• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Petardy pod prdel
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: lehkeej! :D (toe muj jedinej boss, kteryho sem zatim slozil!)
    mas ten grapling skill? cekej az k tobe dobehne a deflektuj.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Delam konaka a nemuzu ho udelat :-)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    kolikrát tam ten headless je...kamkoliv vlezu ...Headless
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LION_DON:
    TERZ:
    aha, cool, i kdyz Bestowal Ninjutsu mi prijde dost nepouzitelny pri cene 7 spirit emblemu
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    DANCHEZ: neni to glitch, u toho druhyho fajtu to musis udelat, ma to tak bejt... proto mas ten mortal blade. stejny "zpozdeni" je i u tech mnichu co z nich lezou ty stonozky. ano, je to ta sama.
    TERZ
    TERZ --- ---
    DANCHEZ: imo by opičák zase ožil, kdyby hráč nevzal tu potvoru mortal bladem. Bez stonožky immortality severed nevyskočí ani nedostaneš to Bestowal Ninjutsu.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    btw.. vcera takova haluz, podarilo se mi zabit konecne ty opicaky (prvniho i pak ty dva...zase super boss btw).. a u toho druhyho headless ape jsem jen tak z prdele po zabiti zautocil na tu stonozku co z nej vyrves.. a normalne to fakt slo a napsalo mi to pak immortality severed.. dost me to prekvapilo.. nikde jsem to nevidel.. tak nevim jestli to byl glitch.. nebo to jde takhle u vsech headlessu.. setkal jste se s tim nekdo? nebo to bylo jenom nejaka spozdena hlaska (to immortality severed) a vyskocila by i kdybych nezautocil na tu stonozku? akorat se mi z nejakeho duvodu spozdila? .. nejak si nevybavuju ze by mi to psalo u prvni headless ape.. nebo je to ta sama? ...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    fuck you gaming journos
    Disabled quadriplegic shows why Sekiro doesn't need an easy mode
    https://www.youtube.com/watch?v=tso8u4OJLuI
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten hack na koňáka je super:
    Sekiro Any% Speedrun in 29:24 (World Record)
    https://www.youtube.com/watch?v=b1N_8QjVrR8
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Grab attack je většinou skok btw, až na ogre kterej má jump grab. Mimochodem nevím jestli víte ale ti potulní mniši s dvojitým kopím se dají deathblowovat ve vzduchu když dělají ten svůj mega attack. pokud máš teda odemčený deathblow ve vzduhu.
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: jj máš pravdu. jít na wiki mě napadlo až po napsání příspěvku. :-)
    Combat | Sekiro Shadows Die Twice Wiki
    https://sekiroshadowsdietwice.wiki.fextralife.com/Combat
    TERZ
    TERZ --- ---
    Nechci kecat ale mám za to že útoky s nápisem jsou všechny deflectovatelné, jenom je není možné blokovat. Jeslti thrust,sweep nebo cokoli jiného. Ale zároveň s tím mají i ty alternativní způsoby řešení jako je mikiri, double jump případně úhyb.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: čtvereček rovná se křížek, sry...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ctverecek ? premejslim, jestli pouzivam ctverecek :)

KOZLIKK: sry, ten uhyb do strany jsem napsal blbe, ale proste koleckem (na PS4) mu tu zbran prislapnu. A nebo kdyz to zmacknu brzo/pozde, tak jenom odrazim. ju ?

jasny a ten kruhovy svih je o skoku na palici (jednoduse receno).

Takze kdyz pri bodnuti zmacknu L1, tak mi neublizi, ale nabije mi moji "staminu" a driv chcipnu ? :)

snazim se pochopit tu hru, tak sry za blbe dotazy
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ten text znázornuje že utok nejde vykrýt držením L1 (nabíjí to tvůj posčr bar), nebo správným načasováním L1 (nabíjí to soupeřův posčr bar) ale musíš umět vidět podle pohybu nepřítele co bude dělat, jestli bude nízce sekat, nebo bodat... čili když se objeví červený nápis smrt, učíš se co udělá abys pak uměl dát ve správnou chvíli kolečko, nebo čtvereček... je to jasný?
    JOPS
    JOPS --- ---
    potrebuji trochu poradit

jsou tri druhy obrany
    1) obrana proti bodnuti je kolecko (uhyb do strany)
    2) obrana proti nizkemu seknuti je krizek (skok)
    3) obrana proti sekani je L1.

a kdyz se nad souperem objevi ten cerveny znak, tak jsem myslel, ze to je neblokovatelny, takze jsem skakal jak bodnut vcelou pryc od soupere. Ale vcera jsem ty utoky nejak vykryl a nevim proc. Myslim, ze jsem mackal klasicky L1 :)

Co presne znazornuje ten cerveny text v japonstine nad souperem ?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: až tak? já jsem taky u sovičky, vím co s tím nepřijde mi to tak těžký ale hodně se bojím a pak zmatkuju jak tu někdo psal.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KOZLIKK: Musim rict ze vcera uz se mi to chtelo zabalit. Zjistil jsem ze vic nez tesi me ta hra nasira - 4. den u Owla. Nasel jsem si vlastni taktiku na nej ktera relativne fungovala ale clovek s nim beha 10 minut a za tu do smi udelat max 10 chyb. A kazda strasne boli.

Nakonec jsem ho nejak udolal a pak jsem dal monka a jsem v Fountainhead palace. Tady doufam se trochu nagrinduju ba Attacku a snad zbytek pujde lip. NG+ se obavam nedam.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jop, o cigosce mluvim
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KOZLIKK: nebo ti pavouci v nightmare of mensis možná. Jen mě zarazila ta pavoučice, která je typičtější spíš pro DS.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    HAVANA: pavoučice v BB?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam