• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: právě, že jen malinko a kvůli tomu to nemá vůbec cenu :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: zkuste SL1, malinko to tu brnkačku naruší.) ale jen malinko...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: v těch dvou je to teda docela brnkačka
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak klidně dejte vědět někdy, taky procházim s kámošem právě, teď jsme v Irithylu:-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: včera jsem na Steamu s kámošem kosil Abyss Watchers zrovna... prošel jsem to jednou komplet celý a teď to jedem v coopu
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    EATHAT: Do ringed city je myslim vstup až v kilnu před finálním bosem skrz bonfire, do druhýho musíš pokecat s modlícím se cápkem v Cathedral of the Deep, bonfire Cleansing Chapel.

JOPS:
    PHOW_SAATCH: Taky jsem ho dal až s fantomama, měl jsem štěstí na nějakýho borce, co věděl jakou má slabinu a docela to řezal, takže jsem ho taky nakonec upižlali, easy to ale rozhodně nebylo.

Btw koukal jsem teď na nějaká videa popisující lore Dark Souls a musim teda říct, že pokud se dá mluvit o hrách/gamedesignu jako o umění, tak Dark Souls je pro mně asi největším příkladem.
    Jinak s kámošem procházíme znovu DS III na Steamu, tak kdo by chtěl kdekoliv ve hře s něčim pomoct, stačí říct, mám dost postav na různých úrovních.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Darkeater Midir? Ten je v Ringed City... na toho jsem si povolal a nakonec padnul.. ale souboj tak na 20 min :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    v tom DLC je asi jedinej boss, ktereho jsem nebyl schopnej z cele serie porazit. At sam ci s kamosema, proste jsme ho nedali. Tusim, ze slo o draka :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    EATHAT: do jednoho DLC se lezlo z kostela, zhruba v pulce hry..to druhy si nepamatuju. nicmene ano, nemel si davat NG+ ;)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PHOW_SAATCH: ajajajaj tak mam ten dojem ze kdyz sem dokoncil ty darksouls3 tak sem nemel dat ng+1...reknete mi kde je vstup do tech dvou dlc? ze shrinu to asi nebude...:D nerikejte ze je to az nakonci uplne...fakt to musim znova dohrat? plus tu vyvstava otazka neni uz lepsi pak zalozit uplne novou hru a dat si deprived charakter nebo proste jinej build?

ad sekiro fakt si to nakonec uzivam...ale teda spis boss fighty ten soubojovej system me bavi...zbtek nic moc teda pulku casu sem ztracenej nekde...nevim poradne kam mam jit a ten lore je takovej jako neexistujici mi prijde nebo nevim mozna tomu jen nerozumim pac to mam v japonstine:D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EATHAT: Ashes of Ariandel me bavilo taky, i kdyz je to kratky... Sister Friede jeden (resp. jedna:) z nejlepsich bossu v cely serii...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    no koupil sem si to dlc co vam budu...nenapadne mi to tam vyskoicilo oboje za 15euro...ale ted se k tomu zas nedostanu chvili...slusny dva tejdny sem si ted ujizdel na Fromsoftware...
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    EATHAT: sis mel dat jeste to dlc :))
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    to sekiro me teda zatim moc neba:D
    je to vlastne stealth hra zejo...
    resp stealth je hodne favorable..mi prijde
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EATHAT: opouštíš DS3, aniž bys rovnou naskočil do The Ringed City... no, já ti nevím, jestli je to dobré životní rozhodnutí... :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tak jo dohrano..posledni boss docela easy teda oproti nameless kingovi...SEKIRO engaged...ze zeme bude fantasy typek na stary kolena to bych fakt nerek
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: přísnej, ale spravedlivej! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jako je to skvělá hra, ne že ne... ale FS mám rád za tři kousky:
    demons souls, bloodborne a sekiro... co je mezi tím je jen rozcvička, ždímačka a pivo se sirupem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam