze jsem hral jak sracka koupil gamepad a od te doby hraju na PC s GP skoro vsechno. naucit se to trvalo asi mesic, ale pocit s gamepadem, ze to proste mate v ruce je mnohem vetsi a uspokojeni taky. navic jsem si poridil polohovaci kreslo takze u hrani lezim a mam nohy na stole. klavesnice a mys uz mi ted prijde jako moc prace ... :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    _KOFILA_: A záznam neni?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    WOTAR: covece to uz probehlo... asi 4 hodinky... :(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: jde o tu automatiku a jak nemam na ovladači moc nahráno... na druhou stranu třeba STEEP hrajou pouze a jen na něm... tam si ani nějak nedokážu představit, že bych to měl hrát na klávesnici...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: Ono jestli si byl zvyklej to hrát od začátku na klávesnici, tak už jak se to jednou naučíš divný bude no. Ale mám dojem, že i Njorl to hrál na klávesnici, jestli se nemýlim?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Faktem je, že rollování do strany je trochu voser, mačkat několik kláves najednou, ale dá se - a můj kolega to samý - taky dojel DS1 a 2 na klávesnici a řikal, že mu to s gamepadem moc nejde... tak nevim, kde se bere ten mýtus...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: Dohrál jsem na klávesnici DS1, DS2, hraju na tom DS3. Zkoušel jsem chvíli gamepad, ale zjistil jsem, že to s nim hraju hůř, tak ti nevim ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    _KOFILA_: Jo řekni kdy, já bych se na to rozhodně podíval!
    KOCOURMIKES:Hrát DS na klávesnici většina lidí označuje za masochismus (někteří ale i samotné hraní DS žejo...), jestli můžeš, puč nebo kup si někde xboxovej ovladač
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mě to přišlo s tim trošku mázlé
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    proti gustu žádnej dišputát, ale mě tam - hlavně v těch úvodních oblastech - prostě scházej hlubší stíny.. a je to na můj vkus až moc odsaturovaný... ale samozřejmě je to jen kosmetickej detail
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja nevim ale me se to líbí bez toho sweet fx víc :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Silken preset (ReShade 3.0) - Dark Souls 3
    https://sfx.thelazy.net/games/preset/7102/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Konecne mam GTX 970 a muzu rozjet DS3 na 60 fps. Akorat ta steamova verze je neskutecbe vyblita, stahnul jsem https://reshade.me s presetem pro DS3 a hned to vypada mnohem lip.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    na prvni zapnuti ds3 husty
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    NJORL: je to skvělý, rad bych se k tomu zase vrátil až nebudu mít co hrát.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: jj, právě to Diablo resp. ty tuny dropů mě na tom štvaly... každopádně užívej, malokterá hra nakládá takové potěšení když víš co děláš a páš to pod kontrolou...
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: Ja jsem tomu docela propadl. Je to mix Diabla a Dark Souls
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: Abyss je datáč? Hrál a dohrál jsem původní hru když vyšla... Pak jsem to smazal. Je to šílená turbonerdovina .)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Hraje tady nekdo poradne NIOH? Ja zacal s Abyss a asi potrebuju poradit co s tim. Je to pekelne tezky. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam