• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ty myslíš toho, jak mu musíš skočit na hlavu z hradeb v Archdragon Peak.. tak na toho jsem skočil a netrefil se, epic fail jak hovado.. nakonec se mi nechtělo prosekávat celou cestu znova, tak jsem ho potupně uhnípal lukem ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: asi mluvíme o jiném drakovi :) je to takovej bossfight nebossfight :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: měl... zkoušel jsem ho párkrát sám, párkát v partě a nakonec jsme ho sundali ve dvou a i tak to bylo asi na 12 minut... ona indície je už to, že když ho shodíš z mostu, tak nedostaneš žádný souly (takže tam někde prostě musí bejt ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: mel jsi bosse toho obrovskeho draka ? to je lokace, kterou spousta lidi mine :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Tak jsem dojel trojku i s DLC... proběh zpětně vybraný lokace, abych zjistil, že už nemám asi co objevit.. a cítím se teď nějaký.. prázdný..... :O
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jsem úplně zapomněl vyzkoušet LotF na nový kartě, asi to o víkendu na 10 minut zapnu ;) btw: já vyhodil podobnou částku za Dragon´s Dogma a mam strach to pustit, už takhle je toho času nějak málo :O
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: jo, prvni boss dobry, to hezky navnadilo, pak to jeste chvili v tom hradu taky slo, ale pak me to nejak strasne zacalo srat :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: ale za toho prvniho bosse to stalo ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: malá nápověda měla být i v tom, že LotF není uveden v názvu tohoto klubiki přeci .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: my jsme ti to říkali... ale ty ne, ne a musím si utratit stodvacetikorunu... tak tady to máš .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    tak zatim nevim.. prvni dojmy z lords of the fallen.. Prvni boss super.. to me bavilo.. ovladani je uplne debilni. uplne obracene nez v DS takze porad piju leceni misto rolovani. Grafika desne kycovita a tim padem zmatena ( nevim jestli to je "design" a nebo neco interaktivniho ).. nektery mobove jsou temer nehratelny ( treba pavouk ) s kazdym utokem odhodi postavu a ta nez se vzpamatuje tak uz kouse znova a neda se to prerusit moc .. a pak ta debilni rukavice ( magie wtf ?) chci jenom mec a stit.. nevim.. asi jsem vyhodil 120 korun :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: toho jsem nedal...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak MIDIR šel k zemi... přesně o půlnoci... a já dostal málem infarkt ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BIMBAS: Me na LOTF prislo blbe to ze obtiznost bossu je dana tim ze neustale spawnujou moby. To je velice levne. Po tretim bossovi to slo z disku a jako jedinou souls like hru v try before buy jsem to nekoupil! Nastesti Scourge ( to je stejne studio ne?) uz tuto chybu neudelal a je to SUPER hra.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Bylo to blbé a první to vyjít nemohlo protože to v sobě nemělo ani píď originality. Kdyby chyby... The Surge už bylo o poznání lepší bez ohledu na to, že se nejedná o fantasy...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Lords of the Fallen nybylo úplně blbé, ale mělo to smůlu že vyšlo ve stínu jiných titulů. Kdyby tohle bylo první věřím že je to kult. Nicméně je to pomalejší a stylem hry trošku jinde než DS. Měl jsem asi před 2ma lety pujcenej xBone tak jsem to temer dohral, ale odlozil jsem to protoze me to tak v 90% hry prestalo bavit. Na RPG hrach nesnasim kdyz na 1 úrovni vypadáš jako nějaký legendární hrdina. Máš základní brnění co vypadá jak pižamo do Valhally a leckterá hra by tohle brala za endgame visual brnení. Kdyby to reskinovali do Warhammera, mělo by to i fanouškovskou zakladnu. Stejně to vypada že mlatiš nějaké Chaosáky
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: hele, ohledne toho SL1, tak teoreticky bychom mohli zkusit nedeli odpoledne, kolem 15-16 hodiny, jestli budes moc :)

a ohledne PS3/WiiU
    zase na druhou stranu v te dobe streamovani nebylo, takze to je muze trochu omluvit :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pardon za offtopic
    JOPS: no prý wiiU a ps3 měli ochranu proti stramování a mohli streamovat jen ti co měli jiný kus HW (většinou vývojáři nebo recenzenti)... takže bohužel... planescape jsem včera streamoval do 2 do rána... četl jsem jak prdlej... od devíti hodin... je to fakt krásná hra ještě dnes...

napiš Jopsíku kdy budeš mít čas, měli bychom pokročit v našem SL1 runu, to neomrzí .)
    já teda když ps4 zapnu tak už jen monster hunter...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ale začal jsem paralelně s DS3 Salt & Sanctuary a to mě kupodivu baví... a nadávam u toho zase jako zamlada ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: presne jak pise [ PHOW_SAATCH @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | NioH | The Surge ] zacatek celkem ujde. Ale u druheho/tretiho bosse me to fakt zoufale nebavilo. Strasne pomale, nez jsem upizlal obycejneho pesaka, pul hodina fuc (jako je mozne, ze jsem neprisel na nejakej figl :))) ) ale pamatuju, ze mel asi velkej stit. Ale fakt uz to je dlouho co jsem to hral.

ZLATY DS :-D

_KOFILA_: ty nemuzes z PS3 streamovat ? kua... zkusim nekdy dorazit na stream pokud ted budes mit i kdyz Planetscape Torment neni uplne muj salek kavy :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    za 119 uz jsem to koupil.. prinejhorsim to ani nezapnu ( jako novyho tonyho hawka, kterej stal 600 )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam