• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Tak Deamon Souls na Switch je pro me vlhkej sen :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Switch + Online gracious service mam , protoze cloud saving, jako aktivni JRPG fanosuk, s 200hod + savama me predstava nahodne smrti Switche a ztrata 800 hod + digitalni zabavy dostava do stavu pravdepodobneho podlehnuti na aneurysm.

Globalne mi na cene her nezalezi, kupuju jich stejne tak malo , ze jdu na jistotu, takze kein stress ale diky za veskery sunar a sumar. Jsem stastny tvor.

Ted uz by to chtelo jen Demon Souls a budu stestim uplne bez sebe.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: V Mironetu to maji za 800,- To je imho super cena.

Switch Dark Souls: Remastered / RPG / Angličtina / od 16 let / Hr | Mironet.cz
    https://www.mironet.cz/...ouls-remastered-rpg-anglictina-od-16-let-hra-pro-nintendo-switch+dp360453/

Je to super. Jdi do toho. Je to proste Dark Souls na cesty se vsim vsudy :)

NICMENE, ma to jednu nevyhodu. Abys mohl hrat online, musis Nintendu zaplatit 500,- na rok za online sluzby.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Nasranej v metru jsem ted bezne!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Perfektni sunar, mas u me male bezvyznamne minus a jak to uvidim v jakekoliv akci, pocitam mozna vanocni 10% , jdu do toho. uz dlouho jsem nekousal do objektu a lidi v aktivnim radiusu , kor kdyz denne stravim skoro 100 min v Metru
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Dosud pro me byl Switch relax. Ted se zase krasne nasiram u DS1. Na Switchi se to krasne ovlada
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Povidej Prehanej, koukam na to ockem , sic to neni moje ocko ale na tom nezalezi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hrál sem jen Bloodborne a Dark Souls 3. A musím teda říct že Bloodborne je pro mě o level jinde.

Světem, příběhem, gameplayem, bossfightama, atmosférou...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Koupil jsem DS1 na Switch. Ta hra jw proste genialni.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DORK SOULS "Ring the Bell" (Dark Souls Short Parody)
    https://www.youtube.com/watch?v=4v9Y5HLf12U
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Steam a gamepady: jak to jde dohromady a který vede? | Svět hardware
    https://www.svethardware.cz/steam-a-gamepady-jak-to-jde-dohromady-a-ktery-vede/47643
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dark Souls: The Age of Fire #1 - Read Dark Souls: The Age of Fire Issue #1 Online | Full Page
    https://www.comicextra.com/dark-souls-the-age-of-fire/chapter-1/full
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: jj, kterej boss ti vysával pečlivě nagrindované levely... taky jsem se bál jak sviňa! každého jeho nabrání! bylo to jedinečné...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: to už je 8 let? ten návod si pamatuju stejně mě to nakonci nasralo - soulsucking jsem prostě nedával
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA: aha a ja myslel ze na legendary musis prikoupit i original v japonstine
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    HAVANA: Fakt ? Ja po kazde smrti prekousl medium , tak to se ti po Anor Londo Rafter Arches obcas prodrazi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIMBAS: Víš že i když na platinu tu hru musíš dohrát 4x, není potřeba na každou ng použít nový DVD? :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zustaly mi tu nejake hry pokud nekdo chcete:

PS4 Bloodborne s origo krabickou
    PS4 Dark Souls 2 Schoolar of the first sin + soundtrack ve steelboxu
    PS4 Dark Souls 3 - pouze dvd v modre krabicce
    4x Dark Souls 2 sberatelska edice ps3 s figurkou
    1x Dark Souls 2 sberatelska edice ps3 z Japonska s truhlou a miniaturami zbraní

Ceny smluvní v poště
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    [ _KOFILA_ @ SONY PLAYSTATION - 1, One, 2, Two, 3, Three, PS3-2, 4, Four, 4 Pro, PSP, Vita ]

Procitam strategy guide... Nejen ze v roce 2010 (evropska verze hry) psali navod jak v 90. letech ve Score, skutecne slovo od slova kterou zatackou kam jit a koho pri jake world tendency potkat, ale primo odkazuji na wikipedii hry. Neskutecny! To uz by dnes naprosto nedavalo smysl...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam