• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALTY
    KALTY --- ---
    Mám to uložený, tak se můžu mrknout i klidně za ty vrata co tam je.
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHEWBACCA: No prošmejdim, zjistím co tam je. Jsem teď dole u nějakých vrat za vlkama. A nebo je ulička doleva. Předpokládám, že za vratama bude boss. Tak možná nejdřív půjdu doleva prozkoumávat dál :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: ja ti nevim co si predstavit pod pojmem ”probehnu”.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak včera jsem toho tedy moc nestihl. Přípravy na hory :(
    Tak dneska snad proběhnu Old.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: je pravda ze většinou tam mam tu radiance.ale proste jsem chtěl udelat radost vileblood queen kdyzuz jsem ji pomohl dat resurekt
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: hai! duomo arigato, sensei!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To ještě nevím :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    HAVANA: Mnoo, tady zalezi cos udelal v prubehy hry a kdo je pro tebe finalni boss ))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jak je to s těma chalice dungama? Dá se do nich lézt i po skončení hlavní linky (zabití final bosse?)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: 4% dmg reduction je ok, ale ty ostatni bych bejt tebou prehodil na:
    +4 vialy (Communion, dropne z Celestial Emmisary) nez tech +10%hp (dela to asi jen ~100hp v realu pri VIT 29)(nebo +4 naboje, pokud strilis jak o zivot), misto Corruption
    (tech hunteru tam neni zas tolik, aby to melo az takovej benefit) bych dal Radiance (padla ti z Alfreda u toho pomniku)(vialy healujou o naky ty % navic), pokud pouzivas Moon runu,
    tak nezapomen v ramci boss fajtu s Mikolasem prolezt ty mistnosti kolem, hlavne schodiste! (v Nightmare of Mensis je pak este lepsi, +30%)

staty na BL85 me pridou v pohode na prvni playthrough, ale pokud pouzivas LHB+9 tak se snaz STR/SKL mit nastejno. ludvik ma B scaling u obou, takze ti to pak vymackne lepsi dmg

max level je 594.. ale vetsina soulsborne her ma level cap na 120 (snazsi matchmaking na PvP/Co-Op s random lidma), ale zalezi na tobe jestli sou tyhle aktivity tvuj salek kavy

a je to e082rx!! (echoes intensifies!) ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE:
    Max level by měl bejt vysoko..každou vlastnost můžeš dostat na 99
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja mam proste aj zmrsenej build. staty mam neco jako
    VIT 29
    END 26
    STR 28
    SKL 26
    BLD 18
    ARC 10

kolik je max level? ted jsem cca 85
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Logarius mi dal zabrat...jak je pohyblivej, tak můj Ludwig+10 v 2h verzi nedělal to na co sem od něj zvyklej :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já to teda o víkendu proběh docela zhusta..víceméně všechny bosse na první nebo druhej pokus, emisara sem si všim že to je boss fight az když byl na 50% :D

Můžu hrát chalice dungy i po zabití final bosse? Nebo budu muset založit ng+?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_: chalice dungeon mam hotovej jen prvni co konci ohnivym vlkem a tesim se na dalsi! materialy na ne zjevne mam jiz nastradane. pribehu trochu rozumim, ale mega se tesim na ng+ a zaroven chci si to zahrat i za uplne novou postavu, ten pribeh je aaaa, skvelost. to je snad nejvic co me ted mrzi, ze se jeste nemuzu divat na vsechny lore videa a pikošky a vubec pac se mega bojim spoilu, i kdyz stejne to mam trochu naspoilovane.. datadisk mam, uz jsem do nej vlezl podruhe a uz se trochu chytam, haleluja. ale rikam si ze az za odmenu, az dohraju basic game. coz uz bude brzy tipuju. co jsem videl tak tam jsou take uplne fenomenalni lokace co se atmosfery tyce
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VON_GILOTINE: no jasně že jsou, ale budeš to vždy porovnávat s první zkušeností souls... BB je frenetičtější, víc jako bojovka v porovnání s ostatníma souls kde řešíš štít a parry a nosnost... Každopádně ještě ten bloodborne vytěž... dej si to znova tak abys rozuměl příběhu (klidně ng+)... prozkoumej chalice dungeony (je to fakt žrádlo s někým koho znáš a najdeš v týdnu večer kdy to v party zahrajete a dohrajete)... a datadisk old hunters si dej, to je výzva .)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jsou naky dark souls aspon zpoloviny tak dobry?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    zdravim vespolek,
    poslušně hlásím, že odešli na věčnost: Shadows (na ty jsem sel zjevne uplne prelevelovany, takze sli k zemi raz dva, ale ja jsem z nich spis byl preposrany a za b mi strasne trvalo nez jsem se zorientoval v tehle zadni casti forbidden woods), Rom spider (tam jsem to po peti pokusech s dodelavanim pavoucku, coz je bez problemu, ale vzdy naslednem zhebnuti v druhe ci treti fazi na nejaky nestastny meteorit, vzdal a proste si ani nekoupil pomocnika a behal do nej z boku a rezal ho s boltem, a hle proste jsem to nak luckersky na prvni pokus dal, vtipne me pri napisu prey slaughtered zabil skok od minipavoucka haha, ale worth it), Amygdala (zde jsem si bohuzel nemohl pomoct a jel jsem to jak jsem videl uz davno nekdy na videu, proste zpod ocasu, i tak jsem ji zabil asi az na desaty pokus), Celestial Emissary (toho jsem moc nepochopil, byl snad nejjednodussi boss/great one), Ebrietas (tam mi mega pomohl pomocnik) a aktualne jsem se dvakrat dostal do 3/4 Mikolashe, ale bylo pozde a nutno vstavat do prace.

jo jeste jsem zapomnel, Martyr Logarius jsem sam nedal, respektive to po peti pokusech vzdal a povolal na zavolanou entitu erx028, co mi jej pomohla zabit, dekuji velice.

na vysvetlenou bych rad rekl, ze jsem hodne prelevelovany, proste aktualne mam lvl 85 nebo neco takoveho, proste souls level me stoji kolem 45-50k. pouzivm ludwigs sword+9 a Evelyn+8, vetsinou runy +10%hp, -4%all dmg, a víc blood echoes. vileblood runu abych dostaval dregy za zabiti hunteru. sranda teda bylo na cca 70lvl levelovat 11 bodu do bloodtinge abych mohl mit Evelyn pistoli, not sure it was worth it haha.

jako debil jsem si zabil pavouka nez jsem s nim pokecal, nenechal si od iosefky rict ze k ni muzu posilat lidi, zabil omylem eileen kdyz mastila henryka, atp.. proste v pribehu jsem dost selhal.

no kazdopadne je to uplen skvela hra a hodne mi vyhovuje ze snad pokazdy bylo kam jit jinam, kdyz jsem onde dostaval moc na drzku nebo nebyl schopen udelat bosse.

hodne zlo teda je prvni prichod do nightmare of menses, protoze nez.. clovek zjisti jak si poradit s tim frenzy.. ale nebudu spoilovat

a brutalne jsem teda byl nasraty v The Orphanage, kde me 5x chytil zpoza rohu cihajici chapadlo-hlav, co saje insighty.. goddamn!
    ale treba Unseen Village s amygdalama na vezich..lecture building..implementace lady with sinister bell, tak ze jsem jednoho invadera zabil a druhej me, nez jsem zjistil kde ta svine je..ta hajzlo-zruda, oko-hlav co vysila fakyn frenzy..ta hra je fenomenalni, miluju kazdy novy zakouti
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: ja ji vcera potkal! mel sem zrovna sebou Henrietu a na poprve sla asi na pulku. do levelu 50 mam ale este daleko :))
    KALTY
    KALTY --- ---
    No po dvou večírcích jsem toho moc nenahrál. Tak snad dneska zase
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam