• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: chlapi nelejte ty streamy z voken! to se musí hlasit trochu dopředu tohlecto! ;))

rad bych se mrknul na ten vas beh tady s panem se slunecnima brejlema
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Zapnul jsem streameček SPELLS ONLY, tak kdo máte chuť a čas, budu hrát tak do desíti, jedenácti .)
    Ideální ke koupání dětí, večernímu lelkování... Nejsem sprostý .)
    kdo nezná tak hledejte @hranostajl .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: vždy když letí šíp tak kontrmelec, jakmile se dostaneš na římsu tak od něj poletí ještě jeden = kontrmelec, pak přesedlá do meče = ty vytáhneš štít a po jeho úderu vytašíš ohnivou ruku a pak znovu... Já ho dal na dvě ohnivé rány. Btw. římsa je ještě v pohodě... Já se se svou SL1 hořící rukou dostanu do poloviny životů Ornsteina. Tady je to teprve tryzna... Asi si budu muset dojít pro ušiska k hydře a ručku ještě chvíli levelovat...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: nejjednodussi reseni je parry... coz je ovsem to samy co napsal fousac:D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    včera jsem koukal na stream kluků co jeli DS remastered na PC a říkali že tam přidali zajímavý glitch:
    když během skoku děláte kotrmelce (nesmí vám dojít stamina) nestojí vás to po dopadu zdraví... hodně divný, viděl jsem to na vlastní oči...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: gitgud :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    prozradte mi, jak mam kua na SL1 Runu udelat v Anor Londo toho rytire s lukem na te rimse. Tam jsem dosel jednou a letel jsem z rimsy jak namydlenej blesk a ani jsem rytiri nestacil udelat bebicko.... Priznam se, ze podruhy se mi uz fakt nechtelo :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TALPENNY: tak to musíš hrát v noci a pořádně vytavit gammu ;)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Tak to ti zbyl IMHO nejvíc nejlepší datáč :)
    Jinak ta přerostlá ještěrka co furt chrápe je dost dobrá,sloužím ofc The Fair Lady-nemyslim ty obří kozy v Anor Londo- a co se bossů týká nejvíc mi sed ten pejsek co jako nechce dát meč.
    Tenhle boss je pro mě jako pro stamina melee char doslova požitek a farmim ho suverénně nejradši.
    Tomb of the Giants je oser páč jsem vyměnil Sunlight Maggot s tou pošahanou vránou za prsten abych si moh rozumně pohovořit s velitelkou
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Lego Blightown ftw! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dark Souls Remastered: Bug Report pt. 1
    https://www.youtube.com/watch?v=7E3C8ut2cxE
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    no neke :D

Dark Souls Re-bricked
    https://www.youtube.com/watch?v=a8Q5aSz4ohM
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    sens fortress je dungeon dekady! howgh!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TALPENNY: kazdej dil ma svoji vlastni atmosferu a je to tak v poradku... a taky dost zalezi, v jakym to hrajes poradi... ja mam posledni rest a to Ivory Kinga, nechal jsem si ho az uplne nakonec a cekam na to spravny obdobi, abych si ho moh dat v klidu bez rozptylovani, na toho se teda tesim ukrutne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TALPENNY: Sen's Fortress je super oproti ty lokaci z dvojky, ktera se ji snazi trapne napodobit :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STRANGERD:
    Jo tak to já taky ne,už proto že je to jedinej díl kterej jsem nikdy předtim nehrál :)
    V Sen's Fortress jsem myslel že konzoli rozkopu a vyhodim z okna ovšem pak Anor Londo?
    Za těch 900 + bo kolik to stálo pro prvničku jasná volba a je až neskutečně příjemný se zase rochnit v pořádný oldschoolácký hardcore kobkařině.
    Jasný,Horizon,Witcher atakdál super ale tahle serka je prostě....však víme :)
    Zatim(!!!) teda postrádám atmošku kterou DS 2 měly IMHO chvílema až neskutečnou,uvidíme dál no
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: naprosto skvělé video, dlouho jsem se takto nepobavil, díky!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Mi frejmy nepadaj, ale to pripojeni pres heslo je fakt zalostne...
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    pritom v prepare to die jsem nemel s vykonem jediny problem.... ani v blightown)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    pripojim se tak jednou z 30ti pokusu mi prijde...a navic to stale lagguje...z 60fps na 15 za chvili zpatky na 60
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: jo to taky casto potkavam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam