• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ABE
    ABE --- ---
    _KOFILA_: Scénář byl skvělý a byla to legrace, celý den (včetně znemožnění ve futrech)!
    Neděli jsem zakončil na Lukáše streamu v 11 večer. Všechny velkorysé plány na nedělní práce padly a místo toho jsem udělal pěknou dvanáctku prokrastinace :P

Příště BB ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ABE: Díky! Slušně prosraná neděle, ale moc jsem si to užil! Stream na začátku postavený na tom, že postavu z Dark Souls ovládá moderátor z chatu (následně přes skype) s chováním hulváta co zabije na co dohlédne, první kroky na hřbitov a následně povoleno drobné dovybavení před vstupem do katakomb (wrestler kovář kopačka sounož nestačila na veverkův obouručák který ho spráskal jak bič koně před taxisem velké pardubické). Následně moderátor usne a mi z chatem kujeme plány jak se do katakomb dovybavit, čili power withinin, lordvessel a prosraná neděle, ale bavil jsem se! Z postavy dodělám v ng+ prasostrength build s kladivem Smougha .)
    ABE
    ABE --- ---
    Tak jsem dnes utratil nedeli na streamu @hranostajl.
    Super streamer, davam paleček :))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Což teda mimochodem znamená že ten prstýnek už nepotřebuju, protože mám svůj...a vlastně ani nevím jestli funguje, přijde mi že mi zdraví nedoplnuje :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: jsem chvili premejslel, kdes vzal ve Firelink Shrine kovare a ty jedes vlastne trojku :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fucking genius. Napadlo mě z nudy zabít kováře ve fire link shrine...no nebyl to dobrej nápad...

Je na mě nasranej, a odpustí mi jenom když soše dám 30k souls...no nic, rozehral sem to znova, po pěti hodinách sem tam kde sem byl :/
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak zatím nejakejch devět hodin, dole tři bossove (ten co mu vytahnes z břicha meč, zmrzlinar a strom)...bloodborne mě asi bavil víc..nicméně ds3 mi přijde těžší, o dost, ale může to bejt tím že sem se ještě plně neprepnul z bb (hraju dost agresivně, mám nutkání do sebe furt lejt flasky a nestačí mi stamina, protože místo štítu furt skáču sem a tam)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    XLEEF: jj, na ps4.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    se pozná švorcák!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: UNDEAD!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Nejlepší je, když ji člověk zkusí zabít, objeví se znova a vysměje se ti, že je přece taky prokletá, takže nemůže umřít:-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    švorcová!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    U ženy za pultem! ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    U prodavačky :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HAVANA: Nepřijde mi nijak podstatnej, zkoušel jsem používat i tu jeho zbraň. Pokud hraješ na PC, tak taky můžu předat, ale myslim, že ho nebudeš potřebovat. Ale jinak si duše radši schovávej, tak od Abyss Watchers minimálně si ty duše schovávej, už jsou za ně pěkné věci. Jo a když porazíš bosse, tak pak u prodavačky můžeš koupit jejich armor:)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    HAVANA: Prsten ti muzu dat.. hrajes na ps4?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Rozjel sem dark souls 3.
    Předtím sem hrál akorát bloodborne
    Po zabití prvního bosse sem sežral jeho duši a koupil si levely
    Je ten prsten co sem za tu duši moh dostat tak skvělej, že stojí za to hru rozjet znova?

Mám nahráno dvě tři hodinky, sem v undead settlement
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam