• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: koukám na to od Kickstarteru, jenom me stvou ty addony. Chtel bych to vsechno najednou, ale to vyjde tak na 10k.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Desková hra Dark Souls - Asylum Demon (rozšíření) | Xzone.cz - Jdeme hráčům naproti
    https://www.xzone.cz/...e.php3?idg=10915&utm_source=facebook&utm_medium=ppc&utm_campaign=remarketing
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Na Lords me stvalo to ze slozitost bosu je postavena na neustalem spamovani mobek. To v Sourge neni. Je to pomalejsi Dark Souls ve scifi kabate s vozickarem jako hlavnim hrdinou. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MITTRA: hral jsem i Lords of the Fallen, ale The Surge mi prijde takovej vic osvezujici
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    PHOW_SAATCH: Spousta lidí na to nadává, ale mně to přišlo super. Chystám se to projet znovu na NG+
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ps4
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HAVANA: A PC nebo PS?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    kdyby si nekdo chtel zablbnout na Nameless kingovi nebo ty cubce s kosou z prvniho datadisku, tak bych uvital pomoc, protoze sem mekkej, ale kdyz uz sem za to dal penize, tak chci zabit vsechno :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Mam 2x dohrano a moc me to bavilo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem zlehka rozjel THE SURGE (thnx to VIRIK). Zatim se pomalu rozkoukavam, neco malo jsem poupgradoval, hraje to tady ted nekdo?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: Ivory Kinga si necham úplně na konec jako hřeb a tečku za celejma DS, strašně se na to těšim a nechci to uspěchat ps: na Sinha jsem si povolal i fantomy, ale nedávaj mu VŮBEC žádnou DMG, jen odlákávaj pozornost = motaj se mi pod nohy, tak si ho dam radši sám... jsem teď ve věži, nasadil jsem cat ring a lví kalhoty a dá se to poměrně slušně vertikálně proskákat..
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: Jojo ty DLC jsou tak těžký, jako měla být celá ta hra, asi to chtěli napravit:) To podzemní mi přišlo nejhorší, ta věž asi nejlehčí, to ledový jsem nějak prošel zkratkou a šel rovnou na bose, protože mi pomohli fantomové - to si asi projdu znova
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: to nevim, ale úplně jsem díky tomu zapomněl, jak rychle se ničej ve dvojce... což mělo za následek, že gamepad málem letěl proti zdi ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Btw. Když už sme u těch zbraní, proč je ve trojce u kováře možnost opravit zbraň a proč maj zbraně durabilitu, když se vůbec nenicej? Je to bug? Záměr?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: DLC k SOFTS jsou největší brutal z celý série... šlo o jednu jedinou ránu, ale už nemam nervy, jdu do Iron Kinga, ale vrátím se - DO ROKA A DO DNE, Sinhu!!!! ;) Jinak teda boží, už se mi začalo stejskat po zasekávání zbraní o zdi, o naprostou neschopnost trefit se greatswordem do locknutýho moba, kterej je přímo přede mnou, o brutální stun, kdy nejsem schopnej ničeho a jen čumim na blížící se jistou smrt... a když se mi zničí zbraň těsně před posledním hitem, tomu už se fakt můžu jen jenom hořce smát ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Fucking STUN!;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: no jasne. DLC.. ty jsem nehral :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: tyjo.. toho jsem asi nedal!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    *** TIRED ***

DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    HAVANA: jj, typek s vlkem byl spis na urovni invadera nez bosse.. Friede je mrcha, ta mi dala zabrat:)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DANCHEZ: Ten typek s vlkem šel na druhej pokus, to bylo těžší se k němu dostat...Ta cubka s kosou je trošku jiná zábava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam