• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: v lokaci za prvnim minibosem,ale leze se tam nejlip z lokace jak je ten Ogre myslim. drzis se vpravo u skaly a des jakoby nazpatek. je tam na kopecku obchodnik a ma Roberts firecrackers nebo jak
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: tak nevim kde myslis
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: :D ty ve me se kroutili prsty na nohou! kozlik mi to probehl. lol. blby je,ze tam na nej este nekolikrat narazim. vcera sem si otevrel idol a ten se menoval Great Serpent Shrine. tak sem si zameditoval a dal save & quit :))))))
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ne to je neco jineho
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ty petardy to je ten flame vent?
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Petardy ma prodavac na takovym vrsicku nad tou mamcou co jidle umira synek ... jezis to je strasna veta
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: nekecej. jak si přešel přes tu hadici? z tý sem mel osypky i já. a to bodnutí do oka, no ty vole.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: koukal jsem na videa nedalo mi to omlouvam se, a vsichni je pouzivaj, ale kde je ziskám?? mám zatim pouze ten grapling :-/

já upřimně nemám moc času na hraní ted, tak to hodne flákám a hrou prolítávám tak nějak bez studování co je na co :-/ a ted u koníka stopka.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Petardy pod prdel
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: lehkeej! :D (toe muj jedinej boss, kteryho sem zatim slozil!)
    mas ten grapling skill? cekej az k tobe dobehne a deflektuj.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Delam konaka a nemuzu ho udelat :-)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    kolikrát tam ten headless je...kamkoliv vlezu ...Headless
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LION_DON:
    TERZ:
    aha, cool, i kdyz Bestowal Ninjutsu mi prijde dost nepouzitelny pri cene 7 spirit emblemu
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    DANCHEZ: neni to glitch, u toho druhyho fajtu to musis udelat, ma to tak bejt... proto mas ten mortal blade. stejny "zpozdeni" je i u tech mnichu co z nich lezou ty stonozky. ano, je to ta sama.
    TERZ
    TERZ --- ---
    DANCHEZ: imo by opičák zase ožil, kdyby hráč nevzal tu potvoru mortal bladem. Bez stonožky immortality severed nevyskočí ani nedostaneš to Bestowal Ninjutsu.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    btw.. vcera takova haluz, podarilo se mi zabit konecne ty opicaky (prvniho i pak ty dva...zase super boss btw).. a u toho druhyho headless ape jsem jen tak z prdele po zabiti zautocil na tu stonozku co z nej vyrves.. a normalne to fakt slo a napsalo mi to pak immortality severed.. dost me to prekvapilo.. nikde jsem to nevidel.. tak nevim jestli to byl glitch.. nebo to jde takhle u vsech headlessu.. setkal jste se s tim nekdo? nebo to bylo jenom nejaka spozdena hlaska (to immortality severed) a vyskocila by i kdybych nezautocil na tu stonozku? akorat se mi z nejakeho duvodu spozdila? .. nejak si nevybavuju ze by mi to psalo u prvni headless ape.. nebo je to ta sama? ...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    fuck you gaming journos
    Disabled quadriplegic shows why Sekiro doesn't need an easy mode
    https://www.youtube.com/watch?v=tso8u4OJLuI
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten hack na koňáka je super:
    Sekiro Any% Speedrun in 29:24 (World Record)
    https://www.youtube.com/watch?v=b1N_8QjVrR8
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Grab attack je většinou skok btw, až na ogre kterej má jump grab. Mimochodem nevím jestli víte ale ti potulní mniši s dvojitým kopím se dají deathblowovat ve vzduchu když dělají ten svůj mega attack. pokud máš teda odemčený deathblow ve vzduhu.
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: jj máš pravdu. jít na wiki mě napadlo až po napsání příspěvku. :-)
    Combat | Sekiro Shadows Die Twice Wiki
    https://sekiroshadowsdietwice.wiki.fextralife.com/Combat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam