• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: jo i ne.. prislo mi utahany jak nechavas projet vsechny dialogy a videa a asi hodinu trval vyber postavy vcetne zvuku a tak.. to me tezce nebavilo.. a zacal jsem u toho sjizdet net.. chvili po tech PVP jsem to vypnul. Ale jinak fajn..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: jo to jsem já .)
    včera jsem to spontánně zapnul (bez kamery a majku) a hrál od začátku s postavou co nelevelovala asi svě a půl hodiny... dobré to je, bavilo mě to, asi to zase zapnu... bavilo? .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: chtel jsem jit dohrat zaklinace.. ale asi budu koukat :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    hranostajl na twitchi je istr _kofila_ ? .))
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    prima kuci a dal uz ani muk, me se to fakt libilo prvni zapnuti, zapnes a vytahnes mec z Gundyra
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KOCOURMIKES: celej ten hrbitov je tutorial, kterej konci gundyrem, az ho zabijes, otevrou se dvere a muzes postoupit do centralniho hubu cely hry, preskocit nejde; to ledovy cosi je crystal lizard, v zavislosti na startovnim povolani muze bejt dost tuhej, ale muzes ho smele ignorovat a vratit se k nemu pozdeji silnejsi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOCOURMIKES: to něco ledovýho jsem dal až po třech prvních bossech ;)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    STRANGERD: hele je tam jeste druha cesta opacnym smerem a tam je neco ledovyho
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: tvle preslapni si, ty sis z Mikese naprosto opravnene delal prdel, pac se ptal uplne debilne a pak jsi tady v auditku uctivacu FROM her dal video o jejich nejnovejsim kousku a zeptal se nas, jestli se tesime, coz mi v tom kontextu prislo vtipny, nic vic v tom nehledej:D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    STRANGERD: mám to fakt vysvětlovat? šlo o vtip, první boss se přeci obejít nedá... není jiná cesta než se mu postavit a pokořit... pardon že jsem se nechal unést ale začala mě ta představa že se dá každému nepříteli utéct bavit, tak jsem se neudržel...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: [ _KOFILA_ @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | NioH | The Surge ] ale byl to vtip, v klidu, jakoze jasny, ze se tesime na dalsi hru of FROM:))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    STRANGERD: jak to myslíš? koho kritizuju?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: to je vcelku vtipnej post, kdyz o par pod nim nekoho kritizujes za debilni dotaz:D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    těšíte se? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    A Breakdown of Shadows Die Twice [New Game by FROM Software]
    http://www.youtube.com/watch?v=KNvhD-rT_IU
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    BIMBAS: o otm jsem nikdy neslyšel... a zrovna je to na steamu za 3éčka :D pujdu do toho... díky ;) a pravděpodobne přihodím i toho hollowa:D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NARKOTIX: ja hraju po SS Slaina, ale to je spis akce ze stare skoly nez Soulsovina
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    čekám na hollow knight až se objeví na switch... čekám už tak dlouho, že se fakt těším...
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Nekdo kdo hrál hollow knight?? Nejlépe nějaké srovnání se salt and sanctuary? Miluju tu slanou hru, tak se sháním po něčem podobném..

Ještě jsem hrál Momodora: Reverie Under The Moonlight, ale to me moc nechytlo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam