• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: tak třeba mně je od doby, co jsem se naučil na gamepadu i střílet, myš naprosto k ničemu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: myš nenahradíš :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Ano. Jsou nejhorsi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: největší hejty jsem čet ve fórech na archery v Anor Londo, ale to vychází asi z konzolí.. hrál jsem to na klávesnici s myší a probíhal jsem to relativně v klidu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já všechny DS se všema DLC na Steamu, jelikož PC... ale o víkendu chci rozchodit Demon's Souls na emulátoru :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: ty jo

PS3 - DS1, Demon Souls a nevim, zda tu nahodou taky nebyl DS2
    PS4 - DS2, DS2 "datadisk", DS3, DS1 remaster
    PC - DS1, DS2, DS2 "datadisk"
    SWITCH - DS1 remaster
    JOPS
    JOPS --- ---
    VIRIK: to vyndavam sitovej kabel z konzole ci PC :) to by me mrdlo :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jo, prepare je mrtvé. Taky jsem pořídil na popud Phow tu remaster.
    Koneckonců, nic se nevyrovná pocitu po 52 pokusu proběhnutí tou šílenou pevností s pastěma na samotný vrchol a těsně před záchranným ohýnkem mít invade nějakého mistra šermíře.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ja se toho potravde bojim protoze activision... je tam jasnej tah na hrani bez premysleni... takove soucasne bionic commando... uvidime, rad se necham prekvapit, zatim jen vestim z leve koule...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Sekiro: Shadows Die Twice - Story Preview Trailer | PS4
    http://www.youtube.com/watch?v=vrSY6E-TXg4
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: kazdopadne jsem se k ds1 po cca roce vratil a musim rict ze remastered pekne zije, v prepare to die je multak prakticky mrtvy
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ps3 1x Demon Souls 1x / 9x Dark Souls 2 sberatelka / 2x Dark Souls 2 digitální edice
    PC 2x Dark Souls (jeste Windows Live edition)
    ps4 2x Dark Souls 3, 2x Bloodborne

:D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    :D Tak schválně kolik jste toho kdo kdy a kam nakoupil ? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: neprehanej :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ty vole ne... to uz bych mel asi 180 verzi dark souls napric platformama :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DS remastered na Steamu 9.99 €.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    intredasting
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KALTY: BB sem dal skoro celý sám (jen první průchod přes ty tři hadí ninja bosse sem dával v grupe (ng+ už pak sám). DS3 poslední dva bosse základní hry s random lidma, to sem sám nedával vůbec
    KALTY
    KALTY --- ---
    Zajímavé je, že jsem hrál D3, Bloodborne i Nioh a vždy bez lidí. Rád si to pokořím sám :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: no ja si ani necuchnu radsi. D2 si musel hrat se mnou. na tohle abych si pozval nekoho domu! :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam