• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: v nocnim proudu!
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: No musim zacit. :)
    ABE
    ABE --- ---
    PHOW_SAATCH: Přesně.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ABE: a ty bych napojil na nožní spínač
    ABE
    ABE --- ---
    Zkusil bych rovnou shazovat jističe.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: jen skutecny darksouler si nezalohuje sejv! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pořádnej souls koukám!
    jen tak dál...
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOMOLKA: Taky me to vcera pobavilo. :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    LOL
    NJORL
    NJORL --- ---
    Btw vcera jsem zkusim novou metodu. Kdyz me boss sejme revive rychle pauza a quit a zpet. Chvili o trva ale muzete mit relativne neomezene pokusu bez smrti a negativniho efektu dragonroot. Pruda je ze me nakonec killnul i po revive tak jsem dal rychle tvrdej restart PC. Savegame corrupted zacinam cele znovu. Dobre mi tak. :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Za to Gwyn tehda zklamal. Uz kdyz jsem k nemu vlezl jsem videl ze level design bude jeho smrt. Trochu mi zkazil feelink na konci
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ale je fakt, že Artoriase jsem taky sejmul jen náhodou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Náhoda je blbec, na tu bych nespolejhal :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    I kdybych to nahodou dohral tak NG ani omylem
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak kucka.moc diky za ten hajpicek! uz sem taky vlastnikem,tak tipuju ze po vejku to tu budu se studem prodavat! ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já jsem tak v půlce... slušně zaseklej... baví mě to hodně, je to skutečná tryzna, ale včera jsem třeba 4 hodiny zkoušel jednoho bosse... a ne že bych ho neuměl lépe ale ve třetí fázi mě v půlce health baru vyřídí jak nic... je to o hodně velkem masochismus... mám to rád, a tak to i streamuju... chodí pravidelně tak 5-8 lidí které to utrpení baví... občas i radí... připadám si jak pomatený hrdina... slušná hra, opravdu!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já se zatim plácám v DS:R a vůbec nevim, o čemvse tu bavíte... a podle posledních postů jsem fakt zvědavej, kdo z vás to první dohraje :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    FRIZER: Jako jo, stejně to nemůžu nehrát takže sem mu ještě dvě hoďky dal a už se povedlo sebrat kuličku. Ještě tak 60 pokusů a dám ho. Nevzpomínám si, že bych se v předchozích souls hrách na něčem takhle zasekl. Jedině tak Rom v BB, kterého sem musel dát asi na 20tej pokus ale to se s aktuálními 6ti hodinami nedá srovnávat. Sakra je to dobrý.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Tohle je super!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TERZ: No a až to za týden zapneš tak ho dáš napoprvé nebo napodruhé....známe tyhle taktiky From Software
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam