• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    tak jsem si to taky nakonec koupil a musim rict, ze mi to kazdou chvili laguje, coz se mi u prepare to die nedelo... je mozne ze je to 1920x1080 rozlisenim, ale i tak, mam stale celkem slusny stroj a dvojka trojka na nem beha bez problemu...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já vám k tomu pak něco napíšu... je to uplně jiné a "divné"...
    vemte si třeba depths a podívejte se před bonfirem na strop kolik tam je slizu a kolik toho slizu spadne na zem...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ja mam opacnej problem, vetsinou dam bosse skoro na poprvy a pak uz se jen zhorsuju :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si to pak dal jeste asi 2 hodinky a musim rict, ze Gargoyely jsem delal asi na 6 pokusu. A kdyz jsem delal ten posledni pokus, tak jsem dal levou zadni bez ztraty kyticky. Nechapu, co jsem vyvadel pred tim :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    dneska rano jsem to chvili zkusil. Chcipnul jsem u Taurus Demona. Fuck :)

jinak co se tyce hratelnosti, tak je to fakt uplne, ale uplne stejny jak DS1. Jedine co je jine, tak ze se to vice leskne.

Ale priznam se, ze me to vubec nesere. Je fakt, ze si obcas musim vzpomenout, kde se co nachazi, pak premejslim, kde vubec se da sehnat white summon sign az pak si vzpomenu, ze to je az u Solaira :)

_KOFILA_: tys me vcera taky nasral. Jsem na svatbe, obcas kontroluju mobil a tam hlaska. Ze kofila na streamu hraje Dark Souls. HAJZLE :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    tak sem dal par hodin Remaster na PS4 Pro... no furt je to horsi nez PC verze s DSFix.. ale duvod to oprasit a znovu to parkrat dohrat tak proc ne?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TALPENNY: Ještě jinak - z jedničky si pamatuju všechny bosse do jednoho, u 2-3 bych asi trochu tápal... a je to tim, jak byla ta hra dobře vystavěná a nadávkovaná...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teda ne, že by byla dvojka špatná, užil jsem si to, jsou tam prima lokace, ale je taková roztříštěná, skáče to nahoru a dolu, v jedničce dává postup světem mnohem větší smysl, atmosféra táhne a kvalitou je konzistentní. Trojka je v mnoha věcech lepší technologicky, ale je to na mě až moc přeleštěný, samotný vyprávěn" trochu vázne a někam se vytratil i ten správnej zatuchlej kobkařskej smrad ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TALPENNY: dohrál jsem všechny tři díly a jednička za mě nejlepší
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ty svině! :) já to teda koupil no... večer to zapnu... spolu se streamečkem .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: to neni pravda! je to dobra hra ! Jen ten zacatek je divnej..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Druhý díl nejsou Dark Souls!
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Lidí randál,grafiku nemá cenu komentovat (jaké překvapení u remasteru),bossové mi přišli až vtipný přesně do tý doby než jsem narazil na Bell Gargoyle.Vzhledem k tomu že si střihám u tohohle dílu premiéru páč je jedinej ze serie co sem nehrál bych zatim (!!!)řek že to lepší než dvojka nebude.
    Už podruhý v životě mě se.e že nemám Switch páč na 4 k bedně s uhlopříčkou asi metr pade a Pročku to prostě nemá ten správnej oldschooláckej feeling jako kdybych to drtil na handheldu ve zhaslý cimře pod peřinou :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pry jde menit covenant u bonfiru ;)
    ja bych si to zahral hned... SL1 run bych si dal... ted tam bude lidi... tu hru znam nazpamet;)
    ale nechce se mi za to davat litr a cas venuju radci filmu od cage (detroit)...
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    PHOW_SAATCH: opravenej je silny slovo ;) jedine kvuli mp... switch nemam ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: myslis ten opravnej patch za 20 ecek? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak co ? uz to nekdo zkusil ? Dneska to vyslo, uz se mi to stahuje, ale zahraju to az zitra... kua drat :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: tohle vypada dobre!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ~Soulslike First Look~ Sinner: Sacrifice for Redemption
    https://www.youtube.com/watch?v=Kasv_OrnLv8
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dark SASI (Official Trailer)
    https://www.youtube.com/watch?v=LxtsCd2PzuY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam