• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    _KOFILA_: Můžeš doporučit někoho kdo umí hrát bloodborne?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VESNACH: to je treba super mechanika, ktera me mrzi ze nebyla v DS..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PAJA07: World Tendency
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VESNACH: Coz ho v Heides Tower fakt vytrhne :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    obecne to mas slozitejsi, kdyz se nezabijes a stav toho sveta ma vliv na dalsi eventy, jestli se spusti nebo ne.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    HOMOLKA: jo.. to je nejaka ta Word Balance nebo tak neco, co si vybavuju.. a diky tomu se pak objevil treba nejaky specialni Phantom.. tusim treba ta Executioner Miralda... tam hned nekde na zacatku..
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    PAJA07: ja mam pocit ze kazdy ten svet je na zacatku sedy, kdyz v nem zemres,tak zcerna, kdyz neumres a zabijes bose, tak zbela. To ovlivnuje potom cely svet...ale nejspis to trochu motam, ale rekl bych ze je to diky tomu
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PAJA07: chvili jsem na to koukal ale nedalo se to... ten člověk to vůbec neuměl hrát... fakt divný stream/video... neskutečný jak se někdo takto veřejně může považovat za "odborníka" souls serie a hrát takto...
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    KRYSOID: ale tam uz online mod nebezi ne? nevim ted, na cem to hrali.. ale mam za to, ze uz to online nebezi.. Ale nevybavuji si, jestli tam byli i herni fantomove, nebo jenom lidi..
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    PAJA07: napada me aby se vyhnuli invadu v online modu
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    jen ze zvedavosti.. ted jsem se dival obcas na hrej.cz, kde dohravali do konce Demons Souls.
    Nekoukal jsem na to na cely.. jenom na poslednich nekolik casti.. a prekvapilo me, ze vzdycky, kdyz porazili nejakeho demona, tak pak hned v Nexusu spachali sebevrazdu.. aby z nich byl zase duch. Hral jsem to pred lety a skoro dohral.. ale uz si nepamatuju (resp. nevybavuji), ze by hrani za ducha melo nejakou vyhodu.. a priznam se, jsem linej ty videa prochazet od zacatku a hledat vysvetleni.. Netusite teda proc? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ve shrine of amana je misto, kde si capnes, pomodlis se a si human...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HOMOLKA: tam je prsten. Pak uz nebudou HE tolik potreba :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    ahoj, jak ziskam human effigies v ds2 sotfs? jsem ted zatracene hollow v heides tower a mam uz jen dve a hodily by se
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: neboj PS4 je tutovka :) velka televize je velka televize :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: a ja asi cekam,kam to koupis ty :D
    na ten Switch nevim. na cesty to nevyuziju a je fakt,ze prava ruka pri delsim hrani trpi
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK:
    NJORL:

ted mi vlastne doslo, ze dark souls si musim poridit jak na swiste, tak na PS4... kua drat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Ja to pouzivam jen jako handheld. Zatim s tim jsem spokojen. Ale u Dask Souls to bude asi zahul
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: PRO controller u TV; jestli potkam nekoho hrat Souly v Metru vedle prcham do dalsiho vagonu, nepotrebuju dostat po drzce Switchem za trest, protoze se drak trefil presne mezi rolly kde nemas Invul framy. Ale dost zalezi na lidech, ja mam treba pri hrani velke casti za chvili krece v Travel modu a bez PRO controlleru neumim hrat, dokonce ikdyz pridelam ouska na ten adapter tak ten "switch controller" mi zpusobuje fyzickou ujmu. Ale nekdo s normalnima rukam aasi bude v pohode.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    tak jak uz jsem kdysi rikal: "dejte mi Dark Souls na Vitu a nikdy ji neprodam" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam