• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    PHOW_SAATCH: Hlavne ?3? classy a pevne dany ability pro kazdou je lame, dohral jsem to pak uz otravenej
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: tak jsem vzal Nioh misto Sekira.. prozatim :)

LotF mě nesere ani tak tou pomalostí (přece jenom na sobě nesu tunu železa) spíš jak level designem, kde mi všechno tak nějak splývá dohromady a paleta nepřátel taky neni nějak extra veliká... chtělo by to něco svižnějšího.. obecně nemam (krom snad těch Dark Souls) čas dohrávat všechno do konce a Nioh by mohla bejt příjemná změna :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ten LotF te bavi ? me to desne sralo kvuli te pomalosti...

PHOW_SAATCH: NIOH je fajn, nedohral jsem to ale, protoze jsem zacal hrat asi neco jineho :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    PHOW_SAATCH: Nioh je lepsi, ostatne LotF rekl bych, ze ze Souls her je to na posledni pricce. Takze chybu neudelas.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Co ten Nioh? Je tu nějakej propagátor?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: proto pořád tak váhám.. zatim pomalu dojíždim Lords of the Fallen... a nemůžu se k Sekiru rozhoupat.. a než se rozhodnu, bude tu Elden Ring :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nevim, jak mam souls serii rad, tak Sekira jsem opustil. Rekl jsem si ze mi to uz o tu zilu na cele nestoji
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak to abych si ho už taky konečně koupil :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HOMOLKA: mno on byl u bonfiru jako clovek a moc se mu nechtelo, pak jsem ho omylem prastil a musel se jit vykoupit. potom mel summon sign v hale, takze pohoda
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Pockej...solaire je v al v poradku a jestli jsi ty clovek tak bys ho mel summonout
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Jasně, napadá Tě, proč se mi Solaire ukazuje human v AL a tím pádem ho nemůžu summnout?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: cena odpustku je podle tveho levelu... cim vic levelujes, tim vic chechtaku...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Bylo to 55k. Tak teď jenom zjistit, proč mám Solaira fyzicky na bofiru a přoč ho nemůžu summonnout :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: jo! nemec s rozpazenejma rukama pod prvnim zvonem...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Hmm, tak jsem omlylem praštil Solaira v Anor Londo. Já ho nechci mít nasranýho a už rozhodně ho nechci zabít.
    Takže, pokud jsem vyčetl správně potřebuju za Oswaldem a tam to vyžehlit..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NG+ :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: *Schizofreniku
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Miluju Havel's set - teda bohužel nemám Black Knight Greatsword, ale jinak i s Black Knight Swrod to celkem jde.
    4 Kings? Chcípl jednou, zapomněl na prsten :). Jinak - co jsi chtěl ty schyzofreniku? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LA_PIOVRA: napis vic! videl jsem par streameru, ale moc to na me dojem neudelalo. pry je to pekne generovane, ale ta plochost prostredi me odrazuje... rad se necham ale naladit, ve vice lidech to muze byt legrace, inu coz?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Hrajete nekdo??
    Mne to pres pocatecni rozpaky docela chytlo...

Remnant: From the Ashes | Available 2019
    https://www.remnantgame.com/en/about/
    EZEE
    EZEE --- ---
    ASHEN 9.12.2019 PS4 & Switch
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam