• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no dyt jo, já za nic nemůžu, mě YT to k tomu navádí, že tam má ta videa...
    užij si to, to musí být skvěle takto hrát videohry...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KOZLIKK: Ja to prece nikomu neladim. Ja jen mluvim ze tenhle koncept k tomu navadi
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak to jsou koncepty pro opakované hraní. První průchod je prostě zjišťování a zkoumání.
    Tohle má i Dishonored, i když tam si to strašně zjednodušili quicksavem, ale skutečně a řádně se tato hra hraje na několik průchodů. Hry od From dávají smysl až při opakovaném hraní, kdy se člověk naučí boj a bossy. Já sjem se při hrnaí Dark souls 2 trápil, ale při druhém hraní, kde už jsem si udělal i jinou postavu než klasickou konzervu se štítem a začal zkoušet co co dělá a co všechno se dá jak vyřešit, stala se mi z toho jedna z nejkrásnějších her v životě.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: ten item neni drahej (180) a ma ho kazdej obchodnik... je treba spis dobre rozvrhnout co ve hre delat... jestli farmit nebo progres (jako v ds) dostal jsem se s unseen aid na 3% a nikdo neumrel... zase nestras... koukat pri hrani na yt jak se kterej boss porazi je kravina na kvadrat, to si dost kazis zazitek ze hry protoze na bossech a minibossech je to postaveny...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: uaaa, to abych zacal znova...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Muzes je sice plsne vylecit ale to na potrebujes jeden Item kterej je relativne rare a manomezenej pocet. Pak je muzes lecit i nejak 1:1. Takze rada je neumirat! Pokud jsi pred smrti utec a vrat se k “ohnisti”. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Ne chcipat. Nebudou se s Tebou bavit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: coze, tam jsem jeste limitovanej poctem umrti ?

To me ted jako nasralo... chci si umirat, bavi me tam chcipat a oni mi kurva kvuli tomu zacnou chcipat NPC ? prestava me ta hra bavit...
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Ja uz jsem docela daleko. Ale mam problem s tim ze pokud chces zkusit bosse sam - hodne umiras - dragonroote se siri - NPC onemocni a nedostanes se k side quest odmenam diky kterym jsi silnejsi. U minibossu je to celkem OK protoze z bone muzes utect. U velkejch bossu je to problem protoze neuteces. Takze na netu zjistujes co s bosse aby jsi pocer smrti minimalizoval. To mi neprijde jako cool mechanismus.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: bud v klidu, jsem na tom stejne. A to par tisic hodin v DaS mam, ale tohle je prece jenom trochu jiny a ty uhybne manevry mi uplne nejdou, misto uhnuti do strany vyskocim, a prvni general ci vojevudce zatim u me nepokoren...
    NJORL
    NJORL --- ---
    LAHINO: Ja jsem zjistil ze jsem strasna lama. A dost me stve ta persekuce smrti ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MOC!
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    No co, ako sa Vam paci Sekiro?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajeme živě: Sekiro: Shadows Die Twice » Vortex
    https://www.vortex.cz/hrajeme-zive-sekiro-shadows-die-twice/
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: dohraju dneska. Ve 20:00 to pustim a tipuju, za tri hodinky to bude :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: pristi tejden dovolena?
    JOPS
    JOPS --- ---
    alza psala, ze si dneska pro to muzu zabehnout. Hip hip hura.

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    bude to tu ted spoiler free nebo ne? ja at vim zda pripadne nechodit
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    pozeram, ze Sekiro ma 4 konce, 34 achievements.. to bude od zajtra tak 4-5 mesiacov co robit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam