• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALTY
    KALTY --- ---
    Je někde nějaký skill calculator pro Nioh? Jakože bych si naklikal weapon skilly. Abych věděl co si můžu dovolit za kombinace|?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: jsem čekal, kdo to proflákne :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    VON_GILOTINE: expis forest? :D
    Dark Souls - Forest Soul Farming ( HD ) Easy Method
    https://www.youtube.com/watch?v=Cp6IKCG1U8U
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    plus teda klasicky hoardim vsechny titanium apodobny shardy. mam zatim ten mec 80 phys +80 magic dmg. zoufale nevim zda jet se stitem ci dvojruc. no nevim jeste prilis. zacnu se vyptavat po gargoylech. one day. hhh
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: no ja k nemu uz prisel z obou stran k tomu hovadu co na me meta blesky a je takove haluzne pomale, no ten skryty bonfire jsem diky vzkazu na zemi nastesti nasel. a presne no, expim les, kam jsem předtím dosel i z hradeb. libi se mi jak je to propojeny. fakyn gargoylove.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: jinak predpokladam, ze jsi kovare uz nasel ne ? a na gargoyely jeste uplne nemusis, pokud jsi nasel kovare, nasel jsi i bonfire a hned za kovarem je takove velke hovado. To jde obehnout a muzes ziskavat expy v lese. A je tam skryty bonfire a celkem jednoduchy jeden boss
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: na duchy mas ze zacatku cas. Jinak na ne potrebujes tu zelenou ruku. Ale duchove maji casu dost. Ted tvuj cil jsou Gargoyely :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: odpoved svou ve vaze u mostku najdes. Hmmm ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    VON_GILOTINE: V Dark Souls neuskakuk. :) Odkotoulej! :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak jsem zacal s Dark Souls Remastered.

au. zlatej bloodborne.
    aktualne jsem se parkrat podival za gargoylama a jdu zpatky přelevelovávat postavu, mechanika uskoku je pro me stale dosti nelehkou.

jj git gud rikali, pravdu meli. hodne dlouha cesta. ale libi se mi ty postavy a co rikaj a tak. taky se tesim az zjistim jak dat nakej damage tem duchum co me nepustej do loran ruins.
    ale v klidu, vsechno ma svuj cas. teprve jsem ve fazi kdy se mi jakoby propojily undead parish a valley of drakes a tim tretim. na klid. jdu si dal levelit a doufat ze to v necem pomuze.

tak tolik prubezny report
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a jaky to je ve srovnani s nejvic poetickou souls hrou demons souls deset let po vydani?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Je to MS exclusivita.

Xbox / PC – první to vyjde/vyšlo na Epic store.

PS4 se ale nevyloučil, bude zjevně jen později.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to je jen ms pc?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jinak to ale není žádná melancholická kopie Dark souls. Je to regulerní hra, která obstojí sama za sebe, a která prostě nezapře, že se její tvůrci nechali inspirovat od mistrů. Není to žádný fanservis, mod do mé oblíbené hry nebo něco podobného.

pro fanoušky Dark souls je tu jedna velká výhoda, hodně z nich má rádo jedničku a Demons Souls, trojka jim přijde více gotická a mainstreemová – no a tady najednou mají ten titul, který je svůj a přitom se klidně může uvelebit vedle nich. Samozřejmě, Ashen není tak velký a epický, ale je velice svůj a to to dorovnává.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    EZEE: Ashen je jako kdyby Dark souls vyrobili svoji vlastní erotickou verzi sebe sama. Není tak obtížný (i díky poměrně dobré ovladatelnosti), ale není ani nijak lehký, je nesmírně poetický.

Je to hra s velkým temně romantickým srdcem. Dark fantasy, hodný svýho jména. A je dost expresívní a osobní, takže se dojmy a pocity z hraní nedají moc dobře jen tak popsat ostatním lidem, je nutný to zkusit.

Není to určitě nic, co by si KAŽDÝ hráč her jako Dark souls nebo Dragons Dogma, Shadow of Colossus a další podobné VELKÉ hry, měl nechat ujít. Protože pak pokaždé když by se do konce života zastavil před zrcadlem, by v něm viděl idiota.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BIMBAS: Absolver dělají v Paříži, bejvalé studio Ubi. Ashen dělají na Novém Zélandu :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Hrajeme živě: Ashen » Vortex
    https://www.vortex.cz/hrajeme-zive-ashen/
    EZEE
    EZEE --- ---
    VIRIK: Jop, klidne. Pry to jedes na Xboxu, pocity? Na PS4 to ma byt taky, nevime?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VIRIK: ja jsem na to koukal a prijde mi to jako grafika Absolvera, nedela to stejne studio ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam