• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    EATHAT: a pak si nafackuj, ze jsi to zacal hrat az ted a dej si poctive remaster Dark Souls a pak te prohlasime konzolovym hracem :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PHOW_SAATCH: jj na steamu...ale ted me asi ceka to sekiro teda...sem na to zvedavej...bud sekiro nebo dlc nevim este
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EATHAT: pak napiš, jak dlouhos dělal Friedu a Midira :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EATHAT: jsem nejdřív myslel, že ses za 3 hodiny dostal k NK.. congrats :) hraješ na Steamu?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak přišlo mi z Psprices upozornění na slevy na PS u DSII a III, DS Remastered tuším
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Takze moje prvni soul hra DS3...dneska asi 3hodiny Nameless King....a uz je tuhej....reknu vam jednu vec jo...konzolovejm hram sem se smal dlouho...tvrdej fps typek...a jako uz se nesmeju...to co sem dneska zazil bylo mega plny emoci:D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    A Breakdown of Elden Ring [New Game by From Software]
    https://www.youtube.com/watch?v=3Hvf_dyiEAY
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Trailer: George R. R. Martin Game Reveal Trailer from E3 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=uOdTEldnoPc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ...nebo taky pocasim!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Vsichni jedou Sekiro a ja si davam konecne Ivory Kinga. To asi tim pocasim nebo... :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    kdo driv pride, ten driv hraje

HAVANA
    HAVANA --- ---
    By mě zajímalo, jestli když myjazaki psal scénář a story k bloodborne, jestli si to celý napsal a pak vybíral co kde ve hře zpřístupní hráči, nebo napsal jen ty střípky a vlastně sám neví jak to bylo ve skutečnosti a jen projíždí fóra a zjišťuje co v tom kdo vidí...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ještě vysílá jestli u toho sedíte:
    https://clips.twitch.tv/GeniusThoughtfulArmadilloThunBeast

každopádně jedo to dvakrát zrychlené... včetně chatu a audio doprovodu...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo v tom výklenku u schodů... pod takovým tím mostem kde jsou dva kostilivci vedle sebe... je to hrozná zbraň... nakládá pěkně ale ten moveset je příšernej... a chat to moc dobře ví že ji nemám rád :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja si prave rikal, kde jsi tu kosu vzal. A ona je v katakombach nekde pred tim skokem dolu k tomu kovari vid ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: no jasně... odskočil jsem si udělat +5 kosu a pak na první pokus... stream jsem vypnul, ale pak mě to nedalo a znova jsem hru zapnul (bez streamu) a zašel pro ruku, zazvonit na první zvon, otevřít sens fortrest, jednou ranou polechtat motýla... zase mě to začlo bavit... jak chat vodí postavu je to docela legraci aneb "po intru hned utíkej do katakomb pro kosu!" byla první věta z chatu když jsem to poprvé zapnul...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: zabil jsi vcera pavoucici ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam