• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: je to rozhodne tezsi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Je ale fakt že sem ještě pořádně nevlez do hunters dream (ve hře sem v mergos nightmare)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele, na tu ng+ to má bejt těžší? Protože mi přijde že to krajim líp jak v obyčejný new game..problémy mi dělal akorát blood starved beast a shadows of yarnham, jinak všechno na první take
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHEWBACCA: já to mám zatím v offline režimu. Ale můžeme se někdy domluvit :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: posli idecko. Dame coop
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHEWBACCA: už jsem to mezitím našel na DeviantArt. Blbec jsem to měl zkusit :D Díky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: ja to upoval v 1920x1080 tak to stahni melo by to bejt. Na plose uz to mam :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem dal toho bosse. Nebo spíš tři co jsou na konci lesa. Na podruhé s pomocí Henryka.
    Zkusil jsem se mrknout do té slepé ulice (od katedrály vpravo-byl tam 2x hunter poprvé když jsem tama šel) no a chytla mě zas ta sviňa, ale tentokrát jsem se objevil v té Lecture building jak jste o ní někdo psal.
    Ale jdu chrápat. Už to nedávám :)

CHEWBACCA: chtělo by to větší rozlišení. Jasná tapeta :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    VON_GILOTINE: Nezhebla.
    LION_DON: OK. Počkám tedy
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KALTY: Pokud prezila ten fajt s Henrykem, tak ji jeste potkas.. az dokoncis Byrgenwerth a zacne "Blood Moon" faze
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo chalice depth 4 ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vcera dlcna ng+ a je to docela vyzvicka :-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: budto stoji nalevo kdyz vylezes rovne z cathedral ward u zabradli. nebo zhebla u henryka.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele teď mě napadlo, že jsem už nepotkal Eileen Crow. Zabil jsem s ní Henryka a pak už ji nepotkal. Amelie zabitá, Beast i Pearl zabitý. Potkám ji ještě?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Co se týče questu tak sem asi nedokončil nic..protože sem všechny zabil, nebo zabil v blbým pořadí..

Zkusím to napravit v ng+
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: rozumim, ja dycky nak asi uhnul a ono vrazilo do zdi a hotovo. nebo do toho rozku u schodu se vejde taky jen jedno, ale to jsou moje nooob tactics.

vcera jsem vzdal, i kdyz zjevne prilis brzy a predcasne.. ale zase dost presvedcive.. Laurence a Orphan of Kos. proste.. jsem se nedokazal ani u jednoho zoufale chytat. navic mi dela silene problemy kdyz se mi prepina ten aimlock "nahodne" z jeho hlavy na telo na ocas.. takze dycky macham ludwig swordem do vzduchu a dostanu oneshot. ... no proste jsem to vzdal a zabil Moon Presence.

pro pobavenou, sazmorejme jsem zvladnul zkurvit i Brain fluid sidequest. prislo mi ze nestoji o ten druhej tak jsem ji kuchnul a que sorpresa, ona se znovu nenarodila. holt dement no. podcenil jsem nutnost vicecetneho reloadu lokace...

no a tak jsem si zalozil novou postavu Waste of Skin, coz mozna nebylo takticke, ale rikal jsem si ze jako jedina ma lvl4 tak treba budou ty levely na zacatku levnejsi. inu.. po 3/4h behani za Gascoinem a dostavnai pres drzku obzvlaste v jeho druhe fazi jsem to vypnul a sel se divat na video od toho magora co probehne cely Bloodborne bez jedineho hitu, abych se mohl citit jako spravna guma a citit tu GIT GUD motivaci..

proste finalni dva bosse z dlc az pri pristim pruchodu. dneska si vybiram zbran na nkterou bych si rad delal build. snad to pujde nejak.

muzete prosim doporucit vase oblibene zbrane a buildy? rad bych nejakou inspiraci...

jako mi se hodne libi ta Gascoinova kosa a Amygdalas Arm, ale ta ma takovou divnou tu trick fazi. Rakuyo je na me moc nablizko mi prislo. dtto Blades of Mercy.

a teda nutno rict, ten druhy pruchod je tak brutalne rychly oproti tomu prvnimu.. proste tenkrat poprve je fakt nejelpsi a az s dalsim dilem, a snad i tedy za dva mesice s DS Remaster.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Vzhledem k tomu že mě ty dvě prasata s padesatiprocentni úspěšností zandali, pro farmu nedoporučuju :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VON_GILOTINE: mergos je celkove rychla farma 120k echoes behem chvile
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: mi jeste hodne dobry prisla ta tri prasata v druhym patre Mergos, kazdy za cca 15k echoes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam